Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Видове дезодоранти

Открий различните видове дезодоранти

Запознай се с дезодорантите и открий най-подходящите за теб

Независимо дали си във фитнес залата или в офиса, искаш да изглеждаш в най-добрата си форма. Контролирането на телесната миризма и чувството за свежест ти дава увереността и комфорта, от които се нуждаеш всеки ден.

Да се запознаем с различните видове дезодоранти

Повечето жени използват специални продукти за лицето си, но забравят за кожата на подмишниците. Научи как да дадеш на тази деликатна зона грижата, от която има нужда.

Различните видове дезодоранти и ти

Помагаме ти да откриеш как действат различните видове дезодоранти и коя апликационна форма е най-подходяща  за теб. 

Дезодорантите се срещат във формата на рол-он, стик или спрей. Рол-он дезодорантите се наричат още течни дезодоранти, тъй като оставят мокра следа върху кожата, преди да изсъхнат. Меката им формула ги прави идеални за хората със суха или чувствителна кожа. 

Стик дезодорантите са друго ефикасно решение за жените при грижа за подмишниците. 

Същевременно, спрей дезодорантите са перфектното решение при пътуване и в движение. Те са достатъчно малки, за да се поберат в дамската ти чанта и те даряват с мигновена свежест всеки път, когато усетиш нужда и където и да си. 

Кой е идеалният дезодорант за мъже?

Кой е идеалният дезодорант за мъже

Мъжете се изпотяват повече, отколкото жените, и се нуждаят от ефикасен продукт. NIVEA MEN Дезодорант спрей Fresh Active е страхотен антиперспирант за мъже, тъй като е създаден специално за техните нужди и потребности. Формулата дава дълготрайна защита и чувство на свежест до 48 часа.

Видове дезодоранти - ти и твоята кожа

Зоната на подмишниците може да бъде предизвикателство с тънката си и деликатна кожа. Това, от което се нуждае, е рутинна грижа, след която да се чувства гладка, мека и свежа.

Каква е разликата между дезодоранта и антиперспиранта?

Целта на дезодоранта е да те защитава от нежелани телесни миризми. С други думи, дезодорантите на NIVEA помагат за намаляване на количеството на бактерията, която предизвиква миризмата, която свързваме с потта, и ти дава деликатно женствено ухание, за да се чувстваш свежа и уверена, независимо колко дълго си в движение. 

Антиперспирантите имат формула, която цели да спре изпотяването и да предотврати влагата и мокрите петна. Антиперспирантите са също ефикасни като дезодоранти. Това се дължи на факта, че развитието на бактерията е прекъснато поради ниското pH и намаленото количество влага върху кожата. 

NIVEA Дезодорант за спорт

NIVEA Дезодорант за спорт

Когато спортуваш, е важно да се чувстваш комфортно. Благодарение на 48-часовата защита на антиперспиранта и на освежаващия аромат на лимонена трева в NIVEA Рол-он Energy Fresh, ти дава увереността, че ще завършиш упражненията си без да се притесняваш за подмишниците си. 

Оптимална защита за чувствителна кожа от NIVEA

Оптимална защита за чувствителна кожа

Чувствителната кожа се нуждае от специална грижа. С NIVEA Спрей дезодорант Protect & Care можеш да разчиташ на нежната формула на силния дезодорант, който осигурява ефикасна антиперспирантна защита за кожата с уникалния аромат на NIVEA Creme за свежест и грижа през целия ден.

background

Наслади се на комфорта на сухите подмишници с антиперспирантите NIVEA

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ

Кой е най-подходящият дезодорант за мен?

Виж как да избереш най-добрия за теб дезодорант: