Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Promo

ТАЛОНИ С ОТСТЪПКИ, КОНКУРСИ И ПРОМОЦИИ В МАГАЗИНИТЕ

Открий тук талони с отстъпки с намаление на любимите ти продукти за теб или близките ти и се възползвай от промоциите на NIVEA! Виж кои са настоящите ни конкурси и промоционални кампании, които се провеждат в магазините, и участвай за страхотни NIVEA награди!
Активни промоции

В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА НА МАГАЗИНИТЕ

ПОГЛЕЗИ СЕ В МЕСЕЦА НА ЖЕНАТА

Грижата на NIVEA е с теб в месеца на жената! През месец март закупи продукти NIVEA от дрогерии Lilly за минимум 10лв. с ДДС и запази касовата бележка, защото може да ти донесе моментни награди за чиста, гладка и сияйна кожа! 

Как да участваш?

Посети най-близката дрогерия Lilly от 1 до 31 март 2020г. и закупи любимите си продукти NIVEA за теб или за твоите близки, като целиш касовата бележка да е на стойност минимум 10лв. с ДДС. За всеки NIVEA продукт ще получиш скреч карта за участие. Участвай колкото пъти желаеш, за да имаш повече възможности за печалба! 😊

Какви са наградите?

Можеш да спечелиш прекрасни награди за грижа за кожата на лицето - Електрическа четка за почистване на лицето NIVEA Pure Skin, Силиконова четка за нанасяне на маска NIVEA или Маска за лице NIVEA. След като изтриеш защитното покритие върху скреч-картата, ще прочетеш надпис с твоята награда или „Опитай отново, картата не е печеливша“. Не се отказвай - опитвай, докато спечелиш! 🤞🏻 

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните правила на промо играта тук.

promo-bg

БЪДИ АКТИВНА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА С NIVEA

NIVEA те предизвиква да си активна през тази пролет и да спечелиш нови страхотни награди! Всичко, което трябва да направиш, е да закупиш NIVEA продукти на стойност от минимум 10лв. с ДДС и да провериш какво печелиш на избраната от теб скреч карта! 🤞

Условия за участие

Закупи любимите си NIVEA продукти в периода 1 март – 12 април 2020г. и запази касовата бележка, ако на нея има минимална стойност от 10лв. с ДДС. Вземи  скреч карта от зона „Информация“, от Касова зона или от промоутър и изтрий защитното покритие, за да видиш какво печелиш. Не се отчайвай, ако попаднеш на надписа „Опитай отново, картата не е печеливша“ - опитвай, докато спечелиш! 😊 

Какво можеш да спечелиш?

Моментните награди са Спортна чанта NIVEA, Алуминиева бутилка за вода NIVEA и Маска за лице NIVEA от 75 мл и ще ги получиш на място от зона „Информация“ или от касата в избрани търговски обекти на територията на Република България или от промоутър. 

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

БЪДИ АКТИВНА С NIVEA!

Тази пролет NIVEA ти носи награди за тонус и спортен дух! Ако обичаш да пазаруваш любимите си NIVEA продукти от дрогерии dm, имаш нов шанс да спечелиш над 1000 награди! 🎁 

Как да участваш?

  1. Посети най-близката до теб дрогерия dm
  2. Закупи любимите си NIVEA продукти и събери минимум 10лв. с ДДС в една касова бележка.
  3. Представи я на касова зона и избери своята скреч карта на мига!
  4. Виж какво печелиш.

Бонус: Можеш да участваш неограничен брой пъти, като всеки път представяш нова касова бележка на стойност минимум 10лв. с ДДС.

Какво можеш да спечелиш?

На всяка скреч карта можеш да прочетеш един от следните надписи:

  1. „Печелиш спортна чанта NIVEA“
  2. „Печелиш алуминиева бутилка за вода NIVEA“
  3. „Печелиш нощна маска NIVEA“ 
  4. „Опитай отново, картата не е печеливша.“

Не се отчайвай, ако скреч картата ти е непечеливша - наградите са много – участвай, докато спечелиш!😊

Стискаме ти палци, а повече за промо играта ще откриеш в Общите правила тук.

 

Приключили промоции

Тук ще откриеш приключилите промоции на NIVEA

NIVEA BABY МОЯТА ПЪРВА ГРИЖА

В периода 01 - 31 октомври 2019г. lilly и NIVEA те очакват с нови награди! Закупи 1 продукт от асортимента на марката NIVEA Baby* или NIVEA Kids от търговски обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД и вземи на място своята скреч карта. 

Изтрий защитното покритие и търси следните надписи: „Печелиш NIVEA BABY халат с качулка“ или „Печелиш NIVEA играчка за баня“, а след това представи фискалния бон и печелившата скреч карта на касата в търговския обект, за да получиш наградата си. 

А в случай, че видиш надписа „Опитай отново, картата не е печеливша“, участвай отново за повече шанс! 😊 Всеки Участник има право да се включи в Промо играта многократно, като представи нов немаркиран фискален бон, удостоверяващ нова покупка на продукт NIVEA Baby* или NIVEA Kids от търговски обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД. 

Очакват те страхотни награди за твоето мъниче! 

Виж пълните правила на промоцията ето тук.

*В промо играта не участват NIVEA Baby сапуни и NIVEA Baby Почистващи кърпички 20бр. 

 

В периода 1 септември – 20 октомври 2019 година всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти на стойност минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе моментни награди! Спечели NIVEA одеяло или NIVEA двупластов, обърнат чадър!

Как да участваш?

Закупи любимите си продукти NIVEA и при минимална стойност от 10 лв. с ДДС върху касовия бон, ще получиш от касовата зона скреч карта за участие. Можеш да участваш неограничен брой пъти, като представяш винаги нова, немаркирана касова бележка.

Какво можеш да спечелиш?

Моментните награди са одеяло NIVEA или двупластов, обърнат чадър NIVEA. След изтриване на защитното покритие върху скреч-картата, ще прочетеш надпис със своята награда или „Опитай отново, картата не е печеливша“. Опитвай, докато спечелиш! 😊

Виж тук списък с участващите магазини.

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

Всеки ден е изпълнен с безброй непредвидени ситуации, списъци и крайни срокове за толкова много неща. Да отделиш време за себе си и за близките си е истинско предизвикателство! Ето затова, NIVEA и дрогерии lilly ти предлагат да спечелиш повече време за своите близки, като участваш в томбола за страхотна награда!

Как да участваш?

В периода 1 – 30 септември 2019г. посети най-близката дрогерия lilly и избери любимите си NIVEA продукти, като се стараеш да имаш минимум 10лв. с ДДС върху касовата бележка. Регистрирай я на NIVEA.bg и участваш автоматично за спечелването на 1 от 3 прахосмукачки iRobot Roomba 676*!

Съвет: Можеш да участваш многократно, но всеки път с нов, нерегистриран касов бон. 😊

 Кампанията приключи! Условията за участие ще откриеш тук.

*Наградата е илюстративна и може да се различава от реалната.

Обичаш ли да усещаш кожата си кадифено мека? Ако отговорът е ДА, тогава е време да се отправиш към най-близкия магазин dm, за да участваш в новата промо игра на NIVEA и да спечелиш страхотна награда - фотоепилатор Philips Lumea Prestige BRI950/00*!

Как да участваш?

В периода 22 август – 18 септември 2019г. закупи любимите си NIVEA продукти от дрогерии dm на минимална стойност 10 лв. с ДДС и вземи талон за участие. Попълни го, прикрепи към него дубликат на фискалния бон за извършената покупка, постави го в промоционалните кутии на NIVEA и…стискай палци да спечелиш!

Можеш да участваш многократно, като всеки път представяш нова касова бележка на стойност минимум 10лв. с ДДС и попълваш нов талон за участие. Повече талони, повече шанс! 👍🏻

Как да разбереш дали печелиш?

На 10 октомври 2019г. ще бъде извършено тегленето на петима късметлии, които ще получат по един фотоепилатор Philips Lumea Prestige BRI950/00! Организаторът ще се свържи с победителите по телефона, затова изписвай правилно и четливо данните си за връзка на талона! 😊

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните правила на промо играта тук.

*Наградата е илюстративна и може да се различава от реалната.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ