Открий Мицеларните Шампоани hа NIVEA

Изключително нежно измиване и 100% грижа за скалпа и различни типове коса!

Открий магията

СЕРИЯ МИЦЕЛАРНИ ШАМПОАНИ ОТ NIVEA

Защо Мицеларните шампоани на NIVEA са толкова добри? Шампоаните с мицеларна технология предлагат ефикасна и грижовна формула, която поддържа косата жизнена и чиста, без да уврежда скалпа. Добави един от тези страхотни шампоани към ежедневния си ритуал за красота и открий предимствата на това да имаш супер свежа и приятна на допир коса - всеки ден! Прозрачните опаковки на шампоаните, изпълнени с чистота и свежест, изключително добре подхождат на мицеларните формули без силикони. Мицеларните шампоани на NIVEA се предлагат вече в пет завладяващи варианта - за нормална към мазна коса, за слаба коса и чувствителен скалп, за суха коса и скалп, както и новите попълнения Pure Detox за стресирана коса и скалп и Pure Color шампоан и балсам 2 в 1, за боядисана коса. Открий пълната серия мицеларни шампоани, които се грижат за косата и скалпа ти на 100%, всеки ден!

За продуктите

КОЙ Е ТВОЯТ МИЦЕЛАРЕН ШАМПОАН?

Тревожиш се, че се налага да миеш косата си всеки ден? Вече няма причина за притеснение! Мицеларните шампоани от NIVEA за дълбоко почистване, за успокояване на скалпа, за хидратиране на суха коса, за стресирана или за боядисана коса са изключително нежни и същевременно измиват ефикасно, грижат се за чувствителния скалп и хидратират сухата коса от корените. Открий коя от формулите е най-подходяща за теб и твоя тип коса!

НОВО - NIVEA PURE COLOR Мицеларен шампоан за боядисана коса

Открий шампоана, който обича цвета на косата ти и го запазва до 8 седмици! NIVEA® Pure Color Мицеларен шампоан за боядисана коса почиства нежно косата, запазвайки цветните пигменти в косъма, благодарение на формулата против избледняване, без да изсушава скалпа.

Комбинирай с NIVEA® Pure Color Мицеларен балсам и маска 2 в 1 за дълготрайна защита на цвета подхранване на косъма за копринено усещане. Използвай като едноминутен балсам за сияйност на мига или като 10-минутна маска за гладка коса. Подходящи за всекидневна употреба, продуктите за боядисана коса разкриват и поддържат жизнения цвят на косата ти, която се чувства и изглежда здрава и копринено гладка!

НОВО - NIVEA PURE DETOX Мицеларен шампоан за стресирана коса и скалп

Ежедневните стресови ситуации влияят негативно на косата ти? Довери се на новия NIVEA® Pure Detox Мицеларен шампоан за стресирана коса и скалп! Енергизира, хидратира и заздравява косата ти, придавайки ѝ обем, като я повдига от корените, и същевременно възстановява естествения баланс на скалпа ти със своята pH-неутрална формула. За чиста, здрава и жизнена коса всеки ден!

NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан

Ако косата ти е слаба и безжизнена, а скалпът ти е доста чувствителен, тогава NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан е идеален за теб. Той предлага деликатно отстраняване на замърсяванията, хидратира косата и подобрява еластичността ѝ. Скалпът се запазва здрав. Деликатният аромат напомня нежния и екзотичен парфюм на водна лилия. Това водно растение е известно с красотата и мириса си. Наслади се на един успокояващ ежедневен ритуал на грижа за твоята коса!

NIVEA Дълбоко почистващ мицеларен шампоан

Дълбоко почистващ мицеларен шампоан от NIVEA, за коса с тенденция към омазняване, използва мицеларната технология за нежно, но дълбоко почистване на косата и скалпа ти. Формулата е без силикони, не дразни скалпа и оставя косата ти освежена и мека през целия ден. Направи мицеларния шампоан част от твоя ежедневен ритуал за красота и се наслади на дълготрайна свежест!

NIVEA Хидратиращ мицеларен шампоан

Косата ти изглежда безжизнена и изтощена, със сух скалп? NIVEA Хидратиращ Мицеларен шампоан нежно почиства и хидратира косата от корените, без да изсушава кожата на главата ти. Мицеларните частички почистват деликатно и ефикасно замърсяванията, а формулата с екстракт от лотос не утежнява косата. Подходящ е за ежедневна употреба, тъй като поддържа естествения баланс на косата и скалпа!

Как действа

ТАЙНИТЕ НА УСПЕХА НА МИЦЕЛАРНАТА ФОРМУЛА

Не е тайна, че шампоаните на NIVEA с мицели почистват в дълбочина и са изключително ефективни. Тайната е в това, че микроскопичната молекулна структура действа така, че са почисти косата и скалпа ти, без да ги изсуши или да ги подразни при ежедневна употреба. Открий повече за мицеларните шампоани и виж как действат.

Мицеларни шампоани от NIVEA са създадени и разработени в Хамбург, в лабораторията на Байерсдорф за грижа за косата.

"Мицеларната технология предлага изключително нежен начин на отстраняване на замърсяванията, така че косата ти се мие всеки ден." - Д-р Магдален фон Ведел-Парлов, Мениджър стратегия на продуктовите ползи в Лабораторията на Байерсдорф за грижа за косата.

"Мицелите се образуват от "умни" молекули, които отстраняват замърсяванията, без да нарушат естествения баланс на липиди на косата и скалпа ти." - Бенджамин Трилер, младши лабораторен мениджър за лабораторията Байерсдорф за грижа за косата.

Интервю: Мицеларната технология

Каква е магията зад мицеларната технология в този шампоан
Мицеларната технология осигурява изключително нежно, но в същото време ефективно измиване на косата и скалпа при ежедневна употреба. Формулата е много деликатна и поддържа косата и скалпа ти напълно здрави.  

Как мицелите действат в шампоана от научна гледна точка
Мицелите се образуват от хидрофилните молекули, т.е. тези, които обичат водата, и от липофилните - тези, които обичат мазнините. Липофилните молекули привличат всички видове замърсявания, следи от стилизиращи продукти и мазнини. Хидрофилните глави на тези "умни" молекули им позволяват да се разтворят във вода и да бъдат отмити, без да лишат косата и скалпа ти от основните естествени липиди

С какво се отличават мицеларните формули
Дълбоко почистващият мицеларен шампоан е специално разработен да почиства в дълбочина предразположените към омазняване коса и скалп, благодарение на формулата си с екстракт от маточина. Осигурява ефикасно измиване и чувство на дълготрайна свежест и чистота. Успокояващият мицеларен шампоан е създаден за слаба коса, тъй като нежната формула с повече грижовни съставки укрепва косата и подобрява еластичността ѝ. Формулата с водна лилия е с успокояващ ефект и поддържа естественото ниво на pH на скалпа