Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Рол-он дезодорант

Да се запознаем с рол-он дезодорантите

Рол-он дезодорант за удобство и защита от изпотяване

Научи как да се справиш с неприятната миризма на подмишниците с помощта на ефикасните дамски дезодоранти. Открий как правилното нанасяне и удобният размер на рол-он дезодоранта ти осигуряват продължителна свежест.

Всичко за рол-он дезодорантите

Колкото по-добре познаваш продуктите за грижа за кожата, толкова по-добре ще знаеш кой от тях е най-подходящ за теб. Открий всичко, което искаш да знаеш за рол-он дезодорантите, тук.

Как действат рол-он дезодорантите?

Рол-он дезодорантите ти предлагат нежен и мек слой с мокра формула за деликатната зона на подмишниците. Благодарение на широката си ролка, която дозира количеството течност, те осигуряват удобно и плътно нанасяне. 

За разлика от антиперспирантите, рол-он дезодорантите не спират потенето. Вместо това, те въздействат на бактерията и отстраняват лошата миризма от подмишниците. 

Според научните факти бактерията, която живее на повърхността на кожата на подмишниците, усвоява мазнините и протеините в потта, като така създават вторичен продукт с мирис, който ние познаваме като телесна миризма. 

За да поддържате свежия аромат на тялото си, дезодорантите се борят с тази бактерия и забавят процеса на растежа ѝ. 

Колко често трябва да нанасяш дезодорант?

Колко често трябва да нанасяш дезодорант

Няма правило за това колко често да използваш дезодорант. Зависи изцяло от индивидуалните предпочитания. От друга страна, е добра идея да го използваш всеки път след душ. Също така, ако започнеш да усещаш неприятни миризми, със сигурност се нуждаеш от свежестта на дезодоранта.

Удобните дезодоранти

Удобните дезодоранти

Рол-он дезодоранти се борят с лошите миризми с едно бързо движение върху подмишницата. Това ги прави перфектни за фитнес-залата и при пътуване. А свежият им аромат трае с часове! 

Сравняване на рол-он дезодорантите

Да сложим рол-он дезодорантите и антиперспирантите един до друг, за да видим какви са разликите и да ти помогнем да избереш най-подходящия за теб.

Дезодорант или антиперспирант - каква е разликата?

Много жени бъркат дезодоранта с антиперспирант или не знаят разликата между тях. Нека да изясним каква е разликата веднъж завинаги. 

Обяснено просто, антиперспирантите не позволяват на кожата ти да се изпотява и да отделя миризма, докато дезодорантите спират миризмата, причинена от потта. 

Ако имаш проблеми с мокрите петна по подмишниците, избери антиперспирант, като NIVEA Рол-он Дезодорант Invisible for Black & White Fresh. Но ако само се притесняваш за неприятната телесна миризма, със сигурност имаш нужда от флоралните мотиви на дезодорантите NIVEA Рол-он Дезодорант Fresh Flower

Как да се справиш с неприятната миризма на подмишниците?

Как да се справиш с неприятната миризма на подмишниците

С NIVEA Рол-он дезодорант Fresh Natural те дарява с чувство на свежест и надеждна защита в продължение на 48 часа Удобство и нежна грижа където и да си, през целия ден. 

Кой е най-подходящият дезодорант за мен?

Виж как да избереш най-добрия за теб дезодорант:

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ