nivea-sun-kids

Надеждна слънцезащита
за най-малките
с NIVEA Sun

Защитният фактор

Слънцезащита за деца

Слънцезащита за деца трябва да е различна

Кожата на децата изисква слънцезащита, която е специално разработена според нейните нужди. Тя все още няма разработени собствени механизми за защита от ултравиолетовите лъчи и способност за регенерация на клетките. Слънчевите изгаряния в детска възраст се смятат за основна причина за развитието на рак на кожата в зряла възраст. 

 

Винаги избирай висок защитен фактор (SPF 50+) за уязвимата кожа на детето си и използвай лосиони или спрейове за зоните, които не са защитени от дрешките. И понеже знаем, че децата обожават да си играят и да се потопят във водата веднага, щом стигнете на плажа, ти препоръчваме да нанесеш слънцезащита още преди излизане от вкъщи.

nivea-sun-kids


Водоустойчиви продукти

Слънцезащитни продукти с водоустойчив ефект

Защитата от слънце продължава и във водата - за да издържи и на най-дългите игри

Децата обичат летните дни на плажа, а за тях това означава безкрайни игри във водата. За да бъдат децата ви здрави и щастливи, изберете слънцезащитни продукти, които са изключително водоустойчиви и могат да издържат и на най-дългите водни забавления. 

Дори когато стоим във водата, кожата ни все още е изложена на 60% от UVB-лъчите и на 85% от UVA-лъчите до 50 см под водата. Въпреки това, слънцезащитните водоустойчиви продукти значително намаляват риска от слънчево изгаряне във водата. 

Продуктите на NIVEA имат дълготрайна устойчивост във вода и са тествани съгласно Cosmetics Europe: слънцезащитните продукти се нанасят по гърба на тестващите, които след това прекарват 40 минути в гореща вана. След това време, трябва да се запази най-малко 50% от началния фактор на слънцезащитния продукт. За допълнително водоустойчивите продукти, слънцезащитния фактор трябва да бъде най-малко 50% след баня за 80 минути. Слънцезащитните продукти за деца на NIVEA надвишават този стандарт: те предлагат защита най-малко 50%, дори и след два часа плуване! Въпреки това, Ви препоръчваме да нанасяте слънцезащитни продукти след всяко излизане от водата.


ОТКРИЙ ПРОДУКТИТЕ ЗА СЛЪНЦЕЗАЩИТА И ГРИЖА
NIVEA SUN KIDS

Универсална UV-защита, създадена за чувствителна детска кожа
nivea-sun-kids

Специално за чувствителна детска кожа

Слънцезащитен лосион спрей-помпа NIVEA SUN Kids Protection & Care Sensitive се грижи нежно и надеждно за чувствителната детска кожа. Формулата осигурява същата висококачествена защита, както и при другите продукти NIVEA SUN Kids за слънцезащита за деца, но е без парфюм. Този слънцезащитен крем е разработен от педиатри за чувствителна бебешка кожа и е изключително удобен за нанасяне, благодарение на опаковката спрей-помпа.

Удобна помпичка за лесно нанасяне

Подхранващ спрей-помпа NIVEA SUN Kids Protection & Care SPF 50 хидратира интензивно кожата и предпазва надеждно от UVA и UVB лъчи. Формулата е изключително водоустойчива и рискът от слънчеви алергии е намален.

 

 

 

Безкрайно забавление под слънцето

Кой каза, че не е забавно да се нанася слънцезащитен крем? С Цветен слънцезащитен спрей NIVEA SUN Kids Protection & Care SPF 50+ децата не само са добре защитени от вредните ултравиолетови лъчи, но също така научават и как се нанасят правилно слънцезащитните продукти.

 

 

Безопасна и надеждна слънцезащита, дори при дълги игри във водата

Специално разработен за деликатната детска кожа, дълготрайният Водоустойчив лосион за слънце NIVEA Sun Swim & Play Kids осигурява надеждна и незабавна защита от слънчевите лъчи за деликатната детска кожа.

 

 

 

Слънцезащита по всяко време и навсякъде, където е необходимо

Слънцезащитен лосион NIVEA SUN Kids джобен размер осигурява надеждна защита от слънцето в удобен джобен размер, така че можеш да го използваш навсякъде. Формулата е изключително лека и немазна за лесно нанасяне и бързо абсорбиране от кожата.

 

 

 


Радвай се на слънцето

ДАРИ СВОЕТО МЪНИЧЕ С НАЙ-КРАСИВИТЕ ЛЕТНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ!

Децата обичат да прекарват време навън и да играят на открито през лятото. А с подходящата слънцезащита, могат да се наслаждават на това време безопасно и безгрижно! Споделяме ти няколко идеи за игра и пълноценно прекарано време на открито.
nivea-sun-kids

РАЗХОДКА С КОЛЕЛО

Независимо дали детето ти вече може да кара колело или е на път да се научи, колоезденето в парка през лятото е идеално и за двама ви. С използването подходящата на и надеждна слънцезащита за малки и големи може да си спокойна и да се наслаждавате заедно на забавните летни моменти, прекарани заедно.

nivea-sun-kids

ОРГАНИЗИРАЙ СЕМЕЕН ПИКНИК

Семейния пикник е страхотна възможност за оползотворяването на хубав слънчев ден! Насладете се на качествено време заедно, докато слънцето допринася за доброто ви настроение. Продуктите NIVEA SUN са идеални за цялото семейство, предпазвайки  и ще предпазят кожата от вредните слънчеви лъчи, за да се насладите на прекараното време пълноценно.

nivea-sun-kids

РАЗХОДКА В ГРАДА

Сутрин и вечер, когато слънцето не е достигнало максималните температури за деня, е идеалния момент за разходка с децата в града. Независимо дали се наслаждавате на вкусен сладолед, пазарувате заедно или просто разглеждате града, слънцето ще ви е приятел, докато подходящият слънцезащитен продукт ви предпази от вредното влияние на UV-лъчите.

nivea-sun-kids

БЯГСТВО СРЕД ПРИРОДАТА

Семейна разходка сред природата е винаги добра идея! 3 а децата такъв тип приключение предлага и забавни уроци по биология и география: те научават нови неща за релефните форми, растенията и животните, докато се наслаждават на компанията на родителите си. Не забравяй да вземеш слънцезащитен продукт от серия NIVEA SUN Kids в раницата си, за да бъде това преживяване безгрижно и защитено!


Статии

ДЕТСКИ СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ

Нанасянето на продуктите на NIVEA SUN - лесно и забавно, за щастливи деца! Защитата от слънчевите лъчи е изключително важна за малките, за да предпазим кожата им от уврежданията на UV-лъчите.

Лято, слънце и забавление на плажа? Да, но с правилната защита за децата!

Слънчевата светлина винаги радва децата. Правилната защита от слънце е изключително важна, особено за малките, за да се предотвратят уврежданията от слънцето. 

Идеалната почивка на плажа в наръчник за безопасно наслаждаване

Почивките на море са възможност за релакс под слънцето и прекарване на качествено време със семейството или приятелите. Наслади се на почивка без грижи с тези изпитани съвети.

Плажните игри за цялото семейство

Спомените от семейните ваканции траят цял живот – независимо дали са свързани с пясъчни замъци с татко или плуване с мама. Открийте забавни плажни игри, подходящи за малки и големи.

 

Най-добрият ни слънцезащитен продукт за твоето бебе

Бебешката кожа е особено чувствителна, затова трябва да използваме правилния слънцезащитен продукт за защита от увреждащите UV-лъчи. NIVEA Baby осигурява на малките ефективна защита от слънцето, за да се радват те на лятото и слънцето безгрижно.


Видео

Сподели грижата и се защити от слънцето

Погрижи се за себе си и близките си с NIVEA SUN! Радвай се всяко лято на дълготраен и здрав тен!

Приготви твоето мъниче за плаж!

Виж нашите съвети за грижа под слънцето за деликатната детска кожа и подходяща подготовка за безгрижна почивка.

Виж как слънцето може да увреди детската кожа и открий как да предотвратиш това!

Децата се нуждаят от слънцезащита, която да се грижи за чувствителната им кожа, когато са изложени на слънце. Новите слънцезащитни Спрей-помпи NIVEA Sun са съобразени с типа на детската кожа и се нанасят лесно, имат екстра-водоустойчиви формули и висок SPF фактор. Открий повече във видеото.

Забавлявай се под слънцето! С грижа за кожата

Не е лесно да нанесеш слънцезащита върху кожата на малките деца, но е изключително важно! Виж в това видео какво показва UV камерата на NIVEA и сподели грижата!

Колко трае водоустойчивата защита?

Разбери в това видео кога започват да действат продуктите NIVEA Sun, дали са водоустойчиви и дали трябва да донанасяме след плуване!


Надеждна слънцезащита

НАСЛАДИ СЕ НА СЛЪНЦЕТО С НАДЕЖДНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА И ЗЛАТИСТ ТЕН

Сега, след като се погрижи за най-малките, е време да се погрижиш и за себе си. Виж как да се насладиш на слънцето с подходящата слънцезащита и да имаш красив, естествен и здравословен тен, където и да си.

nivea-sun-kids

Интересни съвети за теб