Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Promo

ТАЛОНИ С ОТСТЪПКИ, КОНКУРСИ И ПРОМОЦИИ В МАГАЗИНИТЕ

Открий тук талони с отстъпки с намаление на любимите ти продукти за теб или близките ти и се възползвай от промоциите на NIVEA! Виж кои са настоящите ни конкурси и промоционални кампании, които се провеждат в магазините, и участвай за страхотни NIVEA награди!
Приключили промоции

Тук ще откриеш приключилите промоции на NIVEA

Бъди активна през пролетта с NIVEA

В периода 1 – 31 март 2019 година можеш да спечелиш с NIVEA и аптеки Ремедиум в София! Всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти на стойност минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе моментни награди! Спечели NIVEA душ пяна 200 мл, NIVEA бутилка за вода или NIVEA спортен сак!

Как да участваш?

Закупи любимите си продукти NIVEA в търговски обекти на аптеки Ремедиум на територията на град София и при минимална стойност от 10 лв. с ДДС върху касовия бон, ще получиш от касовата зона скреч карта за участие. Можеш да участваш неограничен брой пъти, като представяш винаги нова немаркирана касова бележка.

Какво можеш да спечелиш?

Моментните награди са следните - NIVEA душ-пяна 200 мл, NIVEA бутилка за вода или NIVEA спортен сак. След изтриване на защитното покритие върху скреч-картата, ще прочетеш надпис със своята награда или „Опитай отново, картата не е печеливша“. Опитвай, докато спечелиш! 😊

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

Бъди активна през пролетта с NIVEA

Поглези се с NIVEA и пътувай със стил

Поглези се с NIVEA и пътувай със стил!

В периода 21 февруари – 31 март 2019г. всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти от магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе шанса да спечелиш 1 от 10 комплекта куфари American Tourister Soundbox*!

Как да участваш?
Закупи любимите си NIVEA продукти от търговската мрежа на магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС и пусни талона за участие с попълнени данни - трите имена и телефон за връзка, в промоционалните кутии на „NIVEA Пътувай със стил“, като прикрепиш към него и дубликат на получения от касиера фискален бон. Можеш да участваш повече от един път, съгласно условията на промо играта.

Как да разбереш дали печелиш?
На 19 април 2019г. ще бъдат изтеглени на случаен принцип 10 печеливши участника от представители на Организатора, като всеки от тях ще спечели по 1 комплект куфари American Tourister Soundbox*! Протоколът с късметлиите ще бъде обявен на тази страница на 24 април 2019г. Организаторът ще се свържи с победителите по телефона до края на 10 май 2019г., така че изписвай правилно и четливо данните за връзка върху талона! 😊 

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните правила на промо играта тук.

*Комплектът съдържа 1 бр. куфар с размер 40х55х20/23 – 41л и 1 бр. куфар с размер 46.5х67х29/32 – 81л.

СПЕЧЕЛИ С NIVEA

Погрижи се за кожата си през зимата и участвай за награди! Виж как по-долу: Купи продукти NIVEA на стойност минимум 10 лева с ДДС в периода 1 – 31 декември 2018 г. и участвай в томбола за 1 от 5 броя таблети ASUS Zenpad 10’ и 1 от 50 NIVEA EDT, 30 ml. Талоните за участие ще получиш на касата в обекти в Елитис до изчерпване на количеството. Запази фискалния бон за валидиране! 😊

Тегленето на наградите ще се състои на 17 януари 2019г. 

Виж пълните правила на кампанията тук.

ASUS-Promo

Ноемврийска промоция на NIVEA Baby и дроpromoгерии dm

Ноемврийска промоция на NIVEA Baby и дрогерии dm

В периода 15 - 28 ноември 2018 година dm и NIVEA те очакват с 1680 награди! Закупи 1 продукт от асортимента на марката NIVEA Baby от търговски обект на „дм България“ ЕООД, с изключение на сапуни NIVEA Baby и почистващи кърпички от 20 броя, и вземи на място своята скреч карта.

Изтрий защитното покритие и търси следните надписи: „Печелиш NIVEA раница“, „Печелиш NIVEA костенурка“ или „Печелиш NIVEA дрънкалка“, а след това представи фискалния бон и печелившата скреч карта на касата в търговския обект, за да получиш наградата си.

А в случай, че видиш надписа „Опитай отново, картата не е печеливша.“, дай си шанс и участвай отново. Всеки Участник има право да се включи  в Промо играта многократно, като представи нов немаркиран фискален бон, удостоверяващ нова покупка на продукт NIVEA Baby! 

Очакват те страхотни награди за твоето мъниче!

Виж пълните правила на промоцията ето тук.

Сподели моменти на близост и спечели брандирани награди от NIVEA!

Септември започва с нова промоция за цялото семейство! Закупи любимите продукти за грижа за най-близките си и можеш да спечелиш веднага страхотни продукти от NIVEA!

Как да участваш?
В периода 1 – 30 септември 2018г. купи продукти NIVEA за минимум 10 лв. с ДДС и ще получиш скреч карта при представянето на касовия бон на зона Информация/ на касата или от промоутър, в избрани търговски обекти в страната.

Сам избираш скреч картата си – късметът е изцяло в твоите ръце! 😊

Каква са наградите?
Можеш да спечелиш мешка NIVEA, одеяло за пикник NIVEA или анти-стрес книжка за оцветяване NIVEA!  
Участвай неограничено в промоцията, като всеки път представяш нова касова бележка от закупената любима грижа от NIVEA, на минимална стойност от 10 лв. с ДДС!
Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

promo sept

irobot

Спечели повече време за любимите хора

В периода 23 август – 19 септември 2018г. всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти от магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе шанса да спечелиш 1 от 10 прахосмукачки-роботи iRobot Roomba 696!

Как да участваш?

Закупи любимите си NIVEA продукти от търговската мрежа на дрогерии dm за минимум 10 лв. с ДДС и ще получиш талон за участие на касата в магазина. Попълни данните в талона и заедно с издадения от касиера дубликат на касовия бон ги постави в обозначеното за това място. Можеш да участваш повече от един път, съгласно условията на промо играта.

Как да разбереш дали печелиш?

На 8 октомври 2018г. ще се състои томболата, чрез която ще определим 10 печеливши на 1 от 10 прахосмукачки-роботи iRobot Roomba 696, а протоколът ще бъде обявен на тази страница на 12 октомври 2018г. Организаторът ще се свържи с победителите по телефона до края на месец октомври 2018г.,така че изписвай правилно и четливо данните за връзка върху талона! 😊

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук