ПРЕОТКРИЙ КОЖАТА СИ, ПРЕОТКРИЙ СЕБЕ СИ

Нов филър ефект за 24 часа*

*Ин витро тест с активни съставки

ПОДМЛАДИ КОЖАТА СИ С НАЙ-НОВАТА АНТИ-ЕЙДЖ ИНОВАЦИЯ В ГРИЖАТА ЗА ЛИЦЕ

Кожата ни се променя с течение на времето: расте с нас и неизбежно остарява с нас. Но фактът, че няма извор на младостта, не означава, че трябва да се подчиним на загубата на еластичност и обем. С напредване на възрастта естественото производство на хиалуронова киселина намалява – до 50-годишна възраст половината от естествената хиалуронова киселина в кожата се губи в сравнение с количеството на 20-годишна възраст.

 

Новата серия CELLULAR Expert Filler работи на дълбочина в кожата, за да се пребори със стареенето и да запълни бръчките с хиалуронова и фолиева киселина. Доказано е, че фолиевата киселина предпазва кожните клетки от UV увреждане, спомага за поддържането на младежки вид и за
възстановяването и регенерацията на клетките на кожата.

НОВИЯТ ДНЕВЕН КРЕМ CELLULAR EXPERT FILLER

Той стяга, възстановява обема, запълва бръчките и реактивира кожата на клетъчно ниво с видими резултати след една седмица.
Packaging of Nivea deep wrinkle cream with hyaluronic acid

НАУКАТА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

Открий какво прави анти-ейдж формулата на серия NIVEA CELLULAR Expert Filler толкова мощна при загубата на еластичност и обем.
 
Women applies deep wrinkle cream from Nivea

Помага още от момента, в който кожата ти започне да губи своята стегнатост и еластичност, когато бръчките станат по-забележими.

 
Women applies Nivea hyaluronic acid serum

Новата и подобрена формула подмладява кожата на клетъчно ниво, карайки кожните клетки да действат като по-млади.

 
Cells reaction for rejuvenating cream

Активните съставки от следващо поколение като чиста фолиева киселина и макро и микро-хиалуронова киселина осигуряват филър ефект за 24 часа*.

*Ин витро тест с активни съставки

Women applies anti-aging cream

Кожата е видимо по-млада, стегната и с възстановен обем и запълнени бръчки само след една седмица.

 

ЗАПОЧНИ ПРЕОТКРИВАНЕТО СИ С NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER

Да преоткриеш кожата си често означава да преоткриеш себе си. NIVEA CELLULAR Expert Filler
възстановява и ревитализира кожата ти на клетъчно ниво, като ти помага да преоткриеш себе си отвътре навън.

КАКВО КАЗВАТ ЖЕНИТЕ ЗА NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER

Без да разкриваме кой крем се тества, ние от NIVEA тествахме новия дневен крем CELLULAR Expert Filler SPF15*** с над 175 жени. Резултатите доказват, че нашите потребители са убедени в неговата ефективност.

***„Сляпо“ 2-седмично проучване на удовлетвореността на потребителите на дневен крем CELLULAR Expert Filler SPF15 със 175 жени, 2021 г.

ЦЯЛАТА CELLULAR СЕРИЯ

За да увеличиш максимално анти-ейдж ефектите, пробвай усъвършенстваната рутина CELLULAR Expert Filler.
The package of deep wrinkle cream

ДНЕВЕН КРЕМ

Крем за лице с уникална, кадифена розова текстура, която се усеща луксозно приятна върху кожата. За забележимо по-млада, стегната и еластична кожа. Предлага се в опаковка със слънцезащитен фактор SPF15 за UVA/UVB защита.ВИЖ ПРОДУКТА
The package of rejuvenating face cream of Nivea

НОЩЕН КРЕМ

Формула с виолетов оттенък, която осигурява двойно действие: изглажда тена и премахва следите от умора по кожата, за да изглежда отпочинала и да се усеща по-мека сутрин. Формулата има и релаксиращи свойства, идеални за твоя разкрасяващ сън.


ВИЖ ПРОДУКТА
Nivea serum product with hyaluronic acid

КОНТИРУРАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ И УСТНИ

Новата усъвършенствана формула запълва статичните и динамичните бръчки, като същевременно стяга контурите около очите и устните. Този продукт е с най-висока концентрация на хиалуронова киселина в категорията за околоочна грижа на NIVEA.

ВИЖ ПРОДУКТА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Открий какво отличава NIVEA от другите анти-ейдж кремове на пазара.


КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ?

NIVEA предлага много анти-ейдж кремове, които действат ефикасно, включително новия дневен крем CELLULAR Expert Filler. Прочети повече за това какви съставки са важни в крема против стареене.

КАК ДЕЙСТВА ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА НА ЛИЦЕТО ТИ?

Хиалуроновата киселина се среща естествено в кожата, но с напредване на възрастта кожата губи способността си да я произвежда. Разбери как използването на продукти с хиалуронова киселина може да помогне за реактивиране на собственото производство на хиалуронова киселина в кожата.
 

КОЙ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ КРЕМ ЗА БРЪЧКИ?

Има много кремове за бръчки на пазара, но новият дневен крем CELLULAR Expert Filler на NIVEA работи в дълбочина на клетъчно ниво, осигурявайки ефект на запълване само за 24 часа*. Научи повече за това как можеш да предотвратиш появата на бръчки.

*Ин витро тест с активни съставки

КОЕ Е НАЙ-ДОБРОТО СРЕДСТВО ПРОТИВ БРЪЧКИ ПО ЛИЦЕТО?

Много неща могат да допринесат за бръчки по лицето, като излагане на слънце, стрес и недостатъчно сън. Разбери как можеш да се пребориш с бръчките.