Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Be part of the game!
Спечели

Закупи продукти NIVEA MEN и можеш да спечелиш два билета за El Clasico на стадион Сантяго Бернабеу!

Знаем, че си с тях на всеки важен мач, че изживяваш всеки момент от играта, че празнуваш всеки един гол и ги следиш на терена до последната минута. Ето затова ти си част от екипа! И затова Real Madrid те очаква на своя територия, на стадион Сантяго Бернабеу, за да изживееш тръпката от мястото на събитието.

За да спечелиш два билета за El Clasico на Сантяго Бернабеу, трябва да закупиш продукти NIVEA MEN на минимална стойност 14 лв. с ДДС в периода от 6 януари до 9 февруари 2020 година, да попълниш формуляра по-долу с твоите данни и да прикачиш касовата бележка. Успех!

Можеш да прочетеш Правилата на кампанията тук.

Участвай

Бъди част от играта и спечели два билета за El Clasico!

Закупи ли вече от Кауфланд любимите си продукти NIVEA MEN на стойност от минимум 14лв.?
Попълни формуляра по-долу с твоите данни и добави касовата бележка, която доказва покупката, за да участваш в томболата за два билета за El Clasico!

Играта „NIVEA MEN“ приключи! Печелившият на два билета за футболен мач между РЕАЛ МАДРИД и БАРСЕЛОНА за сезон 2019-2020г. в Мадрид, Испания е Атанас Димитров Ганчев! Поздравления! 🎊 ⚽ 💪
Правилата за участие ще откриеш тук.
Участващи продукти
NM DEEP

Грижата с NIVEA MEN ти носи страхотни награди!

Потърси любимите продукти на NIVEA MEN в магазини Кауфланд, закупи ги и можеш да спечелиш два билета за El Clasico! Независимо дали си фен на NIVEA MEN Deep и обичаш да използваш продукти, които ти помагат да надминеш себе си всеки ден, или си силен мъж с чувствителна кожа, който се доверява на продуктите на NIVEA MEN Sensitive, имаш еднакъв шанс да спечелиш!

Всички продукти на NIVEA MEN от магазини Кауфланд участват в промоцията и могат да увеличат шанса ти да спечелиш двата билета за El Clasico!