Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Promo

ТАЛОНИ С ОТСТЪПКИ, КОНКУРСИ И ПРОМОЦИИ В МАГАЗИНИТЕ

Открий тук талони с отстъпки с намаление на любимите ти продукти за теб или близките ти и се възползвай от промоциите на NIVEA! Виж кои са настоящите ни конкурси и промоционални кампании, които се провеждат в магазините, и участвай за страхотни NIVEA награди!
Активни промоции

В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА НА МАГАЗИНИТЕ

ВРЕМЕ ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО

В периода 1 септември – 20 октомври 2019 година всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти на стойност минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе моментни награди! Спечели NIVEA одеяло или NIVEA двупластов, обърнат чадър!

Как да участваш?

Закупи любимите си продукти NIVEA и при минимална стойност от 10 лв. с ДДС върху касовия бон, ще получиш от касовата зона скреч карта за участие. Можеш да участваш неограничен брой пъти, като представяш винаги нова, немаркирана касова бележка.

Какво можеш да спечелиш?

Моментните награди са одеяло NIVEA или двупластов, обърнат чадър NIVEA. След изтриване на защитното покритие върху скреч-картата, ще прочетеш надпис със своята награда или „Опитай отново, картата не е печеливша“. Опитвай, докато спечелиш! 😊

Виж тук списък с участващите магазини.

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ТВОИТЕ БЛИЗКИ

Всеки ден е изпълнен с безброй непредвидени ситуации, списъци и крайни срокове за толкова много неща. Да отделиш време за себе си и за близките си е истинско предизвикателство! Ето затова, NIVEA и дрогерии lilly ти предлагат да спечелиш повече време за своите близки, като участваш в томбола за страхотна награда!

Как да участваш?

В периода 1 – 30 септември 2019г. посети най-близката дрогерия lilly и избери любимите си NIVEA продукти, като се стараеш да имаш минимум 10лв. с ДДС върху касовата бележка. Регистрирай я на NIVEA.bg и участваш автоматично за спечелването на 1 от 3 прахосмукачки iRobot Roomba 676*!

Съвет: Можеш да участваш многократно, но всеки път с нов, нерегистриран касов бон. 😊

Как да разбереш дали печелиш?

На 7 октомври 2019г. ще бъдат избрани трима късметлии, които ще спечелят по една прахосмукачка iRobot Roomba 676! Протоколът с победителите ще бъде обявен на страницата на промо играта nivea.bg/spechelivreme на 9 октомври 2019г., а Организаторът ще се свърже по телефона с тях.

Желаем ти късмет, а за повече информация провери правилата на промо играта тук.

*Наградата е илюстративна и може да се различава от реалната.

НАСЛАДИ СЕ НА КАДИФЕНО МЕКА КОЖА С NIVEA

Обичаш ли да усещаш кожата си кадифено мека? Ако отговорът е ДА, тогава е време да се отправиш към най-близкия магазин dm, за да участваш в новата промо игра на NIVEA и да спечелиш страхотна награда - фотоепилатор Philips Lumea Prestige BRI950/00*!

Как да участваш?

В периода 22 август – 18 септември 2019г. закупи любимите си NIVEA продукти от дрогерии dm на минимална стойност 10 лв. с ДДС и вземи талон за участие. Попълни го, прикрепи към него дубликат на фискалния бон за извършената покупка, постави го в промоционалните кутии на NIVEA и…стискай палци да спечелиш!

Можеш да участваш многократно, като всеки път представяш нова касова бележка на стойност минимум 10лв. с ДДС и попълваш нов талон за участие. Повече талони, повече шанс! 👍🏻

Как да разбереш дали печелиш?

На 10 октомври 2019г. ще бъде извършено тегленето на петима късметлии, които ще получат по един фотоепилатор Philips Lumea Prestige BRI950/00! Организаторът ще се свържи с победителите по телефона, затова изписвай правилно и четливо данните си за връзка на талона! 😊 Протоколът с печелившите ще бъде обявен на тази страница на 14.10.2019г.

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните правила на промо играта тук.

*Наградата е илюстративна и може да се различава от реалната.

ИЗБЕРИ НАДЕЖДНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА ОТ NIVEA SUN

Това лято NIVEA SUN Protect & Bronze е тук, за да те защити и дари с неустоим и дълготраен тен! 

С новата Спрей-помпа NIVEA SUN Protect & Bronze със слънцезащитен фактор SPF30 ще се възползваш от лесна, незабавна и високоефективна защита от слънчеви изгаряния, докато се радваш на неустоим тен. Спреят е в удобна за нанасяне помпа и в икономична опаковка от 300мл, за да се радваш на безгрижно лято и дълготраен тен. 

Освен това, можеш да го закупиш на изгодна цена! Ела в дрогерии dm . и закупи новата Спрей-помпа NIVEA SUN Protect & Bronze на специална цена от 19,99лв.*.

 

* Предложението е валидно в магазините на дм България ЕООДдо изчерпване на количествата.

 

Приключили промоции

Тук ще откриеш приключилите промоции на NIVEA

NIVEA BABY ЗАЕДНО ОТ САМОТО НАЧАЛО

В периода 08 - 21 август 2019г. dm и NIVEA те очакват с 1200 награди! Закупи 1 продукт от асортимента на марката NIVEA Baby* от търговски обект на „дм България“ ЕООД и вземи на място своята скреч карта.

Изтрий защитното покритие и търси следните надписи: „Печелиш NIVEA BABY халат с качулка“ или „Печелиш NIVEA BABY продукт“**, а след това представи фискалния бон и печелившата скреч карта на касата в търговския обект, за да получиш наградата си.

А в случай, че видиш надписа „Опитай отново, картата не е печеливша “, дай си шанс и участвай отново. Всеки Участник има право да се включи в Промо играта многократно, като представи нов немаркиран фискален бон, удостоверяващ нова покупка на продукт NIVEA Baby!

Очакват те страхотни награди за твоето мъниче!

Виж пълните правила на промоцията ето тук.

 

*В промо играта не участват NIVEA Baby сапуни и почистващи кърпички 20бр.
**NIVEA Baby продукт може да бъде NIVEA Baby сапун или почистващи кърпички 20бр

Бъди активна през пролетта с NIVEA

В периода 1 – 31 март 2019 година можеш да спечелиш с NIVEA и аптеки Ремедиум в София! Всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти на стойност минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе моментни награди! Спечели NIVEA душ пяна 200 мл, NIVEA бутилка за вода или NIVEA спортен сак!

Как да участваш?

Закупи любимите си продукти NIVEA в търговски обекти на аптеки Ремедиум на територията на град София и при минимална стойност от 10 лв. с ДДС върху касовия бон, ще получиш от касовата зона скреч карта за участие. Можеш да участваш неограничен брой пъти, като представяш винаги нова немаркирана касова бележка.

Какво можеш да спечелиш?

Моментните награди са следните - NIVEA душ-пяна 200 мл, NIVEA бутилка за вода или NIVEA спортен сак. След изтриване на защитното покритие върху скреч-картата, ще прочетеш надпис със своята награда или „Опитай отново, картата не е печеливша“. Опитвай, докато спечелиш! 😊

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

Поглези се с NIVEA и пътувай със стил!

В периода 21 февруари – 31 март 2019г. всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти от магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе шанса да спечелиш 1 от 10 комплекта куфари American Tourister Soundbox*!

Как да участваш?
Закупи любимите си NIVEA продукти от търговската мрежа на магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС и пусни талона за участие с попълнени данни - трите имена и телефон за връзка, в промоционалните кутии на „NIVEA Пътувай със стил“, като прикрепиш към него и дубликат на получения от касиера фискален бон. Можеш да участваш повече от един път, съгласно условията на промо играта.

Как да разбереш дали печелиш?
На 19 април 2019г. ще бъдат изтеглени на случаен принцип 10 печеливши участника от представители на Организатора, като всеки от тях ще спечели по 1 комплект куфари American Tourister Soundbox*! Протоколът с късметлиите ще бъде обявен на тази страница на 24 април 2019г. Организаторът ще се свържи с победителите по телефона до края на 10 май 2019г., така че изписвай правилно и четливо данните за връзка върху талона! 😊 

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните правила на промо играта тук.

*Комплектът съдържа 1 бр. куфар с размер 40х55х20/23 – 41л и 1 бр. куфар с размер 46.5х67х29/32 – 81л.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ