чиста кожа с wow рутина

Твоето WOW решение за чиста кожа без несъвършенства

КАЖИ ДА НА СИЯЙНО ЧИСТАТА КОЖА

Един от най-честите кожни проблеми при младите жени и момичета е появата на пъпки, черни точки и акне, особено по време на пубертета.  Въпреки това, фактите показват, че тези дерматологични състояния могат да се появят на всяка възраст.

Независимо дали това се дължи на хормонални причини, неподходяща диета, носене на маска или използването на продукти за грижа за кожата, които не съответстват на твоя тип кожа или индивидуалните ѝ нужди, тези моменти със сигурност са много неприятни и засягат самочувствието. Остани с нас, ние имаме решението: ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ Pore Purifying с ефект WOW!

Няма човек с идеална кожа. Но ако добавиш в твоята рутина за грижа продуктите от серия Pore Purifying, ще можеш да поддържаш кожата си чиста и без черни точки, без излишен себум и замърсявания, както и значително да повлияеш на повторната поява на пъпки и на вида ѝ!

Виж по-долу кои са твоите нови приятели и за какво могат да ти помогнат!


НОВА WOW РУТИНА

ЧИСТА КОЖА с WOW ефект САМО С 3 ЛЕСНИ СТЪПКИ

pore purifying


№1: PORE PURIFYING ИЗМИВАЩ ГЕЛ

Важното нещо, което трябва да правиш всеки ден, е да почистиш кожата си в дълбочина! Перфектният съюзник за това е Измиващ гел NIVEA® PORE PURIFYING. Антибактериалната формула с естествен екстракт от магнолия и млечна киселина почиства ефективно и е деликатна към кожата. Скраб текстурата почиства порите в дълбочина, ексфолира и омекотява кожата. Освен това предотвратява появата на пъпки и черни точки.

№2: PORE PURIFYING 3-в-1 ИЗМИВАЩ ГЕЛ, ПИЛИНГ И МАСКА

За дълбоко почистване на порите и подобряване вида на кожата: тук е NIVEA® PORE PURIFYING 3-в-1 Измиващ гел, пилинг и маска. Той е с мултифункционална и антибактериална формула с екстракт от магнолия и бяла глина. Помага ефикасно в борбата с акнето и проблемната кожа и предотвратява появата на пъпки и черни точки. Може да се използва по 3 начина:

  • Като ежедневен почистващ гел: ефективно почиства замърсяванията и предотвратява неприятния мазен блясък на кожата
  • Като пилинг, 2-3 пъти седмично: отпушва порите и ги почиства в дълбочина
  • Като маска, 2-3 пъти седмично: подобрява външния вид на кожата, стяга порите, освежава и избистря тена.
 


№3: ПОЧИСТВАЩИ ЛЕПЕНКИ

Специално разработени за Т-зоната (носа, челото и брадичката), тъй като тя има тенденция да задържа себум и черни точки.

Почистващите лепенки са напоени със специална съставка, която се активира с помощта на вода. Така издърпват замърсяванията и да отпушат порите, а след отлепване ще забележиш върху тях и черните точки. С фруктова киселина и приятен лимонов аромат, лепенките оставят усещане за чистота и свежест върху кожата ти.


УПОТРЕБА НА ЛЕПЕНКИТЕ

КАК СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЛЕПЕНКИТЕ?

С нашите уникални почистващи лепенки премахваш черните точки и почистваш в дълбочина замърсяванията лесно и същевременно нежно. Плюс това, ще видиш резултата буквално „налице“, но и върху лепенките! Открий по-долу как действа тази магическа формула с WOW ефект.
pore purifying
1
Винаги започвай със старателно почистване на лицето си. След това намокри добре зоните, върху които искаш да нанесеш лепенките. Те се активират при контакт с вода.
pore purifying
2
Постави лепенките. Меката им материя позволява перфектен контакт с кожата, дори и върху сложната форма на носа. И се прикрепва за порите здраво.
pore purifying
3
Изчакай 10-15 минути, докато лепенките изсъхнат. Отстрани внимателно и се радвай на WOW ефект! Не използвай повече от 2 пъти седмично.