Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

NIVEA DEOMILK

Открий новите дезодоранти DEOMILK BEAUTY ELIXIR

Ново от NIVEA

ДЕЗОДОРАНТЪТ, КОЙТО ОБИЧА КОЖАТА ТИ

Първият дезодорант обогатен с ценен млечен екстракт! Създаден, за да се чувстваш и изглеждаш красива!

Революционна иновация

ДЕЗОДОРАНТ С ЦЕНЕН МЛЕЧЕН ЕКСТРАКТ

Дезодорант Deomilk Beauty Elixir е специално създаден за да възстановява, защитава и разкрасява деликатната кожа под мишниците, дори и след бръснене или епилация. Леката въздушна формула е с 48-часова защита от неприятни миризми и изпотяване. Дерматологично тестван и одобрен, подходящ за чувствителна кожа.

NIVEA DEOMILK BEAUTY ELIXIR

 

Тествай

ПЪРВИЯТ ДЕЗОДОРАНТ DEOMILK Beauty Elixir,
КОЙТО ОБИЧА КОЖАТА ТИ

Кампанията за тестване на новите дезодоранти Nivea Beauty Elixir приключи!

На 25 септември бяха изтеглени 20 печеливши участника, които ще получат избрания от тях продукт. Списъкът с късметлиите ще можеш да видиш тук.

Пълните правила за участие ще откриеш тук.

Експертно мнение

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОТНОСНО DEOMILK BEAUTY ELIXIR

В продължение на години експертите на NIVEA работят върху създаването на специална формула, отдадена на деликатната грижа за сухата и раздразнена кожа под мишниците. Ето и мнението на д-р Йенс Шулц от Лабораторията разработила продукта.

Какво е новото и специално в тази формула? Какво я различава от тази на другите дезодоранти?
NIVEA Deomilk Beauty Elixir е научна революция, която пренася ползотворните свойства на млякото в дезодоранта. След години изследвания и разработки, вече познаваме източника на впечатляващата естествена сила на млякото и успешно я съчетаваме с леката и бързо-абсорбираща формула на дезодоранта. Той е нежен към кожата, не съдържа алкохол и е напълно подходящ за деликатна кожа - дори след редовно бръснене.

Всички знаем, че млякото е жизненоважна част от живота ни. То е естествена, обикновена, чиста и универсална съставка. Кои компоненти от него избрахте за продукта?
Извлякохме най-важните компоненти на млякото, свързани с грижата за кожата. Особено тези които са от съществено значение за кожата, след бръснене. Ето защо, при разработването на млечната формула, експертите ни внимателно подбират веществата от млякото, които са ефективни и вдъхновени от природата - като калций, лактат, витамини (C, E, B5), лактозен триглицерид и незаменими аминокиселини.

Как продуктът помага за възстановяване на опънатата и суха кожа?
Кожата под мишниците е много деликатна и се нуждае от специални грижи. Това важи най-вече при бръснене, което може да предизвика дразнене и да доведе до загуба на естествени кожни съединения. Нашата формула е специално предназначена да възстанови тези естествени съединения, които бръсненето уврежда. В нея се съдържа лактат - естествен овлажнител, както и минералът калций. И двете съставки имат важно значение за здравата кожа.

Продуктът подходящ ли е и за чувствителна кожа?
Да, формулата е специално разработена, така че да е подходяща за чувствителна кожа. Продуктът е тестван върху свръхчувствителна кожа и е дерматологично одобрен.

 
НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ