Въпроси относно Crème and Soft?

Открийте тук отговорите на често задавани въпроси.

1. За какви типове кожа могат да се използват NIVEA Soft и NIVEA Creme?

NIVEA Creme и NIVEA Soft са подходящи за всеки тип кожа и за лицето, тялото и ръцете. Кой от двата продукта ще изберете зависи от нуждите на кожата ви: ако кожата ви се нуждае от интензивна, богата грижа, правилният избор е NIVEA Creme, докато NIVEA Soft осигурява освежаваща хидратация, попива бързо и е идеален за нанасяне върху големи участъци от тялото.

 

2. Каква е разликата между NIVEA Soft и NIVEA Creme?

NIVEA Creme представлява емулсия вода-в-масло. Това означава, че съдържа малки водни капки в масло. В резултат на това кожата ви първо получава интензивна грижа от външната маслена част, а след това се хидратира. За разлика от него, NIVEA Soft е емулсия масло-във-вода: малки капки масло във вода. Затова кожата първо бързо попива водната част на NIVEA Soft, което прави кожата свежа и хидратирана. След това капките масло се грижат за нея.

 

3. Защо NIVEA Крем може да се произвежда без консерванти?

NIVEA Крем представлява емулсия вода-в-масло, т.е. малки капчици вода, които „плуват“ в масло. За разлика от емулсиите „масло във вода“ , този тип вода в емулсиите осигуряват минимално количество влага за развитието на микроорганизми. Тъй като е възможно производството на NIVEA Крем да става без присъствие на бактерии с еднородно разпределение на малки капки от емулсията, микроорганизмите, които попадат в крема след отваряне, не могат да оцелеят и се елиминират.

 

4. Мога ли да използвам NIVEA Крем за бебето/малкото ми дете, ако има суха кожа?

За бебетата със суха кожа се препоръчва използването на NIVEA Крем. NIVEA Крем не съдържа консерванти или оцветители и е подходящ за специфичните нужди на бебета със суха, изключително чувствителна кожа.

 

5. Мога ли да използвам NIVEA Creme за бебето/малкото ми дете, ако има суха кожа?

За бебетата със суха кожа се препоръчва използването на NIVEA Creme. NIVEA Creme не съдържа консерванти или оцветители и е подходящ за специфичните нужди на бебета със суха, изключително чувствителна кожа.


Други въпроси?

Моля, свържете се с нас чрез формуляра за онлайн контакт.
product-stage-bg

Интересни съвети за теб