body-souffle

Поглези кожата и сетивата си

СУФЛЕТА ЗА ТЯЛО ЗА КОПРИНЕНО МЕКА КОЖА ВСЕКИ ДЕН!

Грижа за тялото с масла

НАСЛАДИ СЕ НА ГЛАДКА И МЕКА КОЖА ВСЕКИ ДЕН

body-souffle

ПРЕВЪРНИ ЕЖЕДНЕВНАТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА СИ В СПЕЦИАЛЕН МОМЕНТ!

Суфлетата за тяло от NIVEA осигуряват интензивна грижа, благодарение на леката въздушна формула, която не оставя усещане за мазни следи върху кожата. А, ароматът им е истинска наслада за сетивата!

Избери черешов цвят с масло от жожоба за аромат на пролетна свежест, или кокос с масло от моной за тропическа сензация.

Освен със суфлетата за тяло, можеш да се насладиш на деликатната грижа на маслата в лосионите за тяло NIVEA Oil in Lotion! Независимо кой ще избереш, ще се радваш на копринено мека и изключително гладка кожа.

Неустоимите продукти за тяло със завладяващи аромати са само на един клик разстояние: можеш да се сдобиеш с тях веднага чрез онлайн поръчка, директно от магазините на нашите партньори! 


Суфле за тяло с масла

КОПРИНЕНО МЕКА КОЖА С НЕУСТОИМ АРОМАТ

СУФЛЕ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА КОКОС

Със суфле за тяло Coconut & Monoi Oil кожата ти ще е гладка и мека всеки ден! Комбинацията  на маслени перли, кокосово масло и маслото от моной, подхранват интензивно кожата и я правят копринено мека! Тропическият аромат на кокос ще завладее сетивата ти, а лесната за нанасяне въздушна формула попива бързо и се разтапя нежно в кожата, докато те пренася в тропически свят! Скъпоценните масла не оставят усещане за мазни следи, а само копринено мека кожа!

Можеш да се сдобиеш със Суфле за тяло Coconut & Monoi Oil още сега през онлайн магазините на нашите партньори.

СУФЛЕ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ

Наслади се на копринено гладка кожа всеки ден със суфле за тяло Cherry Blossom & Jojoba Oil! Перлите с ценни масла, комбинирани с маслото от жожоба подхранват кожата ти, а ароматът на черешов цвят глези сетивата ти. Леката, въздушна формула се разтапя нежно, а маслените перли попиват на мига, за да направят кожата ти изключително гладка и копринено мека, без да оставят мазни следи след нанасяне!

Поръчай онлайн още сега своето суфле за тяло Cherry Blossom & Jojoba Oil директно от страницата на продукта.

НЕМАЗНА ФОРМУЛА

Суфлето за тяло със скъпоценни масла трансформира сухата кожа, правейки я кафифено мека и гладка, ухаеща деликатно и нежно! Благодарение на бързо-абсорбиращата формула, ще почувстваш кожата си хидратирана и обгрижена с подходящата за нуждите ѝ съставки, без да усещаш мазни следи след нанасяне. 

НЕУСТОИМ АРОМАТ

Поеми на екзотично пътешествие със сетивата си с тропическия аромат на кокос или неустоимия аромат на черешов цвят! Който и от тях да избереш, гарантирано ще превърнеш ежедневната грижа за кожата ти в истинско удоволствие, което ще искаш да повториш отново и отново. 😊

ЛУКСОЗНИ МАСЛЕНИ ПЕРЛИ

Открий чудесните предимства на бързо абсорбиращото суфле за тяло, обогатено с луксозно масло от моной, получено в резултат на комбинирането на кокосово масло с магията на тропическото цвете Tiarè. Или поглези тялото и сетивата си с невероятния аромат на черешов цвят в комбинация с масло от жожоба, за един величествен момент само за теб.


Лосиони за тяло

Избери своя аромат и му се наслади

body-souffle

ПОГЛЕЗИ КОЖАТА И СЕТИВАТА СИ С ТРОПИЧЕСКИ АРОМАТ НА КОКОС!

С лосион за тяло NIVEA Oil in Lotion Coconut & Monoi Oil ще се отдадеш на нежна грижа от скъпоценни масла в  бързо абсорбиращ продукт. Деликатният аромат на лосиона ще докосне сетивата ти с неустоимия тропически аромат на кокос и ще се погрижи за кожата ти, като я подхрани в дълбочина. Нанасяй ежедневно върху цялото тяло с масажни движения и се отдай на екзотична наслада у дома!

Ако искаш да включиш лосиона в рутинната си грижа, поръчай го онлайн, като избереш предпочитания магазин директно от страницата на продукта. Наличен е в практична опаковка от 400мл с помпичка за прецизно дозиране.

body-souffle

НАСЛАДИ СЕ НА АРОМАТА НА ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ И НА КОПРИНЕНО ГЛАДКА КОЖА!

Събуди сетивата си с лосион за тяло NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil! Този бързо абсорбиращ лосион със скъпоценно масло от жожоба ще трансформира сухата кожа в гладка, хидратирана кожа. Всичко, което трябва да направиш, е да го нанесеш веднага след душ, за да се заключи хидратацията в кожата. Масажирай нежно върху тялото и се наслади на момент на истинско удоволствие.

Можеш да се сдобиеш с лосиона бързо и лесно онлайн, като избереш предпочитания магазин от страницата на продукта! Избери удобна опаковка от 200мл или опаковка с помпичка от 400мл, за прецизно дозиране.

Статии

КОЖАТА ТИ ЩЕ ГО ОБОЖАВА

Масло vs. Лосион за тяло
Подхранване & нежна грижа

Да отделиш време за грижа за тялото си е от съществено значение за поддържането на гладка и красива кожа. Научи повече за уникалните предимства на маслата за тяло и лосионите.

Открий един нов свят на
неустоими аромати

Наслади се на деликатния аромат на NIVEA Суфле за тяло с черешов цвят & масло от жожоба. Научи повече за историята на черешовото дърво и неговия уникален аромат.

Интересни съвети за теб