Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Мицеларни шампоани

НОВО от NIVEA: Мицеларни шампоани

Изключително нежно измиване на косата всеки ден! 100% грижа за скалпа!

Продуктово видео

Открий магията на Мицеларните шампоани от NIVEA

Защо Мицеларните шампоани на NIVEA са толкова добри? Шампоаните с мицеларна технология предлагат ефикасна, но и нежна грижовна формула, която поддържа косата ти жизнена и чиста, без да увреди скалпа ти. Добави един от тези страхотни шампоани към ежедневния си ритуал за красота и открий предимствата на това да имаш супер свежа и приятна на допир коса - всеки ден!

Изпълнени с чистота и свежест, прозрачните опаковки на шампоаните изключително добре подхождат на мицеларните формули без силикони. Новите NIVEA Мицеларни шампоани се предлагат в три варианта - за нормална към мазна коса, за слаба коса и чувствителен скалп и за суха коса и скалп.

За продуктите

Мицеларни шампоани от NIVEA

Тревожиш се, че се налага да миеш косата си всеки ден? Вече няма причина за притеснение! Мицеларните шампоани от NIVEA за дълбоко почистване, за успокояване на скалпа и за хидратиране на суха коса са изключително нежни и същевременно измиват ефикасно, грижат се за чувствителния скалп и хидратират сухата коса от корените. Открий коя от формулите е най-подходяща за теб!

Успокояващ мицеларен шампоан от NIVEA

Открий NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан

Ако косата ти е слаба и безжизнена, а скалпът ти е доста чувствителен, тогава NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан е идеален за теб. Той предлага деликатно отстраняване на замърсяванията, хидратира косата и подобрява еластичността ѝ. Скалпът се запазва здрав. Деликатният аромат напомня нежния и екзотичен парфюм на водна лилия. Това водно растение е известно с красотата и мириса си. Наслади се на един успокояващ ежедневен ритуал на грижа за твоята коса!

Открий NIVEA Дълбоко почистващ мицеларен шампоан

Дълбоко почистващ мицеларен шампоан от NIVEA за коса с тенденция към омазняване използва мицеларната технология, за да почисти косата и скалпа ти. Формулата е без силикони, не дразни скалпа и оставя косата ти освежена и мека през целия ден. Направи мицеларния шампоан част от твоя ежедневен ритуал за красота и се наслади на дълготрайна свежест!

Дълбоко почистващ мицеларен шампоан от NIVEA

NIVEA Хидратиращ мицеларен шампоан

Открий NIVEA Хидратиращ мицеларен шампоан

Косата ти изглежда безжизнена и изтощена, със сух скалп? NIVEA Хидратиращ Мицеларен шампоан нежно почиства и хидратира косата от корените, без да изсушава кожата на главата ти. Мицеларните частички почистват деликатно и ефикасно замърсяванията, а формулата с екстракт от лотос не утежнява косата. Подходящ е за ежедневна употреба, тъй като поддържа естествения баланс на косата и скалпа! 
Как действа

Тайните на успеха на мицеларната формула

Не е тайна, че шампоаните на NIVEA с мицели почистват в дълбочина и са изключително ефективни. Тайната е в това, че микроскопичната молекулна структура действа така, че са почисти косата и скалпа ти, без да ги изсуши или да ги подразни при ежедневна употреба. Открий повече за мицеларните шампоани и виж как действат.

Интервю: Мицеларната технология

Каква е магията зад мицеларната технология в този шампоан? 
Мицеларната технология осигурява изключително нежно, но в същото време ефективно измиване на косата и скалпа при ежедневна употреба. Формулата е много деликатна и поддържа косата и скалпа ти напълно здрави.  

Как мицелите действат в шампоана от научна гледна точка? 
Мицелите се образуват от хидрофилните молекули, т.е. тези, които обичат водата, и от липофилните - тези, които обичат мазнините. Липофилните молекули привличат всички видове замърсявания, следи от стилизиращи продукти и мазнини. Хидрофилните глави на тези "умни" молекули им позволяват да се разтворят във вода и да бъдат отмити, без да лишат косата и скалпа ти от основните естествени липиди. 

С какво се отличават мицеларните формули? 
Дълбоко почистващият мицеларен шампоан е специално разработен да почиства в дълбочина предразположените към омазняване коса и скалп, благодарение на формулата си с екстракт от маточина. Осигурява ефикасно измиване и чувство на дълготрайна свежест и чистота. Успокояващият мицеларен шампоан е създаден за слаба коса, тъй като нежната формула с повече грижовни съставки укрепва косата и подобрява еластичността ѝ. Формулата с водна лилия е с успокояващ ефект и поддържа естественото ниво на pH на скалпа. 
Продукти
Продукти

Мицеларни шампоани от NIVEA

NIVEA Дълбоко почистващ, Успокояващ и Хидратиращ мицеларен шампоан измиват в дълбочина косата ти и оставят чувство на дълготрайна свежест и обгрижен скалп. Грижовните формули с мицели и екстракт от маточина, водна лилия и лотос са напълно подходящи за ежедневна употреба. Избери най-подходящия за теб шампоан, който отстранява замърсяванията и следите от стилизиращи продукти, запазвайки естествения pH баланс на скалпа и без да изсушава косата ти!

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ