Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

модерните прически на сезона

модерните прически на сезона

перфектната прическа - лесно и бързо? да,това е възможно!

Обожаваш косата си и обичаш да си правиш прически всеки ден? Това е точното място за теб – с тези красиви прически ще си винаги точна и винаги стилна и всичко, което ти трябва, са само няколко стилизиращи продукта от NIVEA и малко време! Вдъхнови се от нашите идеи!

открий съвършената прическа за твоята коса

Нашите модни и бюти инфлуенсъри ти показват как да си направиш лесни и стилни прически в наръчник стъпка по стъпка, със забавни видеоклипове. Опитай и ти и сподели резултата с приятелки!

Прическа Големи вълни

Прическа Големи вълни

Очаква те голям ден и искаш да изглеждаш като току-що излязла от фризьорския салон? С точната техника и съветите на Vanesse Ziletti ще можеш да изглеждаш така всеки ден!

Небрежен шикозен кок

Небрежен шикозен кок

Класическа, но винаги стилна, тази прическа е идеалният избор за вечерни събития. Vanessa Ziletti ще ти покаже как да си я направиш стъпка по стъпка.

Как да изсушиш къдравата коса?

Как да изсушиш къдравата коса?

Искаш ли да знаеш как да изсушиш правилно къдравата си коса? Естествено къдравата блогърка Paulien Tilstra ще ти покаже тайната за съвършените къдрици!

Фалшиво каре

Фалшиво каре

Имаш дълга коса и мислиш да я отрежеш? Преди да посегнеш към ножицата, опитай прическа Фалшиво каре! Paulien Tilstra ти показва в този наръчник как да си направиш това сладко каре стъпка по стъпка.

Боксьорски плитки

Боксьорски плитки

Отиваш да тренираш и не знаеш какво да правиш с косата си? Alex Mandostyle ще ти покаже как да си направиш сладки боксьорски плитки само за няколко минути!

Лесна вечерна прическа

Лесна вечерна прическа

Решаваш да излезеш в последния момент, но трябва да поработиш върху косата си? Alex Mandostyle ще ти покаже как да си направиш лесна и сладка вечерна прическа стъпка по стъпка.

Как се употребява сухия шампоан?

Как се употребява сухия шампоан?

Успала си се или закъсняваш за среща, а се налага да измиеш косата си? Освежи я с помощта на Сухи шампоани NIVEA FRESH REVIVE за секунди и си готова за излизане! Franziska Elea ще ти покаже как да нанесеш сухия шампоан стъпка по стъпка.

Висок кок

Висок кок

Иска ти се да изпробваш нова прическа? На точното място си – високият кок е винаги на мода и Franziska Elea ще ти покаже как да го направиш!

ПРЕПОРЪЧАНО ОТ NIVEA: