Серията Urban Skin Detox

Открий последната иновация от NIVEA – Серията Urban Skin!

НОВО ОТ NIVEA

Поздравления - ти си сред първите, които пробваха!

Кампанията за тестване на новите продукти на NIVEA приключи и ти беше сред първите, които имаха шанса да я изпробват.

Тъй като твоето мнение е важно за нас и ни вдъхновява да се развиваме непрекъснато, бихме искали да ни разкажеш повече за опита си с продуктите от новата серия на NIVEA. 

 
МНЕНИЯ

Сподели мнението си за продукта с нас

Ако си тествала комплекта за грижа и все още не си ни споделила мнението си за продуктите, можеш да го направиш сега!

Освен това, всеки отзив може да донесе на авторката си една от 20-те NIVEA награди за красива кожа: комплект Мицеларна вода и Балсам за устни. 

Попълни формуляра по-долу. 

 
                                                                                                                                                                                                                                               

Чрез попълване на Вашите данни Вие декларирате, че имате навършени 18 години и че сте прочели, разбрали и сте съгласни с Политиката за лични данни на Beiersdorf* (https://www.nivea.bg/about-us/Legal-Policy), включително че давате изрично съгласие предоставените от Вас лични данни да се събират и обработват за целите на настоящата игра. Вие можете да премахнете Вашите данни по всяко време. В случай че желаете личните Ви данни, съхранявани и обработвани от Beiersdorf, да бъдат заличени, моля изпратете ни E-mail със свободен текст чрез формуляра за връзка на следния адрес: www.NIVEA.bg/about-us/beiersdorf/Contact-Us, като в полето "Тема" изберете "КОМЕНТАРИ И ДРУГИ". Заличаването на Вашите лични данни ще доведе до прекратяване на участието Ви във всякакви игри, томболи, промоции и други подобни на Beiersdorf, изискващи предоставянето на такива, за които сте регистриран към настоящия момент. 

Наградите не могат да бъдат изплащани в брой. Участието е възможно само за хора с местожителство в България. Заличаването на личните данни на участник по негово желание води до заличаване на регистрацията и прекратяването на участието му в играта. Участникът е отговорен за верността на посочения адрес. Участието на автоматизирани услуги и специални клубове за лотарийно залагане е забранено. Няма да има никаква кореспонденция или комуникация с участниците, освен с печелившите във връзка с предоставянето на наградата. 

*задължително