Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Oil infused body care

НАСЛАДИ СЕ НА БЪРЗО-АБСОРБИРАЩА КОКОСОВА СЕНЗАЦИЯ

ГРИЖА ЗА КОЖАТА С NIVEA ИНФУЗИРАНО МАСЛО
ОТ КОКОС И МОНОЙГрижа за тялото с инфузирано масло

ОТКРИЙ НАШАТА НОВА СЕНЗАЦИЯ ЗА ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

ПРЕВЪРНИ ЕЖЕДНЕВНАТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В СПЕЦИАЛЕН МОМЕНТ

ПРЕВЪРНИ ЕЖЕДНЕВНАТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В СПЕЦИАЛЕН МОМЕНТ

Поглези се със сензационна комбинация от ценни масла, деликатни аромати и лека текстура за неустоимо ухаеща и гладка кожа.

Открий новата ни сензация за грижа за тялото: NIVEA инфузия с кокосово масло и масло от моной. Луксозното масло от моной и ароматът на кокос в Лосион за тяло NIVEA Oil in lotion Coconut & Monoi Oil се разтапят деликатно върху кожата, като я подхранват в дълбочина и я правят неустоимо мека и гладка за повече от 24 часа. Бързо абсорбиращата се формула не оставя усещане за мазни следи по тялото, а неустоимият тропически аромат превръща домът ти  в райско убежище - всеки ден!

Практичната опаковка от 400мл с помпичка определено ще се впише веднага в забързаното ти ежедневие, когато всяка минута е от значение. Поглези сетивата си с деликатната грижа на Лосион за тяло NIVEA Oil in lotion Coconut & Monoi Oil още днес! Можеш да го закупиш онлайн директно от магазините на нашите партньори още сега! 

Ново: Суфле за тяло с масла

НОВО ОТ NIVEA: СУФЛЕ ЗА ТЯЛО С МАСЛА!

НЕМАЗНА ФОРМУЛА

НЕМАЗНА ФОРМУЛА

Суфлето за тяло със скъпоценни масла трансформира сухата кожа, правейки я кафифено мека и гладка, ухаеща деликатно и нежно! Благодарение на бързо-абсорбиращата формула, ще почувстваш кожата си хидратирана и обгрижена с подходящата за нуждите ѝ продукти, без да усещаш мазни следи след нанасяне. 

НЕУСТОИМ АРОМАТ

НЕУСТОИМ АРОМАТ

Поеми на екзотично пътешествие със сетивата си! С тропическия аромат на кокос или неустоимия аромат на черешов цвят! Който и от тях да избереш, гарантирано ще превърнеш ежедневната грижа за кожата ти в истинско удоволствие, което ще искаш да повториш отново и отново. 😊

ЛУКСОЗНИ МАСЛЕНИ ПЕРЛИ

ЛУКСОЗНИ МАСЛЕНИ ПЕРЛИ

Открий чудесните предимства на бързо абсорбиращото суфле за тяло, обогатено с луксозно масло от моной, получено в резултат на комбинирането на кокосово масло с магията на тропическото цвете Tiarè. Или поглези тялото и сетивата си с невероятния аромат на черешов цвят в комбинация с масло от жожоба, за един величествен момент само за теб.

Продукти
ИНФУЗИРАНО МАСЛО ЗА ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

ИНФУЗИРАНО МАСЛО ЗА ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

Открий неустоимите продукти със скъпоценни масла и поглези тялото и сетивата си със завладяващи аромати
Статии

КОЖАТА ТИ ЩЕ ГО ОБОЖАВА

Масло vs. Лосион за тяло
Подхранване & нежна грижа

Масло vs. Лосион за тяло

Да отделиш време за грижа за тялото си е от съществено значение за поддържането на гладка и красива кожа. Научи повече за уникалните предимства на маслата за тяло и лосионите.

Открий един нов свят
Неустоими аромати

Открий един нов свят

Наслади се на деликатния аромат на NIVEA Суфле за тяло с черешов цвят & масло от жожоба. Научи повече за историята на черешовото дърво и неговия уникален аромат.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ