Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Baby skin

Teствай продукти NIVEA Baby всеки месец!

Грижата за бебешката кожа е важна още от първото докосване. Присъедини се към майките, които се грижат за бебчето си с nivea baby и тествай различни продукти всеки месец!
Бебешката кожа

Грижа и любов за нежната кожа на бебето

Бебешката кожа

В най-уязвимия период от живота си, бебето ти се нуждае от правилната ежедневна грижа за кожата, за да остане тя мека и еластична.

 

Тъй като кожата на бебето е пет пъти по-тънка от тази на възрастен, бебето чувства много по-силно всяко едно докосване върху тялото си.

 

Всеки допир на кожата го успокоява и създава една много специална връзка между вас.

Открий серията NIVEA Baby за най-нежното докосване на твоето бебче!

Бебешката кожа обича нежните докосвания

Един от най-хубавите моменти е, когато бебчето започва да чувства и да открива света наоколо. NIVEA Baby предпазва кожата му за едно чудесно начало в живота!
Тествай

ТЕСТВАЙ ПРОДУКТИ NIVEA BABY ВСЕКИ МЕСЕЦ!

Тъй като твоето мъниче заслужава най-нежното докосване, сме ти приготвили многобройни изненади, с които да предложиш на бебчето нежната грижа, която то заслужава.

NIVEA Baby creme

Този месец можеш да тестваш безплатно NIVEA Baby Мицеларен почистващ гел, който нежно почиства и защитава бебешката кожа от раздразнения и изсушаване. Тайната е в специалната формула, която привлича замърсяванията като магнит и деликатно ги отстранява, без да дразни чувствителната кожа. Заедно с гела получиваш и бебешка дрънкалка за повече усмивки и брошура NIVEA Baby със съвети за защита на кожата на мъничето. Регистрирай се, като попълниш формуляра по-долу, и можеш да бъдеш една от 10-те майки, които тестват новия продукт NIVEA Baby!

Периодът на регистрация е 12 ноември - 11 декември 2018 г. За повече подробности провери Правилника ето тук.

 

Виж кои са първите победители в кампанията, които тестват новия NIVEA Baby My first cream тук

*задължително
Статии

НАУЧИ ВСИЧКО ЗА БЕБЕШКАТА ГРИЖА

С какво е по-различна от кожата на възрастните, кои са специфичните ѝ нужди и как можеш да я глезиш всеки ден, за да остане гладка и мека? Кога започва да говори бебето и кога да започнем уроците за употреба на тоалетната или гърненцето? Открий как да приспиш бебчето и какво да правиш, ако е настинало. Дали да го оставиш пред телевизора и кога да го откажеш от биберона?
Прочети статиите, подготвени от NIVEA Baby за правилната грижа за твоето бебе!
С грижа за бебешката кожа

ГРИЖА ОЩЕ ОТ ПЪРВОТО ДОКОСВАНЕ!

През първите месеци кожата е най-важният сетивен орган за бебето. Докосванията на мама и тати поставят основите на обичта, вярата и благополучието!

Докосването на мама - най-нежната мелодия

Докосванията на мама са магически, като нотите на песен с нежен ритъм, която успокоява бебето и го прави щастливо.

                       Докосване на татко, най-звучният рок концерт!

С татко е различно: прегръдките са с по-бързи темпове и карат малката рок-звезда да се смее звънко!

Продукти
baby-bg

Най-добрата грижа за деликатната бебешка кожа

Открий серията продукти NIVEA Baby, специално създадена за твоето мъниче - за нежно почистване и интензивна хидратация на деликатната бебешка кожа.