Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Promo

ТАЛОНИ С ОТСТЪПКИ, КОНКУРСИ И ПРОМОЦИИ В МАГАЗИНИТЕ

Открий тук талони с отстъпки с намаление на любимите ти продукти за теб или близките ти и се възползвай от промоциите на NIVEA! Виж кои са настоящите ни конкурси и промоционални кампании, които се провеждат в магазините, и участвай за страхотни NIVEA награди!
Приключили промоции

Тук ще откриеш приключилите промоции на NIVEA

NIVEA BABY МОЯТА ПЪРВА ГРИЖА

В периода 01 - 31 октомври 2019г. lilly и NIVEA те очакват с нови награди! Закупи 1 продукт от асортимента на марката NIVEA Baby* или NIVEA Kids от търговски обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД и вземи на място своята скреч карта. 

Изтрий защитното покритие и търси следните надписи: „Печелиш NIVEA BABY халат с качулка“ или „Печелиш NIVEA играчка за баня“, а след това представи фискалния бон и печелившата скреч карта на касата в търговския обект, за да получиш наградата си. 

А в случай, че видиш надписа „Опитай отново, картата не е печеливша“, участвай отново за повече шанс! 😊 Всеки Участник има право да се включи в Промо играта многократно, като представи нов немаркиран фискален бон, удостоверяващ нова покупка на продукт NIVEA Baby* или NIVEA Kids от търговски обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД. 

Очакват те страхотни награди за твоето мъниче! 

Виж пълните правила на промоцията ето тук.

*В промо играта не участват NIVEA Baby сапуни и NIVEA Baby Почистващи кърпички 20бр. 

 

ВРЕМЕ ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО

В периода 1 септември – 20 октомври 2019 година всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти на стойност минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе моментни награди! Спечели NIVEA одеяло или NIVEA двупластов, обърнат чадър!

Как да участваш?

Закупи любимите си продукти NIVEA и при минимална стойност от 10 лв. с ДДС върху касовия бон, ще получиш от касовата зона скреч карта за участие. Можеш да участваш неограничен брой пъти, като представяш винаги нова, немаркирана касова бележка.

Какво можеш да спечелиш?

Моментните награди са одеяло NIVEA или двупластов, обърнат чадър NIVEA. След изтриване на защитното покритие върху скреч-картата, ще прочетеш надпис със своята награда или „Опитай отново, картата не е печеливша“. Опитвай, докато спечелиш! 😊

Виж тук списък с участващите магазини.

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ТВОИТЕ БЛИЗКИ

Всеки ден е изпълнен с безброй непредвидени ситуации, списъци и крайни срокове за толкова много неща. Да отделиш време за себе си и за близките си е истинско предизвикателство! Ето затова, NIVEA и дрогерии lilly ти предлагат да спечелиш повече време за своите близки, като участваш в томбола за страхотна награда!

Как да участваш?

В периода 1 – 30 септември 2019г. посети най-близката дрогерия lilly и избери любимите си NIVEA продукти, като се стараеш да имаш минимум 10лв. с ДДС върху касовата бележка. Регистрирай я на NIVEA.bg и участваш автоматично за спечелването на 1 от 3 прахосмукачки iRobot Roomba 676*!

Съвет: Можеш да участваш многократно, но всеки път с нов, нерегистриран касов бон. 😊

 Кампанията приключи! Условията за участие ще откриеш тук.

*Наградата е илюстративна и може да се различава от реалната.

НАСЛАДИ СЕ НА КАДИФЕНО МЕКА КОЖА С NIVEA

Обичаш ли да усещаш кожата си кадифено мека? Ако отговорът е ДА, тогава е време да се отправиш към най-близкия магазин dm, за да участваш в новата промо игра на NIVEA и да спечелиш страхотна награда - фотоепилатор Philips Lumea Prestige BRI950/00*!

Как да участваш?

В периода 22 август – 18 септември 2019г. закупи любимите си NIVEA продукти от дрогерии dm на минимална стойност 10 лв. с ДДС и вземи талон за участие. Попълни го, прикрепи към него дубликат на фискалния бон за извършената покупка, постави го в промоционалните кутии на NIVEA и…стискай палци да спечелиш!

Можеш да участваш многократно, като всеки път представяш нова касова бележка на стойност минимум 10лв. с ДДС и попълваш нов талон за участие. Повече талони, повече шанс! 👍🏻

Как да разбереш дали печелиш?

На 10 октомври 2019г. ще бъде извършено тегленето на петима късметлии, които ще получат по един фотоепилатор Philips Lumea Prestige BRI950/00! Организаторът ще се свържи с победителите по телефона, затова изписвай правилно и четливо данните си за връзка на талона! 😊

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните правила на промо играта тук.

*Наградата е илюстративна и може да се различава от реалната.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ