Да се запознаем с рол-он дезодорантите

РОЛ-ОН ДЕЗОДОРАНТ ЗА УДОБСТВО И ЗАЩИТА ОТ ИЗПОТЯВАНЕ

Научи как да се справиш с неприятната миризма на подмишниците с помощта на ефикасните дамски дезодоранти. Открий как правилното нанасяне и удобният размер на рол-он дезодоранта ти осигуряват продължителна свежест.

Всичко за рол-он дезодорантите

Колкото по-добре познаваш продуктите за грижа за кожата, толкова по-добре ще знаеш кой от тях е най-подходящ за теб. Открий всичко, което искаш да знаеш за рол-он дезодорантите, тук.

Как действат рол-он дезодорантите?

Рол-он дезодорантите ти предлагат нежен и мек слой с мокра формула за деликатната зона на подмишниците. Благодарение на широката си ролка, която дозира количеството течност, те осигуряват удобно и плътно нанасяне. 

За разлика от антиперспирантите, рол-он дезодорантите не спират потенето. Вместо това, те въздействат на бактерията и отстраняват лошата миризма от подмишниците. 

Според научните факти бактерията, която живее на повърхността на кожата на подмишниците, усвоява мазнините и протеините в потта, като така създават вторичен продукт с мирис, който ние познаваме като телесна миризма. 

За да поддържате свежия аромат на тялото си, дезодорантите се борят с тази бактерия и забавят процеса на растежа ѝ. 

Колко често трябва да нанасяш дезодорант?

Няма правило за това колко често да използваш дезодорант. Зависи изцяло от индивидуалните предпочитания. От друга страна, е добра идея да го използваш всеки път след душ. Също така, ако започнеш да усещаш неприятни миризми, със сигурност се нуждаеш от свежестта на дезодоранта.

Удобните дезодоранти

Рол-он дезодоранти се борят с лошите миризми с едно бързо движение върху подмишницата. Това ги прави перфектни за фитнес-залата и при пътуване. А свежият им аромат трае с часове! 


Сравняване на рол-он дезодорантите

Да сложим рол-он дезодорантите и антиперспирантите един до друг, за да видим какви са разликите и да ти помогнем да избереш най-подходящия за теб.

Дезодорант или антиперспирант - каква е разликата?

Много жени бъркат дезодоранта с антиперспирант или не знаят разликата между тях. Нека да изясним каква е разликата веднъж завинаги. 

Обяснено просто, антиперспирантите не позволяват на кожата ти да се изпотява и да отделя миризма, докато дезодорантите спират миризмата, причинена от потта. 

Ако имаш проблеми с мокрите петна по подмишниците, избери антиперспирант, като NIVEA Рол-он Дезодорант Invisible for Black & White Fresh. Но ако само се притесняваш за неприятната телесна миризма, със сигурност имаш нужда от флоралните мотиви на дезодорантите NIVEA Рол-он Дезодорант Fresh Flower

 

Как да се справиш с неприятната миризма на подмишниците?

С NIVEA Рол-он дезодорант Fresh Natural те дарява с чувство на свежест и надеждна защита в продължение на 48 часа Удобство и нежна грижа където и да си, през целия ден. 

Да се запознаем с Рол-она

NIVEA Invisible for Black & White – Рол-он антиперспирант

NIVEA Дезодорант рол-он Invisible for Black & White Clear е създаден с мисълта за снежно-бялата ти риза и любимата ти малка черна рокля в гардероба. Този антиперспирант помага да държиш изпотяването под контрол. Защитава черните дрехи от бели следи и запазва белите дрехи бели за по-дълго.

 

Да се запознаем с Рол-она

NIVEA Fresh Flower - Рол-он дезодорант

NIVEA Рол-он дезодорант Fresh Flower за жени е идеален за всеки тип кожа. Формулата не съдържа алуминий или алкохол, а само деликатен флорален аромат и е с антибактериално действие. Този рол-он кара и най-чувствителната и суха кожа да се чувства щастлива. 

 

Да се запознаем с Рол-она

NIVEA Fresh Comfort – Рол-он дезодорант

Този дамски дезодорант съчетава чистата свежест с дълготраен аромат, правейки го идеален за заети жени със забързано ежедневие и подходящ при пътуване. Благодарение на елегантния аромат на NIVEA Рол-он дезодорант Fresh Comfort, си готова да впечатляваш до 48 часа.

 

Да се запознаем с Рол-она

NIVEA Double-Effect – Рол-он антиперспирант

NIVEA Рол-он антиперспирант Double-Effect съчетава дезодорант, антиперспирант и омекотяваща кожата активна съставка. Забавя растежа на космите, така че да се насладиш на гладки подмишници за по-дълго време. Деликатният флорален аромат прави обезкосмените подмишници дори още по-женствени. 

 


Кой е най-подходящият дезодорант за мен?

Виж как да избереш най-добрия за теб дезодорант:

Интересни съвети за теб