Боядисване на косата: Направи го правилно

Боядисване на косата - Направи го правилно

Избери правилния цвят на косата и го задръж по-дълго
Независимо дали боядисваш цялата си коса или само части от нея, искаш боята за коса да е подходяща за тена на лицето ти. Открий идеи за цвят на косата и съвети за грижа за боядисана коса.

Потопи се в цветовете на косата

Така - значи се решила да промениш цвета на косата си, но имаш нужда от съвет. Имаме идеи и предложения за цвят на косата, от които да се вдъхновиш и да избереш най-подходящия за теб нов нюанс на косата.

Грижа за цвета на косата

След като имаш цвета на косата на твоите мечти, е време да го покажеш. Открий съвети за грижа за боядисана коса, която кара хората да се обръщат след теб.

Как да запазиш боядисаната коса и да предотвратиш избледняването на цвета?

Двете основни неща, които трябва да се запомнят, когато става въпрос за запазване на цвета на косата красив и блестящ, са качеството на продукта и ежедневната грижа за косата. 

Професионалното боядисване на косата, с продукти от фризьора ти, вероятно ще издържи по-дълго от това, което нанасяш сама с продукти от супермаркета. 

Има обаче някои неща, които можеш да предприемеш, за да извлечеш максимума от всяка боя за коса. 

Боядисването може да увреди косата ти, затова не забравяй да я поддържаш в добро състояние с NIVEA Шампоан за коса Repair & Targeted Care

След това, използването на балсам, специално разработен за боядисана коса, помага да защитиш новия си цвят. Не забравяй да нанасяш балсама добре върху краищата на кичурите и да го оставиш да подейства, за да предотвратиш изсушаването на косата.

Плуване с боядисана коса

Независимо дали става дума за потапяне в морето или за няколко дължини в басейна, важно е да защитиш косата си от солта или хлора. Изпилзването на балсам за коса NIVEA Color Care & Protect ти помага да предпазиш цвета на косата от избледняване и да се грижиш за красивите си кичури. 

Най-добрите съвети за грижа за боядисана коса

  • Вържи косата си в модерен кок по време на плуване  
  • При стилизиране използвай специален лак за боядисана коса. 
  • Нанасяй ежеседмично маски за коса и прави процедури за заздравяване на косъма. 
  • Предотврати изгарянето на косата от слънцето, като носиш шапка. 
  • Използвай шампоани и балсами, специално разработени за боядисана коса, за да предотвратиш избледняването на цвета.

Открий продуктите за грижа за косата, които съответстват на твоя цвят

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ