Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

NIVEA DEOMILK

Кажи ни какво мислиш за Deomilk Beauty Elixir и можеш да спечелиш!

Напиши отзив за избран от теб дезодорант, от серията NIVEA Beauty Elixir, от 04.03.2020 г. до 31.03.2020 г. и можеш да спечелиш, чрез томбола, фотоепилатор Philips Lumea Prestige!

*Промоционалната кампания не е обвързана с покупка!

Ново от NIVEA

ДЕЗОДОРАНТЪТ, КОЙТО ОБИЧА КОЖАТА ТИ

Първият дезодорант обогатен с ценен млечен екстракт! Създаден, за да се чувстваш и изглеждаш красива!

Революционна иновация

ДЕЗОДОРАНТ С ЦЕНЕН МЛЕЧЕН ЕКСТРАКТ

Дезодорант Deomilk Beauty Elixir е специално създаден за да възстановява, защитава и разкрасява деликатната кожа под мишниците, дори и след бръснене или епилация. Леката въздушна формула е с 48-часова защита от неприятни миризми и изпотяване. Дерматологично тестван и одобрен, подходящ за чувствителна кожа.

NIVEA DEOMILK BEAUTY ELIXIR

 

Участвай и можеш да спечелиш

DEO BEAUTY ELIXIR СЕ ГРИЖИ ЗА КОЖАТА НА ПОДМИШНИЦИТЕ ТИ, А СЕГА МОЖЕ ДА ТИ ДОНЕСЕ И ФОТОЕПИЛАТОР PHILIPS LUMEA PRESTIGE!

Кожата ти заслужава деликатна грижа и безкомпромисна защита! Серията дезодоранти NIVEA Beauty Elixir, с ценен млечен екстракт, ти помага да поддържаш кожата на подмишниците си красива и хидратирана и същевременно ти дава възможност да участваш за 1 брой фотоепилатор Philips Lumea Prestige! Всичко, което трябва да направиш, е да споделиш мнението си за любимия си дезодорант на страницата на кампанията!

Изтеглихме печелившият участник и той се казва Габриела Панева от София! Поздравления!

Можеш да провериш „Официалните правила на кампанията“ тук.

Доказана грижа и безкомпромисна ефективност

NIVEA Deomilk Beauty Elixir

NIVEA DEO BEAUTY ELIXIR ОСИГУРЯВА ЕФЕКТИВНА ЗАЩИТА И НЕЖНА ГРИЖА ЗА ПОДМИШНИЦИТЕ ТИ, ДОРИ СЛЕД БРЪСНЕНЕ И ЕПИЛАЦИЯ!

Дезодорант NIVEA Deo Beauty Elixir има деликатна и грижовна формула, обогатена с ценен млечен екстракт, която осигурява както ефикасна защита от неприятни миризми, така и хидратация, дори след бръснене и епилация. За да потвърдим това, съвместно с dm drogerie markt България oрганизирахме проучване, в което 24 жени изпробваха и оцениха новите дезодоранти  NIVEA Deo Beauty Elixir и ето какво споделят:

По-голямата част от опиталите продукта споделят, че са използвали дезодоранта върху току-що епилирана кожа, и той им осигурява хидратация и нежна грижа. В същото време, участниците описват Deo Beauty Elixir като ефективен срещу неприятни миризми, но деликатен към кожата. Освен, че високо оцениха дизайна на продукта, също така потвърдиха, че не оставя следи върху дрехите, след нанасяне. Никоя от жените не споделя усещане за дразнене след употреба, дори ако продуктът е бил използван веднага след епилация.

В заключение, проучването демонстрира ефективността на серия дезодоранти Deo Beauty Elixir, както и двойното им предимство - надеждна 48-часова антиперспирантна защита, но и 100% мека и гладка кожа на подмишниците, дори след бръснене или епилация. 

*Съгласно проучване проведено през Facebook приложението dmScout, от dm drogerie markt България, сред 24 жени през месец септември 2019г.
Експертно мнение

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОТНОСНО DEOMILK BEAUTY ELIXIR

В продължение на години експертите на NIVEA работят върху създаването на специална формула, отдадена на деликатната грижа за сухата и раздразнена кожа под мишниците. Ето и мнението на д-р Йенс Шулц от Лабораторията разработила продукта.

Какво е новото и специално в тази формула? Какво я различава от тази на другите дезодоранти?
NIVEA Deomilk Beauty Elixir е научна революция, която пренася ползотворните свойства на млякото в дезодоранта. След години изследвания и разработки, вече познаваме източника на впечатляващата естествена сила на млякото и успешно я съчетаваме с леката и бързо-абсорбираща формула на дезодоранта. Той е нежен към кожата, не съдържа алкохол и е напълно подходящ за деликатна кожа - дори след редовно бръснене.

Всички знаем, че млякото е жизненоважна част от живота ни. То е естествена, обикновена, чиста и универсална съставка. Кои компоненти от него избрахте за продукта?
Извлякохме най-важните компоненти на млякото, свързани с грижата за кожата. Особено тези които са от съществено значение за кожата, след бръснене. Ето защо, при разработването на млечната формула, експертите ни внимателно подбират веществата от млякото, които са ефективни и вдъхновени от природата - като калций, лактат, витамини (C, E, B5), лактозен триглицерид и незаменими аминокиселини.

Как продуктът помага за възстановяване на опънатата и суха кожа?
Кожата под мишниците е много деликатна и се нуждае от специални грижи. Това важи най-вече при бръснене, което може да предизвика дразнене и да доведе до загуба на естествени кожни съединения. Нашата формула е специално предназначена да възстанови тези естествени съединения, които бръсненето уврежда. В нея се съдържа лактат - естествен овлажнител, както и минералът калций. И двете съставки имат важно значение за здравата кожа.

Продуктът подходящ ли е и за чувствителна кожа?
Да, формулата е специално разработена, така че да е подходяща за чувствителна кожа. Продуктът е тестван върху свръхчувствителна кожа и е дерматологично одобрен.