wash-your-face-header

Как да измиеш лицето си

Всичко за ежедневния ти почистващ ритуал
Лесно ръководство за правилно, но и нежно измиване на лицето

Процесът на почистване на лицето

Измиването на лицето ежедневно е жизненоважна част от всеки един добър ритуал за грижа за кожата.

Защо почистването на лицето ти е от съществено значение за сияен тен

Кожата на лицето ни трябва да се справи с много неща. Когато нанасяме грима, докосваме лицето си или се движим по замърсена улица, ние я натоварваме. Ето защо почистването два пъти на ден  е изключително важна част от всяка рутинна грижа за кожата, за да се премахнат замърсяванията и мъртвите клетки. 

Едно добро почистващо средство като Почистващ крем NIVEA Creme Care ще премахне всички видове мръсотия, оставяйки кожата ти свежа и гладка - и готова да нанесеш грим или други продукти върху нея.

Често срещани погрешни разбирания за измиването на лицето

  • Измивам лицето си само с вода: Водата сама по себе си няма способността да премахва неразтворими мазни частици като следи от грим и излишен себум. В действителност измиването с топла или дори с гореща вода може да изсуши кожата на лицето.  
  • Ексфолирам лицето си всеки ден: Това всъщност може да причини повече вреда, отколкото е необходимо, и може да раздразни кожата. 
  • Използвам обикновен сапун, за да измия лицето си: Сапунът може да наруши естествения баланс на кожата, като я направи по-стегната и по-суха от преди. Освен това, сапуните нарушават естественото рН на кожата.

Как да измиеш лицето си

Съвети за измиване на лицето по правилния начин - за нула време ще имаш чиста и гладка кожа.

Намиране на подходящия почистващ продукт

Важно е да намериш почистващ продукт, който да отговаря на нуждите на твоята кожа и да оставя усещане за чистота и свежест.

Продуктовата серия NIVEA Creme Care: Нежно измиване на лицето

Серията NIVEA Creme Care е вдъхновена от NIVEA Creme - продукт, който е обичан от жените от цял свят, поради своите грижовни свойства, от над един век. 

Продуктите, които включват почистващ крем, почистващо мляко и мокри кърпички, са създадени така, че да почистват нежно лицето, докато се грижат за него. Те могат да се използват два пъти дневно, за да накарат кожата ти да се чувства чиста и добре овлажнена.

Продуктова серия NIVEA Creme Care

Нашите препоръки за теб