Талони с отстъпки, конкурси и
промоции в магазините

Открий тук талони с отстъпки с намаление на любимите ти продукти за теб или близките ти и се възползвай от промоциите на NIVEA! Виж кои са настоящите ни конкурси и промоционални кампании, които се провеждат в магазините, и участвай за страхотни NIVEA награди!

Активни промоции

В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА НА МАГАЗИНИТЕ

СПЕЧЕЛИ СТРАХОТНИ #BEAUTY НАГРАДИ ЗА ТЕБ

NIVEA и магазини dm са ти приготвили страхотни нови награди за завидна #beauty визия! Купи любимите си продукти за грижа и почистване или тествай нашите нови предложения в периода 15-28 април 2021г. и можеш да спечелиш: комплект гримове CATRICE, масажен ролер за лице NIVEA или продукт NIVEA!

📌 Как да участваш

Посети най-близката до теб дрогерия dm е периода 15-28 април 2021г., закупи продукти NIVEA за грижа и/или почистване на лице на минимална стойност 12лв. с ДДС и на касата ще имаш шанс да избереш скреч карта, която може да ти донесе страхотни награди! 

🎁 Какви са наградите?

На всяка скреч карта можеш да прочетеш един от следните надписи:

✔️ „ПЕЧЕЛИШ ГРИМ КОМПЛЕКТ CATRICE“

✔️ „ПЕЧЕЛИШ NIVEA МАСАЖЕН РОЛЕР ЗА ЛИЦЕ ОТ РОЗОВ КВАРЦ“ 

✔️ „ПЕЧЕЛИШ NIVEA ПРОДУКТ“

✖️ „ОПИТАЙ ОТНОВО, КАРТАТА НЕ Е ПЕЧЕЛИВША“

😍 Мотивиращо 

👉 Всеки Участник има право да участва в Кампанията многократно, като всеки път представя нов немаркиран фискален бон, удостоверяващ нова покупка на продукт или продукти за грижа и/или почистване на лице NIVEA на минимална стойност 12лв. с ДДС, за да получи нова скреч карта. 

👉 Ако с един и същи фискален бон са закупени продукти за грижа и/или почистване на лице NIVEA на стойност повече от 12лв. с ДДС, клиентът има право да получи по една скреч карта за всеки 12лв. от стойността на покупката на продуктите за грижа и/или почистване на лице NIVEA, но не повече от 10 скреч карти.

👉 Наградите се получават на касата при изтеглянето на печеливша скреч карта. Снимките на наградите са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Пълните правила за участие ще откриеш тук. Желаем ти късмет! 

ПОДКРЕПИ КАУЗАТА НА NIVEA ЗА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ! ❤

За шеста поредна година NIVEA организира кампания за набиране на средства  за SOS Детски селища България. Младото поколение е нашето бъдеще, затова го подкрепяме, като даряваме по 30ст. за всеки продукт на NIVEA, закупен от дрогерии dm до 25 ноември 2020г. С тези средства SOS Детски селища България финансира програмата „Начало на самостоятелен живот“ и осигурява морална и финансова подкрепа на пълнолетните младежи до завършване на  висше образование и започване на работа.

Кампанията на NIVEA и SOS Детски селища България беше активна до 25 ноември 2020г. в магазините на dm.

Благодарим на всички, които се присъединиха и подкрепиха младото поколение за едно по-добро бъдеще! Заедно събрахме и дарихме 35,000лв.! 💙

promo

Приключили промоции

Тук ще откриеш приключилите
промоции на NIVEA

ВСИЧКО ЗАПОЧВА С ТЕБ

NIVEA MEN те очаква с нови, страхотни награди в дрогерии dm! ✌️🏻 Тествай дали си сред късметлиите, които имат шанс да спечелят една от над 1000 награди!🎊

📌 Как да участваш

Посети дрогерия dm и закупи любимите си NIVEA MEN продукти, като внимаваш касовият бон да е на стойност от минимум 12лв. с ДДС, за да можеш да участваш за наградите! А сега късметът е в твоите ръце - изтегли своята скреч карта на касата и виж какво печелиш! 🤞🏻

🏆 Какви са наградите

На всяка скреч карта можеш да прочетеш един от следните надписи:

☑️ „Печелиш UV Стерилизатор SAMSUNG“
☑️ „Печелиш Метална чаша NIVEA MEN“
☑️ „Печелиш Мултифункционален инструмент NIVEA MEN“
☑️ „Опитай отново, картата не е печеливша.“

🔔 Ако скреч картата ти е непечеливша, помни, че имаш право да участваш многократно! Просто представи нов немаркиран фискален бон за нова скреч карта и участвай, докато спечелиш!😊🙌🏻

Стискаме ти палци, а повече за промо играта ще откриеш в Пълните правила за участие тук

 

ПРЕВЪРНИ ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА В ГРИЖА ЗА ГРАДСКИТЕ ДЪРВЕТА И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ!

С всяка покупка на продукт NIVEA от магазини dm на стойност минимум 14,98 лв. с ДДС в периода 4.03.-31.03.2021 г., подкрепяш програмата Tree Care за грижа за градските дървета и можеш да спечелиш награди. Всеки клиент може да участва неограничено, като представи нов, немаркиран фискален бон за покупка на касата на dm, избeрe скреч картата и спечели награди на случаен принцип. Наградите се получават на касата при изтеглянето на печеливша скреч карта. Снимките на наградите са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Пълни правила за участие ще откриеш тук.

С покупките през март подкрепяш и новата ни програма Tree Care, с която ще предоставяме грижа за градските дървета. Разбери повече за нея тук.

 

promo-nivea

БЪДИ ЧАСТ ОТ ИГРАТА И СПЕЧЕЛИ!

NIVEA MEN и REAL MADRID те очакват с нови, страхотни награди в дрогерии dm! ✌️🏻 Побързай да провериш своя късмет до 30 септември 2020г.! Имаш шанс да спечелиш над 1000 награди! ️🎊

📌 Какво да направиш

Посети най-близката дрогерия dm и закупи любимите си NIVEA MEN продукти или пък пробвай нашите нови предложения от серията за мъже. Бъди внимателен – необходимо е касовият бон да е на стойност от минимум 12лв. с ДДС, за да можеш да участваш за наградите! А сега поеми късмета в свои ръце - изтегли сам скреч карта на касата и виж какво печелиш! 🤞🏻

🏆 Какво ще спечелиш

На всяка скреч карта можеш да прочетеш един от следните надписи:

⚽ „Печелиш REAL MADRID официална тениска“

⚽ „Печелиш NIVEA MEN Метална чаша“

⚽ „Печелиш NIVEA MEN Мултифункционален инструмент“

⚽ „Опитай отново, картата не е печеливша.“

🔔 Не се отчайвай, ако скреч картата ти е непечеливша - имаш право да участваш многократно в Промо играта! Просто представи нов немаркиран фискален бон за нова скреч карта и участвай, докато спечелиш!😊 🙌🏻

Стискаме ти палци, а повече за промо играта ще откриеш в Общите правила тук.

ПОГРИЖИ СЕ ЗА ДОМА СИ С NIVEA

Спечели повече време за любимите хора с нашата нова промоция в супермаркети Лекси! Погрижи се за дома си и се радвай на повече мигове за теб и твоите близки, като участваш в новата кампания на NIVEA с награда домашен супер-помощник – прахосмукачка-робот iRobot Roomba!

🏪 🛒🛍️ Ето как да участваш: В периода 9 септември – 7 октомври 2020г. закупи своите любими NIVEA продукти за минимум 12лв. с ДДС от супермаркети Лекси, пусни попълнения талон за участие в промоционалните кутии на NIVEA в съответния магазин и можеш да спечелиш прахосмукачка-робот iRobot Roomba! За дом, изпълнен с грижа и усмивки!

💡 Важно: Попълни талона правилно – въведи четливо име и фамилия, телефон за връзка и номер на фискалния бон за закупения/те NIVEA продукт/и. Фискалният бон следва да се маркира с произволен символ от предоставящия талона за участие, а след това е важно ти да го запазиш, тъй като ще имаш нужда от него, за да получиш наградата, в случай, че спечелиш. 🤞

🏆🎁 Определяне на печелившия: Тегленето на победителя в тази кампания ще се осъществи на 12 октомври 2020г. и впоследствие ще бъде оповестено на касите на участващите в промо играта търговски обекти. Стой близо до телефона - печелившият участник ще бъде информиран за спечелването на наградата чрез позвъняване на посочения от него телефонен номер.
Пълните условия за участие ще откриеш тук.

promo-nivea