Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Promo

ТАЛОНИ С ОТСТЪПКИ, КОНКУРСИ И ПРОМОЦИИ В МАГАЗИНИТЕ

Открий тук талони с отстъпки с намаление на любимите ти продукти за теб или близките ти и се възползвай от промоциите на NIVEA! Виж кои са настоящите ни конкурси и промоционални кампании, които се провеждат в магазините, и участвай за страхотни NIVEA награди!
Активни промоции

В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА НА МАГАЗИНИТЕ

NIVEA SUN Protect & Bronze

ИЗБЕРИ НАДЕЖДНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА ОТ NIVEA SUN

Това лято NIVEA SUN Protect & Bronze е тук, за да те защити и дари с неустоим и дълготраен тен! 

С новата Спрей-помпа NIVEA SUN Protect & Bronze със слънцезащитен фактор SPF30 ще се възползваш от лесна, незабавна и високоефективна защита от слънчеви изгаряния, докато се радваш на неустоим тен. Спреят е в удобна за нанасяне помпа и в икономична опаковка от 300мл, за да се радваш на безгрижно лято и дълготраен тен. 

Освен това, можеш да го закупиш на изгодна цена! Ела в дрогерии dm . и закупи новата Спрей-помпа NIVEA SUN Protect & Bronze на специална цена от 19,99лв.*.

 

* Предложението е валидно в магазините на дм България ЕООДдо изчерпване на количествата.

 
Приключили промоции

Тук ще откриеш приключилите промоции на NIVEA

Бъди активна през пролетта с NIVEA

В периода 1 – 31 март 2019 година можеш да спечелиш с NIVEA и аптеки Ремедиум в София! Всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти на стойност минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе моментни награди! Спечели NIVEA душ пяна 200 мл, NIVEA бутилка за вода или NIVEA спортен сак!

Как да участваш?

Закупи любимите си продукти NIVEA в търговски обекти на аптеки Ремедиум на територията на град София и при минимална стойност от 10 лв. с ДДС върху касовия бон, ще получиш от касовата зона скреч карта за участие. Можеш да участваш неограничен брой пъти, като представяш винаги нова немаркирана касова бележка.

Какво можеш да спечелиш?

Моментните награди са следните - NIVEA душ-пяна 200 мл, NIVEA бутилка за вода или NIVEA спортен сак. След изтриване на защитното покритие върху скреч-картата, ще прочетеш надпис със своята награда или „Опитай отново, картата не е печеливша“. Опитвай, докато спечелиш! 😊

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

Бъди активна през пролетта с NIVEA

Поглези се с NIVEA и пътувай със стил

Поглези се с NIVEA и пътувай със стил!

В периода 21 февруари – 31 март 2019г. всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти от магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе шанса да спечелиш 1 от 10 комплекта куфари American Tourister Soundbox*!

Как да участваш?
Закупи любимите си NIVEA продукти от търговската мрежа на магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС и пусни талона за участие с попълнени данни - трите имена и телефон за връзка, в промоционалните кутии на „NIVEA Пътувай със стил“, като прикрепиш към него и дубликат на получения от касиера фискален бон. Можеш да участваш повече от един път, съгласно условията на промо играта.

Как да разбереш дали печелиш?
На 19 април 2019г. ще бъдат изтеглени на случаен принцип 10 печеливши участника от представители на Организатора, като всеки от тях ще спечели по 1 комплект куфари American Tourister Soundbox*! Протоколът с късметлиите ще бъде обявен на тази страница на 24 април 2019г. Организаторът ще се свържи с победителите по телефона до края на 10 май 2019г., така че изписвай правилно и четливо данните за връзка върху талона! 😊 

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните правила на промо играта тук.

*Комплектът съдържа 1 бр. куфар с размер 40х55х20/23 – 41л и 1 бр. куфар с размер 46.5х67х29/32 – 81л.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ