Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Серия Грижа против бръчки NIVEA Anti-Wrinkle Plus

Изглеждай
по-млада
на всяка възраст!

Открий 3 неща, от които се нуждаеш,
за да изглеждаш млада на всяка възраст!

Изглеждай по-млада!

Обичаме простите неща, защото те действат най-добре!

Независимо от възрастта, кожата ти се нуждае от основна грижа, за да изглежда млада и да се бори с признаците на стареене. NIVEA ти представя новата серия от кремове против бръчки NIVEA Anti-Wrinkle Plus, за да осигуриш най-ефективната грижа против бръчки в три прости стъпки:

NIVEA Anti-Wrinkle Plus

 

Новата серия на NIVEA предлага висококачествена и достъпна грижа за кожата за жени на възраст 35+, 45+, 55+ и 65+, които търсят ефективно решение в борбата срещу бръчките


За да се наслаждаваме на красива кожа по-дълго време, трябва да се вслушваме в нуждите ѝ и да ѝ осигуряваме подходяща грижа, адаптирана към нашата възраст. Ето защо новите кремове NIVEA Anti-Wrinkle Plus имат ефективни формули, които се основават само на 3 активни съставки, съобразени с нуждите на кожата ни във всеки етап на зрялост.

Твоята стратегия против бръчки

Простотата е най-добрата стратегия

В свят, който усложнява всичко, е трудно да се намерят прости и надеждни формули, които работят всеки път. NIVEA опростява твоята дългосрочна стратегия за перфектна кожа само с три лесни правила:

Различна възраст, различна потребност

С напредването на възрастта нашата кожа се променя заедно с био-ритъма ни и начина ни на живот. Ето защо е важно да ѝ осигурим най-ефективните съставки, които да поддържат нейните естествени функции и да компенсират веществата, които вече не се произвеждат сами в организма ни. 

Експертна формула

Формулата на нашите експерти

Нашите експерти посвещават своите знания, време и страст в намирането на ефективни формули против бръчки, които работят най-добре за теб и твоята кожа. Отговорите им са тук, за да те насочат към създаването на лесна стратегия за дълготрайна красота.
Как се променя кожата с възрастта? 
След 30-ия ни рожден ден започваме да забелязваме първите изразителни бръчки, докато се съсредоточаваме и напрягаме около 15 000 пъти на ден. В същото време нашата толерантност към стрес намалява и понижените нива на колаген в кожата водят до сухота, липса на гладкост и блясък. Освен това, след 40-годишна възраст се появяват много нови кожни проблеми: фиксирани мимически бръчки, назолабиални бразди, загуба на стегнатост на кожата и "увиснало" лице. И накрая, след 50-годишна възраст, нивата на естроген намаляват и структурата и външния вид на кожата се променят. Слоят на роговицата става по-дебел, а останалите епидермални и подепидермални слоеве стават по-тънки. При намалено кръвоснабдяване кожата получава по-малко хранителни вещества. Тя губи еластичност, става груба, суха и чувствителна към външните фактори. 

Защо се нуждая от различни съставки за различна възраст? 
Тъй като структурата на кожата ни се променя и постепенно губи естествените си функции, които я поддържат гъвкава и гладка. В първия етап от грижата против бръчки трябва да се съсредоточим върху допълването на загубата на колаген с формула, основана на интензивна хидратация, удвоена от ефективните съставки против стареене. Във втория етап, когато кожата има тенденция да "увисва", приоритетът ни в грижата против бръчки трябва да бъде повишаване на нейната стегнатост. И в последния етап, когато кожата вече не може да получава всички хранителни вещества, от които се нуждае за ежедневна регенерация, фокусът трябва да бъде върху съживяването ѝ с интензивно подхранваща формула. 

Каква е препоръчителната формула за жени на възраст над 35 години? 
В този момент от живота кожата се нуждае от изглаждане на мимическите бръчки и интензивна хидратация, така че най-ценните съставки са масло от гроздово семе, което осигурява силна защита и дълбока хидратация, витамин Е - естествен антиоксидант, който ефективно предотвратява фотостареенето, също има регенеративни свойства и поддържа правилното овлажняване, както и защита с UV филтри. През нощта кожата се нуждае от съставки като пантенол, който поддържа процеса на регенерация на кожата и оптимизира способността й да абсорбира и свързва водата в роговичния слой на епидермиса.

Каква е препоръчителната формула за жени над 45 години? 
На 45 години идеалната грижа за кожата трябва да осигури гладкост и ефект на изглаждане на бръчките. Дневен крем с масло от кайсиеви ядки, което демонстрира силен стягащ ефект, масло от ший, което подобрява естествената защитна бариера и хидратацията, както и защита с UV филтри. И нощен крем с подхранващо масло от макадамия и пантенол. 

Каква е препоръчителната формула за жени над 55 години? 
Ефективната формула, специално разработена за тази възраст, трябва да осигури това, от което кожата се нуждае най-много в този момент от живота: изглаждане на видимите бръчки и ревитализиране. Дневен крем с арганово масло, което забавя процеса на остаряване на лицето, калций и защита с UV филтри. И нощен крем с масло от авокадо, който ефективно възстановява защитната бариера на кожата, увредена от времето, както и пантенол, който силно подкрепя процесите на регенерация през нощта.  

Каква е препоръчителната формула за жени на възраст над 65 години? 
В този етап от живота кожата се нуждае от хидратация в дълбочина и мощна формула за борба с дълбоките бръчки, както и от сигурна защита от пигментни петна. Активната формула на Дневен крем със соя, хидрамин и UV филтри подобрява контура на лицето и се бори с дълбоките бръчки, докато предпазва кожата от вредните слънчеви лъчи и нежелана пигментация. Нощен крем с формула със соя, масло от жожоба и Panthenol осигурява дълбока хидратация и възстановяване на кожата през нощта.

Какви са другите прости промени, които мога да направя, за да изглеждам млада на всяка възраст? 
Стрес, неразположение, липса на сън, лоша диета и неподходящ хранителен режим - колкото повече напредваме с възрастта, толкова повече лошите навици оказват негативно влияние върху външния ни вид. Промяната трябва да започне сега! Здравословно хранене, ежедневни физически упражнения и внимателно подбрани козметични продукти са рецептата за добро самочувствие и красиво тяло, независимо от възрастта. Колкото по-скоро започнем да се грижим правилно за себе си, толкова по-малко усилия ще ни бъдат необходими, за да се върнем във форма в бъдеще. 

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ