Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Мицеларни шампоани

НОВО от NIVEA: Мицеларни шампоани

Изключително нежно измиване на косата всеки ден! 100% грижа за скалпа!

Продуктово видео

Открий магията на Мицеларните шампоани от NIVEA

Защо Мицеларните шампоани на NIVEA са толкова добри? Шампоаните с мицеларна технология предлагат ефикасна, но и нежна грижовна формула, която поддържа косата ти жизнена и чиста, без да увреди скалпа ти. Добави един от тези страхотни шампоани към ежедневния си ритуал за красота и открий предимствата на това да имаш супер свежа и приятна на допир коса - всеки ден!

Изпълнени с чистота и свежест, прозрачните опаковки на шампоаните изключително добре подхождат на мицеларните формули без силикони. Новите NIVEA Мицеларни шампоани се предлагат в два варианта - за нормална към мазна коса и за слаба коса и чувствителен скалп.
За продуктите

Мицеларни шампоани от NIVEA

Тревожиш се, че се налага да миеш косата си всеки ден? Вече няма причина за притеснение! Мицеларните шампоани от NIVEA за дълбоко почистване и успокояване на скалпа са изключително нежни и същевременно измиват ефикасно косата и се грижат за чувствителния скалп. Открий коя от формулите е най-подходяща за теб.

Успокояващ мицеларен шампоан от NIVEA

Открий NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан

Ако косата ти е слаба и безжизнена, а скалпът ти е доста чувствителен, тогава NIVEA Успокояващ мицеларен шампоан  е идеален за теб. Той предлага деликатно отстраняване на замърсяванията, хидратира косата и подобрява еластичността ѝ. Скалпът се запазва и здрав. Деликатният аромат напомня нежния и екзотичен парфюм на водна лилия. Това водно растение е известно с красотата и мириса си. Наслади се на един успокояващ ежедневен ритуал на грижа за твоята коса!

Открий NIVEA Дълбоко почистващ мицеларен шампоан

Дълбоко почистващ мицеларен шампоан от NIVEA за коса с тенденция към омазняване използва мицеларната технология, за да почисти косата и скалпа ти. Формулата е без силикони, не дразни скалпа и оставя косата ти освежена и мека през целия ден. Направи мицеларния шампоан част от твоя ежедневен ритуал за красота и се наслади на дълготрайна свежест!

Дълбоко почистващ мицеларен шампоан от NIVEA

Как действа

Тайните на успеха на мицеларната формула

Не е тайна, че шампоаните на NIVEA с мицели почистват в дълбочина и са изключително ефективни. Тайната е в това, че микроскопичната молекулна структура действа така, че са почисти косата и скалпа ти, без да ги изсуши или да ги подразни при ежедневна употреба. Открий повече за мицеларните шампоани и виж как действат.

Интервю: Мицеларната технология

Каква е магията зад мицеларната технология в този шампоан? 
Мицеларната технология осигурява изключително нежно, но в същото време ефективно измиване на косата и скалпа при ежедневна употреба. Без съдържание на силикони, формулата е много деликатна и поддържа косата и скалпа ти напълно здрави.  

Как мицелите действат в шампоана от научна гледна точка? 
Мицелите се образуват от хидрофилните молекули, т.е. тези, които обичат водата, и от липофилните - тези, които обичат мазнините. Липофилните молекули привличат всички видове замърсявания, следи от стилизиращи продукти и мазнини. Хидрофилните глави на тези "умни" молекули им позволяват да се разтворят във вода и да бъдат отмити, без да лишат косата и скалпа ти от основните естествени липиди. 

С какво се отличават мицеларните формули? 
Дълбоко почистващият мицеларен шампоан е специално разработен да почиства в дълбочина предразположените към омазняване коса и скалп, благодарение на формулата си с екстракт от маточина. Осигурява ефикасно измиване и чувство на дълготрайна свежест и чистота. Успокояващият мицеларен шампоан е създаден за слаба коса, тъй като нежната формула с повече грижовни съставки укрепва косата и подобрява еластичността ѝ. Формулата с водна лилия е с успокояващ ефект и поддържа естественото ниво на pH на скалпа. 
продукти
Продукти

Мицеларни шампоани от NIVEA

NIVEA Дълбоко почистващ и Успокояващ мицеларен шампоан измиват в дълбочина косата ти и оставят чувство на дълготрайна свежест. Грижовните формули с мицели и екстракт от маточина и водна лилия са без силикони и парабени и са напълно подходящи за ежедневна употреба. Избери най-подходящия за теб шампоан, който отстранява замърсяванията и следите от стилизиращи продукти, без да изсушава косата или скалпа ти.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ