Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Sun Kids NIVEA


Надеждна слънцезащита
за най-малките
с NIVEA Sun

Защитният фактор

Слънцезащита за деца

Слъцезащитата за деца трябва да е различна

 

Кожата на децата изисква силна слънцезащита, защото тя е по-чувствителна от кожата на възрастните. В ранните години, кожата все още няма разработени механизми за защита от ултравиолетовите лъчи и способност за регенерация на клетките. Важно е да се вземат предпазни мерки, защото слънчевите изгаряния в детска възраст се смятат за основна причина за развитието на рак на кожата в зряла възраст.

 

Винаги избирай висок защитен фактор (SPF 50+) за младата и чувствителна кожа на детето си и използвай лосиони или спрейове за зоните, които не са защитени от дрешките. И понеже знаем, че децата обожават да си играят и да се потопят във водата веднага, щом стигнете на плажа, ти препоръчваме да нанесеш подходящите слънцезащитни средства преди да напуснете дома.

Sun kids products
продукти

Слънцето и децата - грижа всеки ден, най-вече през лятото

Водоустойчиви продукти

Слънцезащитни продукти с водоустойчив ефект

Защитата от слънце продължава и във водата - за да издържи и на най-дългите игри

kids at the beach

Децата обичат летните дни на плажа, особено когато ги прекарват във водата. За съжаление обаче, забавлението във водата води до отстраняване на нанесената слънцезащита. Ето защо, трябва да изберете слънцезащитни продукти, които осигуряват дълготрайна защита, когато децата стоят във водата. 

Дори когато стоим във водата, кожата ни все още е изложена на 60% от UVB-лъчите и на 85% от UVA-лъчите до 50 см под водата. Въпреки това, слънцезащитните водоустойчиви продукти значително намаляват риска от слънчево изгаряне във водата. 

Продуктите на NIVEA имат дълготрайна устойчивост във вода и са тествани съгласно Cosmetics Europe: слънцезащитните продукти се нанасят по гърба на тестващите, които след това прекарват 40 минути в гореща вана. След това време, трябва да се запази най-малко 50% от началния фактор на слънцезащитния продукт. За допълнително водоустойчивите продукти, слънцезащитния фактор трябва да бъде най-малко 50% след баня за 80 минути. Слънцезащитните продукти за деца на NIVEA надвишават този стандарт: те предлагат защита най-малко 50%, дори и след два часа плуване! Въпреки това, Ви препоръчваме да нанасяте слънцезащитни продукти след всяко излизане от водата.
Статии

Слънцезащита за деца

Нанасянето на продуктите на NIVEA SUN - лесно и забавно, за щастливи деца! Защитата от слънчевите лъчи е изключително важна за малките, за да предпазим кожата им от уврежданията на UV-лъчите.

Лято, слънце и забавление на плажа? Да, но с правилната защита за децата!

Family-beach-fun

Слънчевата светлина винаги радва децата. Правилната защита от слънце е изключително важна, особено за малките, за да се предотвратят уврежданията от слънцето. 

Идеалната почивка на плажа в наръчник за безопасно наслаждаване

happy-family-beach
Почивките на море са възможност за релакс под слънцето и прекарване на качествено време със семейството или приятелите. Наслади се на почивка без грижи с тези изпитани съвети.

Плажните игри за цялото семейство

beach-games
Спомените от семейните ваканции траят цял живот – независимо дали са свързани с пясъчни замъци с татко или плуване с мама. Открийте забавни плажни игри, подходящи за малки и големи.
 

Най-добрият ни слънцезащитен продукт за твоето бебе

Baby-sun-creme
Бебешката кожа е особено чувствителна, затова трябва да използваме правилния слънцезащитен продукт за защита от увреждащите UV-лъчи. NIVEA Baby осигурява на малките ефективна защита от слънцето, за да се радват те на лятото и слънцето безгрижно.
Видео

Сподели грижата и се защити от слънцето

Погрижи се за себе си и близките си с NIVEA SUN! Радвай се всяко лято на дълготраен и здрав тен!

Забавлявай се под слънцето! С грижа за кожата

Не е лесно да нанесеш слънцезащита върху кожата на малките деца, но е изключително важно! Виж в това видео какво показва UV камерата на NIVEA и сподели грижата!

Колко трае водоустойчивата защита?

Разбери в това видео кога започват да действат продуктите NIVEA Sun, дали са водоустойчиви и дали трябва да донанасяме след плуване!
Надеждна слънцезащита

Слънцезащитни продукти за теб -
за най-хубавите летни преживявания

 

 

 

А сега, след като се погрижихме за най-важната слънцезащита - тази за малките, е време да се погрижим и за себе си. Виж как да се предпазиш от слънцето и да се сдобиеш с красив и естествен тен.