Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Promo

ТАЛОНИ С ОТСТЪПКИ, КОНКУРСИ И ПРОМОЦИИ В МАГАЗИНИТЕ

Открий тук талони с отстъпки с намаление на любимите ти продукти за теб или близките ти и се възползвай от промоциите на NIVEA! Виж кои са настоящите ни конкурси и промоционални кампании, които се провеждат в магазините, и участвай за страхотни NIVEA награди!
Приключили промоции

Тук ще откриеш приключилите промоции на NIVEA

СПЕЧЕЛИ С NIVEA

Погрижи се за кожата си през зимата и участвай за награди! Виж как по-долу: Купи продукти NIVEA на стойност минимум 10 лева с ДДС в периода 1 – 31 декември 2018 г. и участвай в томбола за 1 от 5 броя таблети ASUS Zenpad 10’ и 1 от 50 NIVEA EDT, 30 ml. Талоните за участие ще получиш на касата в обекти в Елитис до изчерпване на количеството. Запази фискалния бон за валидиране! 😊

Тегленето на наградите ще се състои на 17 януари 2019г. 

Виж пълните правила на кампанията тук.

ASUS-Promo

Ноемврийска промоция на NIVEA Baby и дроpromoгерии dm

Ноемврийска промоция на NIVEA Baby и дрогерии dm

В периода 15 - 28 ноември 2018 година dm и NIVEA те очакват с 1680 награди! Закупи 1 продукт от асортимента на марката NIVEA Baby от търговски обект на „дм България“ ЕООД, с изключение на сапуни NIVEA Baby и почистващи кърпички от 20 броя, и вземи на място своята скреч карта.

Изтрий защитното покритие и търси следните надписи: „Печелиш NIVEA раница“, „Печелиш NIVEA костенурка“ или „Печелиш NIVEA дрънкалка“, а след това представи фискалния бон и печелившата скреч карта на касата в търговския обект, за да получиш наградата си.

А в случай, че видиш надписа „Опитай отново, картата не е печеливша.“, дай си шанс и участвай отново. Всеки Участник има право да се включи  в Промо играта многократно, като представи нов немаркиран фискален бон, удостоверяващ нова покупка на продукт NIVEA Baby! 

Очакват те страхотни награди за твоето мъниче!

Виж пълните правила на промоцията ето тук.

Сподели моменти на близост и спечели брандирани награди от NIVEA!

Септември започва с нова промоция за цялото семейство! Закупи любимите продукти за грижа за най-близките си и можеш да спечелиш веднага страхотни продукти от NIVEA!

Как да участваш?
В периода 1 – 30 септември 2018г. купи продукти NIVEA за минимум 10 лв. с ДДС и ще получиш скреч карта при представянето на касовия бон на зона Информация/ на касата или от промоутър, в избрани търговски обекти в страната.

Сам избираш скреч картата си – късметът е изцяло в твоите ръце! 😊

Каква са наградите?
Можеш да спечелиш мешка NIVEA, одеяло за пикник NIVEA или анти-стрес книжка за оцветяване NIVEA!  
Участвай неограничено в промоцията, като всеки път представяш нова касова бележка от закупената любима грижа от NIVEA, на минимална стойност от 10 лв. с ДДС!
Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

promo sept

irobot

Спечели повече време за любимите хора

В периода 23 август – 19 септември 2018г. всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти от магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе шанса да спечелиш 1 от 10 прахосмукачки-роботи iRobot Roomba 696!

Как да участваш?

Закупи любимите си NIVEA продукти от търговската мрежа на дрогерии dm за минимум 10 лв. с ДДС и ще получиш талон за участие на касата в магазина. Попълни данните в талона и заедно с издадения от касиера дубликат на касовия бон ги постави в обозначеното за това място. Можеш да участваш повече от един път, съгласно условията на промо играта.

Как да разбереш дали печелиш?

На 8 октомври 2018г. ще се състои томболата, чрез която ще определим 10 печеливши на 1 от 10 прахосмукачки-роботи iRobot Roomba 696, а протоколът ще бъде обявен на тази страница на 12 октомври 2018г. Организаторът ще се свържи с победителите по телефона до края на месец октомври 2018г.,така че изписвай правилно и четливо данните за връзка върху талона! 😊

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук

Спечели с NIVEA и аптеки Ремедиум

През месец август купи любимите си NIVEA продукти на стойност от минимум 10 лв. с ДДС и можеш да спечелиш моментни награди – гимнастическа топка NIVEA или гривна NIVEA или голямата награда - 1 фотоапарат Instax mini 9! 

При покупка на продукти NIVEA от аптеки Ремедиум – град София, в периода 1 – 31 август 2018г., ще получиш от касовата зона в търговските обекти скреч карта, с която имаш възможност да спечелиш някоя от посочените награди. Запази оригинала на касовата бележка. 

Виж пълните условия на промоционалната игра тук.  

Remedium promo

Спечели с NIVEA Baby и dm

СПЕЧЕЛИ С NIVEA BABY И DM


Купи продукт NIVEA Baby* от магазини dm в периода 3 – 30 май 2018г., попълни талона за участие и го постави на обозначените места, заедно с дубликат от касовата бележка, и на 20 юни 2018г. ще участваш в томболата за 1 от 3 сгъваеми триколки Tricycle Fold & Carry или 1 от 7 „dm Карта за подарък“ на стойност 30лв. 

* с изключение на NIVEA Baby сапуни и почистващи кърпички 20 бр. 
** за деца на възраст от 18 месеца до 4 години. Наградите са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Виж пълните правила на кампанията тук.

СПЕЧЕЛИ С NIVEA SUN

Погрижи се за кожата си през лятото и участвай за награди! Виж как по-долу: 

Купи продукти NIVEA SUN на стойност минимум 12 лева с ДДС в периода 1 – 31 май 2018 г. и участвай в томбола за 1 от 10 тенти за плаж! 

Талоните за участие ще получиш на касата в избрани обекти в София и страната до изчерпване на количеството. Запази фискалния бон за валидиране! 😊

Тегленето на наградите ще се състои на 20 юни 2018г. 

Виж пълните правила на кампанията тук.

Promo Sun