Да се запознаем с рол-он дезодорантите

РОЛ-ОН ДЕЗОДОРАНТ ЗА УДОБСТВО И ЗАЩИТА ОТ ИЗПОТЯВАНЕ

Научи как да се справиш с неприятната миризма на подмишниците с помощта на ефикасните дамски дезодоранти. Открий как правилното нанасяне и удобният размер на рол-он дезодоранта ти осигуряват продължителна свежест.

Всичко за рол-он дезодорантите

Колкото по-добре познаваш продуктите за грижа за кожата, толкова по-добре ще знаеш кой от тях е най-подходящ за теб. Открий всичко, което искаш да знаеш за рол-он дезодорантите, тук.

Как действат рол-он дезодорантите?

Рол-он дезодорантите ти предлагат нежен и мек слой с мокра формула за деликатната зона на подмишниците. Благодарение на широката си ролка, която дозира количеството течност, те осигуряват удобно и плътно нанасяне. 

За разлика от антиперспирантите, рол-он дезодорантите не спират потенето. Вместо това, те въздействат на бактерията и отстраняват лошата миризма от подмишниците. 

Според научните факти бактерията, която живее на повърхността на кожата на подмишниците, усвоява мазнините и протеините в потта, като така създават вторичен продукт с мирис, който ние познаваме като телесна миризма. 

За да поддържате свежия аромат на тялото си, дезодорантите се борят с тази бактерия и забавят процеса на растежа ѝ. 

Колко често трябва да нанасяш дезодорант

Колко често трябва да нанасяш дезодорант?

Няма правило за това колко често да използваш дезодорант. Зависи изцяло от индивидуалните предпочитания. От друга страна, е добра идея да го използваш всеки път след душ. Също така, ако започнеш да усещаш неприятни миризми, със сигурност се нуждаеш от свежестта на дезодоранта.
Удобните дезодоранти

Удобните дезодоранти

Рол-он дезодоранти се борят с лошите миризми с едно бързо движение върху подмишницата. Това ги прави перфектни за фитнес-залата и при пътуване. А свежият им аромат трае с часове! 

Сравняване на рол-он дезодорантите

Да сложим рол-он дезодорантите и антиперспирантите един до друг, за да видим какви са разликите и да ти помогнем да избереш най-подходящия за теб.

Дезодорант или антиперспирант - каква е разликата?

Много жени бъркат дезодоранта с антиперспирант или не знаят разликата между тях. Нека да изясним каква е разликата веднъж завинаги. 

Обяснено просто, антиперспирантите не позволяват на кожата ти да се изпотява и да отделя миризма, докато дезодорантите спират миризмата, причинена от потта. 

Ако имаш проблеми с мокрите петна по подмишниците, избери антиперспирант, като NIVEA Рол-он Дезодорант Invisible for Black & White Fresh. Но ако само се притесняваш за неприятната телесна миризма, със сигурност имаш нужда от флоралните мотиви на дезодорантите NIVEA Рол-он Дезодорант Fresh Flower

 
Как да се справиш с неприятната миризма на подмишниците

Как да се справиш с неприятната миризма на подмишниците?

С NIVEA Рол-он дезодорант Fresh Natural те дарява с чувство на свежест и надеждна защита в продължение на 48 часа Удобство и нежна грижа където и да си, през целия ден. 
NIVEA Invisible for Black & White – Рол-он антиперспирант
Да се запознаем с Рол-она

NIVEA Invisible for Black & White – Рол-он антиперспирант

NIVEA Дезодорант рол-он Invisible for Black & White Clear е създаден с мисълта за снежно-бялата ти риза и любимата ти малка черна рокля в гардероба. Този антиперспирант помага да държиш изпотяването под контрол. Защитава черните дрехи от бели следи и запазва белите дрехи бели за по-дълго.
 
NIVEA Fresh Flower - Рол-он дезодорант
Да се запознаем с Рол-она

NIVEA Fresh Flower - Рол-он дезодорант

NIVEA Рол-он дезодорант Fresh Flower за жени е идеален за всеки тип кожа. Формулата не съдържа алуминий или алкохол, а само деликатен флорален аромат и е с антибактериално действие. Този рол-он кара и най-чувствителната и суха кожа да се чувства щастлива. 
 
NIVEA Fresh Comfort – Рол-он дезодорант
Да се запознаем с Рол-она

NIVEA Fresh Comfort – Рол-он дезодорант

Този дамски дезодорант съчетава чистата свежест с дълготраен аромат, правейки го идеален за заети жени със забързано ежедневие и подходящ при пътуване. Благодарение на елегантния аромат на NIVEA Рол-он дезодорант Fresh Comfort, си готова да впечатляваш до 48 часа.
 
NIVEA Double-Effect – Рол-он антиперспирант
Да се запознаем с Рол-она

NIVEA Double-Effect – Рол-он антиперспирант

NIVEA Рол-он антиперспирант Double-Effect съчетава дезодорант, антиперспирант и омекотяваща кожата активна съставка. Забавя растежа на космите, така че да се насладиш на гладки подмишници за по-дълго време. Деликатният флорален аромат прави обезкосмените подмишници дори още по-женствени. 
 

Кой е най-подходящият дезодорант за мен?

Виж как да избереш най-добрия за теб дезодорант:

Интересни съвети за теб