Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Серия Грижа против бръчки NIVEA Anti-Wrinkle Plus

Изглеждай
по-млада
на всяка възраст!

Открий 3 неща, от които се нуждаеш,
за да изглеждаш млада на всяка възраст!

Изглеждай по-млада!

Обичаме простите неща, защото те действат най-добре!

Независимо от възрастта, кожата ти се нуждае от основна грижа, за да изглежда млада и да се бори с признаците на стареене. NIVEA ти представя новата серия от кремове против бръчки NIVEA Anti-Wrinkle Plus, за да осигуриш най-ефективната грижа против бръчки в три прости стъпки:

NIVEA Anti-Wrinkle Plus

 

Новата серия на NIVEA предлага висококачествена и достъпна грижа за кожата за жени на възраст 35+, 45+ и 55+, които търсят ефективно решение в борбата срещу бръчките. 


За да се наслаждаваме на красива кожа по-дълго време, трябва да се вслушваме в нуждите ѝ и да ѝ осигуряваме подходяща грижа, адаптирана към нашата възраст. Ето защо новите кремове NIVEA Anti-Wrinkle Plus имат ефективни формули, които се основават само на 3 активни съставки, съобразени с нуждите на кожата ни във всеки етап на зрялост.

Твоята стратегия против бръчки

Простотата е най-добрата стратегия

В свят, който усложнява всичко, е трудно да се намерят прости и надеждни формули, които работят всеки път. NIVEA опростява твоята дългосрочна стратегия за перфектна кожа само с три лесни правила:

Различна възраст, различна потребност

С напредването на възрастта нашата кожа се променя заедно с био-ритъма ни и начина ни на живот. Ето защо е важно да ѝ осигурим най-ефективните съставки, които да поддържат нейните естествени функции и да компенсират веществата, които вече не се произвеждат сами в организма ни. 

Експертна формула

Формулата на нашите експерти

Нашите експерти посвещават своите знания, време и страст в намирането на ефективни формули против бръчки, които работят най-добре за теб и твоята кожа. Отговорите им са тук, за да те насочат към създаването на лесна стратегия за дълготрайна красота.
Как се променя кожата с възрастта? 
След 30-ия ни рожден ден започваме да забелязваме първите изразителни бръчки, докато се съсредоточаваме и напрягаме около 15 000 пъти на ден. В същото време нашата толерантност към стрес намалява и понижените нива на колаген в кожата водят до сухота, липса на гладкост и блясък. Освен това, след 40-годишна възраст се появяват много нови кожни проблеми: фиксирани мимически бръчки, назолабиални бразди, загуба на стегнатост на кожата и "увиснало" лице. И накрая, след 50-годишна възраст, нивата на естроген намаляват и структурата и външния вид на кожата се променят. Слоят на роговицата става по-дебел, а останалите епидермални и подепидермални слоеве стават по-тънки. При намалено кръвоснабдяване кожата получава по-малко хранителни вещества. Тя губи еластичност, става груба, суха и чувствителна към външните фактори. 

Защо се нуждая от различни съставки за различна възраст? 
Тъй като структурата на кожата ни се променя и постепенно губи естествените си функции, които я поддържат гъвкава и гладка. В първия етап от грижата против бръчки трябва да се съсредоточим върху допълването на загубата на колаген с формула, основана на интензивна хидратация, удвоена от ефективните съставки против стареене. Във втория етап, когато кожата има тенденция да "увисва", приоритетът ни в грижата против бръчки трябва да бъде повишаване на нейната стегнатост. И в последния етап, когато кожата вече не може да получава всички хранителни вещества, от които се нуждае за ежедневна регенерация, фокусът трябва да бъде върху съживяването ѝ с интензивно подхранваща формула. 

Каква е препоръчителната формула за жени на възраст над 35 години? 
В този момент от живота кожата се нуждае от изглаждане на мимическите бръчки и интензивна хидратация, така че най-ценните съставки са масло от гроздово семе, което осигурява силна защита и дълбока хидратация, витамин Е - естествен антиоксидант, който ефективно предотвратява фотостареенето, също има регенеративни свойства и поддържа правилното овлажняване, както и защита с UV филтри. През нощта кожата се нуждае от съставки като пантенол, който поддържа процеса на регенерация на кожата и оптимизира способността й да абсорбира и свързва водата в роговичния слой на епидермиса.
Каква е препоръчителната формула за жени над 45 години? 
На 45 години идеалната грижа за кожата трябва да осигури гладкост и ефект на изглаждане на бръчките. Дневен крем с масло от кайсиеви ядки, което демонстрира силен стягащ ефект, масло от ший, което подобрява естествената защитна бариера и хидратацията, както и защита с UV филтри. И нощен крем с подхранващо масло от макадамия и пантенол. 

Каква е препоръчителната формула за жени над 55 години? 

Ефективната формула, специално разработена за тази възраст, трябва да осигури това, от което кожата се нуждае най-много в този момент от живота: изглаждане на видимите бръчки и ревитализиране. Дневен крем с арганово масло, което забавя процеса на остаряване на лицето, калций и защита с UV филтри. И нощен крем с масло от авокадо, който ефективно възстановява защитната бариера на кожата, увредена от времето, както и пантенол, който силно подкрепя процесите на регенерация през нощта.  

Какви са другите прости промени, които мога да направя, за да изглеждам млада на всяка възраст? 

Стрес, неразположение, липса на сън, лоша диета и неподходящ хранителен режим - колкото повече напредваме с възрастта, толкова повече лошите навици оказват негативно влияние върху външния ни вид. Промяната трябва да започне сега! Здравословно хранене, ежедневни физически упражнения и внимателно подбрани козметични продукти са рецептата за добро самочувствие и красиво тяло, независимо от възрастта. Колкото по-скоро започнем да се грижим правилно за себе си, толкова по-малко усилия ще ни бъдат необходими, за да се върнем във форма в бъдеще. 

Продукти
background clever age

ИЗБЕРИ ТВОЯТА ФОРМУЛА

Един дневен и един нощен крем са всичко, от което се нуждаеш, за да изглеждаш млада на всяка възраст. Избери продуктите за твоята възраст от нашата серия против бръчки NIVEA Anti-Wrinkle Plus за 35+, 45+ и 55+.