Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Creme често задавани въпроси

Въпроси относно Crème and Soft?

Открийте тук отговорите на често задавани въпроси.

1. За какви типове кожа могат да се използват NIVEA Soft и NIVEA Creme
NIVEA Creme и NIVEA Soft са подходящи за всеки тип кожа и за лицето, тялото и ръцете. Кой от двата продукта ще изберете зависи от нуждите на кожата ви: ако кожата ви се нуждае от интензивна, богата грижа, правилният избор е NIVEA Creme, докато NIVEA Soft осигурява освежаваща хидратация, попива бързо и е идеален за нанасяне върху големи участъци от тялото. 

2. Каква е разликата между NIVEA Soft и NIVEA Creme?
NIVEA Creme представлява емулсия вода-в-масло. Това означава, че съдържа малки водни капки в масло. В резултат на това кожата ви първо получава интензивна грижа от външната маслена част, а след това се хидратира. За разлика от него, NIVEA Soft е емулсия масло-във-вода: малки капки масло във вода. Затова кожата първо бързо попива водната част на NIVEA Soft, което прави кожата свежа и хидратирана. След това капките масло се грижат за нея.

3. Защо NIVEA Крем може да се произвежда без консерванти?
NIVEA Крем представлява емулсия вода-в-масло, т.е. малки капчици вода, които „плуват“ в масло. За разлика от емулсиите „масло във вода“ , този тип вода в емулсиите осигуряват минимално количество влага за развитието на микроорганизми. Тъй като е възможно производството на NIVEA Крем да става без присъствие на бактерии с еднородно разпределение на малки капки от емулсията, микроорганизмите, които попадат в крема след отваряне, не могат да оцелеят и се елиминират. 


4. Мога ли да използвам NIVEA Крем за бебето/малкото ми дете, ако има суха кожа? 
За бебетата със суха кожа се препоръчва използването на NIVEA Крем.  NIVEA Крем не съдържа консерванти или оцветители и е подходящ за специфичните нужди на бебета със суха, изключително чувствителна кожа.

5.  Мога ли да използвам NIVEA Creme за бебето/малкото ми дете, ако има суха кожа?
За бебетата със суха кожа се препоръчва използването на NIVEA Creme.  NIVEA Creme не съдържа консерванти или оцветители и е подходящ за специфичните нужди на бебета със суха, изключително чувствителна кожа.

Други въпроси?

Моля, свържете се с нас чрез формуляра за онлайн контакт.