Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Oil infused body care

Поглези кожата и сетивата си

Суфлета за тяло за копринено мека кожа всеки ден!

Грижа за тялото с масла

НАСЛАДИ СЕ НА ГЛАДКА И МЕКА КОЖА ВСЕКИ ДЕН

ПРЕВЪРНИ ЕЖЕДНЕВНАТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В СПЕЦИАЛЕН МОМЕНТ

ПРЕВЪРНИ ЕЖЕДНЕВНАТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА СИ В СПЕЦИАЛЕН МОМЕНТ!

Суфлетата за тяло от NIVEA осигуряват интензивна грижа, благодарение на леката въздушна формула, която не оставя усещане за мазни следи върху кожата. А, ароматът им е истинска наслада за сетивата!

Избери черешов цвят с масло от жожоба за аромат на пролетна свежест, или кокос с масло от моной за тропическа сензация.

Освен със суфлетата за тяло, можеш да се насладиш на деликатната грижа на маслата в лосионите за тяло NIVEA Oil in Lotion! Независимо кой ще избереш, ще се радваш на копринено мека и изключително гладка кожа.

Неустоимите продукти за тяло със завладяващи аромати са само на един клик разстояние: можеш да се сдобиеш с тях веднага чрез онлайн поръчка, директно от магазините на нашите партньори! 

Суфле за тяло с масла

КОПРИНЕНО МЕКА КОЖА С НЕУСТОИМ АРОМАТ

НЕМАЗНА ФОРМУЛА

НЕМАЗНА ФОРМУЛА

Суфлето за тяло със скъпоценни масла трансформира сухата кожа, правейки я кафифено мека и гладка, ухаеща деликатно и нежно! Благодарение на бързо-абсорбиращата формула, ще почувстваш кожата си хидратирана и обгрижена с подходящата за нуждите ѝ съставки, без да усещаш мазни следи след нанасяне. 

НЕУСТОИМ АРОМАТ

НЕУСТОИМ АРОМАТ

Поеми на екзотично пътешествие със сетивата си с тропическия аромат на кокос или неустоимия аромат на черешов цвят! Който и от тях да избереш, гарантирано ще превърнеш ежедневната грижа за кожата ти в истинско удоволствие, което ще искаш да повториш отново и отново. 😊

ЛУКСОЗНИ МАСЛЕНИ ПЕРЛИ

ЛУКСОЗНИ МАСЛЕНИ ПЕРЛИ

Открий чудесните предимства на бързо абсорбиращото суфле за тяло, обогатено с луксозно масло от моной, получено в резултат на комбинирането на кокосово масло с магията на тропическото цвете Tiarè. Или поглези тялото и сетивата си с невероятния аромат на черешов цвят в комбинация с масло от жожоба, за един величествен момент само за теб.

Лосиони за тяло

Избери своя аромат и му се наслади

Продукти
ИНФУЗИРАНО МАСЛО ЗА ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

ПОДХРАНВАНЕ И ГРИЖА СЪС СКЪПОЦЕННИ МАСЛА

Открий неустоимите продукти със скъпоценни масла и поглези тялото и сетивата си със завладяващи аромати
Статии

КОЖАТА ТИ ЩЕ ГО ОБОЖАВА

Масло vs. Лосион за тяло
Подхранване & нежна грижа

Масло vs. Лосион за тяло

Да отделиш време за грижа за тялото си е от съществено значение за поддържането на гладка и красива кожа. Научи повече за уникалните предимства на маслата за тяло и лосионите.

Открий един нов свят на
неустоими аромати

Открий един нов свят

Наслади се на деликатния аромат на NIVEA Суфле за тяло с черешов цвят & масло от жожоба. Научи повече за историята на черешовото дърво и неговия уникален аромат.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ