всичко за бебешкия шампоан, NIVEA-Baby, подходящия продукт за бебешка коса

Всичко за бебешкия шампоан

КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ ЕФЕКТИВНО БЕБЕШКИ ШАМПОАН

Бебешкият шампоан е жизненото важен, за да запазиш косата и скалпа на мъничето чисти и здрави. И това не е единственото, за което е подходящ - бебешкият шампоан може да се използва за повече неща, отколкото можеш да предположиш!

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА БЕБЕШКИЯ ШАМПОАН

Главата на бебето ти заслужава най-доброто - проучи какво да търсиш в един бебешки шампоан и избери продукт, който ще е нежен към косата и скалпа на твоето бебе.
NIVEA Baby бебешки шампоан, грижа за бебето

Бебешкият шампоан не е само за бебета

И ти можеш да използваш бебешкия шампоан! Много възрастни откриват, че мекотата на бебешките шампоани прави косата им дори по-мека и податлива на стилизиране от обикновено. Пробвай!

5 ИЗНЕНАДВАЩИ УПОТРЕБИ НА БЕБЕШКИЯ ШАМПОАН

  • Миене на чинии
  • Лъскане на обувки
  • Почистване на килими
  • Къпане на куче
  • Отстраняване на петна от дрехи

ПО КАКВО БЕБЕШКИТЕ ШАМПОАНИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ОБИКНОВЕНИЯ ШАМПОАН?

Винаги помни, че косата и скалпът на бебето са по-уязвими от твоите. Бебешки шампоани като NIVEA Baby Нежен шампоан за коса с ултра леката си формула с лайка почистват косата и скалпа, докато нежно ги успокояват. Той поддържа естественото pH-ниво на скалпа и прави косата на бебето особено мека и нежна. И разбира се - не дразни очите. Край на сълзите по време на къпане с подходящия бебешки шампоан за твоето мъниче! 

КАК ДЕ ИЗМИЕШ КОСАТА НА БЕБЕТО - ИНСТРУКЦИИ СТЪПКА ПО СТЪПКА

начини за измиване на косата на бебето

НамокрИ главата

Намокри главичката на бебето с хладка вода, като се увериш, че скалпът на бебето е изцяло мокър.
къпане на бебе – от А до Я, NIVEA Baby

НАНЕСИ ШАМПОАНА

Вземи малко количество шампоан (колкото малка монета) и нежно и внимателно го втрий в косата и скалпа на бебето до образуване на мека пяна.
как се нанася шампоан за бебета

НАПРАВИ ПЯНА

Масажирай шампоана в скалпа с върховете на пръстите с нежни, кръгови движения, докато се получи мека пяна. Докато правиш това, дръж главата на бебето назад, така че в очите да не попада шампоан. Или просто използвай NIVEA BABY Нежен шампоан за коса, който предпазва от сълзи.
 
пяна за къпане на бебе

ИзплакнИ

Докато главата е все още назад, нежно излей топла вода (например с помощта на чаша) над главата на бебето и разтрий внимателно, за да отстраниш всички следи от шампоана.

НАЙ-ДОБРИТЕ НАЧИНИ ЗА ИЗМИВАНЕ И ГРИЖА ЗА КОСАТА НА БЕБЕТО

Намирането на добър бебешки шампоан е наистина важно за това косата и скалпа на бебето да получат грижата, от която се нуждаят. Важното е да използваш продукт, който запазва естественото за бебешката кожа pH, така че да не влоши и без това високо чувствителната бебешка кожа. Пробвай NIVEA Baby Нежен шампоан за коса, чиято формула е специално създадена за бебешката кожа.

Измиването на косата на бебето всеки ден или през ден не е необходимо и дори може да изсуши деликатния скалп на бебето ти. Най-добрият подход е да миеш косата само, когато е необходимо. Винаги можеш да използваш мокри кърпички Toddies в ежедневието, с които нежно да премахваш замърсяванията и да направиш така, че зоната на главата отново да се усеща чиста.

Открий повече за перфектната бебешка баня в тази статия.