ДОВИЖДАНЕ, ПИГМЕНТНИ ПЕТНА! ЗДРАВЕЙ, СИЯЙНА КОЖА!

Открий иновацията Cellular LUMINOUS630 за третиране на пигментни петна и се радвай на видими резултати само след 2 седмици**.


*Източник: NielsenIQ, Market Track, Грижа за лице, сегмент серуми против пигментни петна (категория, дефинирана от клиента), анализ в 36 държави (определени от клиента), продажби в стойност, обем в пакетни продажби, Май 2021 – Април 2022

**Проучване чрез употреба с 34 участници; намаляване на интензитета на пигментните петна след 12 седмици, самооценка по десетобална скала.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С РЕВОЛЮЦИОННАТА ИСТОРИЯ НА LUMINOUS

МАСТЪР КЛАС СРЕЩУ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА СЪС СЪВЕТИ ОТ ЕКСПЕРТИ И ИСТИНСКИ ИСТОРИИ

„ЗАЩО АЗ?“ – ВИЖ ИСТИНСКИ ИСТОРИИ В НАШИЯ МАСТЪР КЛАС

СИЛАТА НА LUMINOUS630

НАМАЛЯВА ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА, ЗА РАВНОМЕРЕН ТЕН НА КОЖАТА

Серия Cellular LUMINOUS630 срещу пигментни петна е с доказана ефикасност чрез действие върху първопричината за трите основни типа тъмни петна по кожата - излагане на слънце, стареене и хормонални промени, при бременност или менопауза. И трите могат да предизвикат дисбаланс на производството на меланин в кожата, което води до един и същ резултат: появата на тъмни пигментни петна по лицето.
ЕФИКАСНОСТ

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД 2 СЕДМИЦИ И НЕПРЕКЪСНАТО ПОДОБРЕНИЕ ПРИ РЕДОВНА УПОТРЕБА*

2 седмици

Петната са видимо изсветлели само след 2 седмици*.

*Проучване чрез употреба с 34 участници.

8 седмици

Интензивността на петната е намалена с до 50%*.

*При редовна употреба; оценка от тест, базирана на 12-седмично проучване с Активен серум за третиране на пигментни петна LUMINOUS630, проведено сред 34 жени през 2018г..

 

12 седмици

Интензивността на петната продължава да намалява*,
Изравняване на тена +71%,
Сияйност на кожата +62%

*Проучване чрез употреба с 34 участници; намаляване на интензитета на пигментните петна след 12 седмици, самооценка по десетобална скала.

 
НАУКАТА ЗАД ФАКТИТЕ

АБСОЛЮТНА ИНОВАЦИЯ

LUMINOUS630

LUMINOUS630 е резултат от 10-годишно щателно проучване. Нашите учени от NIVEA си поставиха за цел предизвикателството за цял живот: да пресъздадат човешкия ензим, който произвежда пигмента меланин. Въз основа на това те тестваха над 50 000 възможни активни съставки в различни кръгове за оптимизация и молекулата с номер 630 се явява като най-успешната при балансиране на производството на пигментация и следователно и за намаляване на тъмните петна по кожата.

 

LUMINOUS630 ДЕЙСТВА НА КЛЕТЪЧНО НИВО С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ

ПРОДУКТИ

ТВОЯТА НОВА РУТИНА LUMINOUS630 СРЕЩУ ПИГМЕНТАЦИЯ

АКТИВЕН СЕРУМ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ПИГМЕНТНИ ПЕТНА CELLULAR LUMINOUS630

Серум №1 в света* съчетава абсолютната иновативна съставка LUMINOUS630 с вит. Е и активиращ клетките хиалурон**. Той е най-ефикасният продукт на NIVEA за лечение на пигментни петна с двойно действие - намалява петната, като същевременно предотвратява повторната им поява, при редовна употреба. За равномерна и сияйна кожа, с видими резултати само след 2 седмици***.

С нежна текстура и лека формула, серумът се абсорбира бързо. Деликатен е към кожата и се препоръчва за всички типове кожа, включително чувствителна.

*Източник: NielsenIQ, Market Track, Грижа за лице, сегмент серуми против пигментни петна (категория, дефинирана от клиента), анализ в 36 държави (определени от клиента), продажби в стойност, обем в пакетни продажби, Май 2021 – Април 2022
**Инвитро
***Проучване чрез употреба с 34 участници; намаляване на интензитета на пигментните петна след 12 седмици, самооценка по десетобална скала.

 
 

ДНЕВЕН ФЛУИД CELLULAR LUMINOUS630 СЪС SPF50 ЗА ТРОЙНА ЗАЩИТА

Дневният флуид предпазва съществуващите петна от допълнително потъмняване и предотвратява повторната им поява. Той съчетава иновативната съставка LUMINOUS630 със слънцезащитен фактор SPF50, активираща клетките хиалуронова киселина* и витамин Е за предотвратяване на  фотостареенето и оптимално хидратиране на кожата. Освен това, формулата регулира омазняването и има матиращ ефект върху кожата.

Флуидът е изключително нежен към кожата и се препоръчва за всички типове кожа, включително чувствителна.

*инвитро

ЦВЕТЕН ФЛУИД ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА LUMINOUS630 SPF20

Цветният флуид намалява и прикрива ефикасно пигментните петна върху кожата. Защо да чакаш кожата ти да стане перфектна? Естественото покритие на този цветен флуид с микропигментни моментално изравнява тена и прикрива несъвършенствата с естествен цвят и покривност, като същевременно намалява пигментните петна и подобрява равномерния тен с 67% за 8 седмици*.

Формулата е обогатена с хиалуронова киселина, която хидратира и омекотява кожата. Има и слънцезащитен фактор SPF20 за допълнителна защита.

*21-седмично проучване сред 47 жени, 2020-2021г.

 

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ СРЕЩУ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА LUMINOUS630

Възстановяващият нощен крем за лице срещу пигментни петна се бори с петната по кожата в три посоки: размер, интензивност на цвета и количество. Патентованата формула LUMINOUS630® осигурява на лицето, шията и деколтето ти необходимото обновяване през нощта за свеж и ревитализиран вид на кожата на сутринта. Нощ след нощ, ще имаш възстановен, освежен и по-равномерен тен на кожата. 

Формулата с хиалуронова киселина активира клетките и възстановява и заздравява кожата. Ефективен върху всеки тон и с видими резултати след 4 седмици*.

*инвитро
 

АКТИВЕН ОКОЛООЧЕН КРЕМ-СЕРУМ СРЕЩУ ТЪМНИ КРЪГОВЕ LUMINOUS630

Активният крем-серум за околоочната зона третира ефективно трите основни причини за появата на тъмни кръгове под очите. Иновативната формула е с тройно действие за по-сияен и по-млад на вид околоочен контур. Революционната патентована съставка LUMINOUS630 балансира неравномерната пигментация, а комбинацията с хиалуронова киселина и енергизиращ кофеин хидратира, премахва подпухванията и торбичките и намалява фините линии и бръчки. В резултат интензивността на тъмните кръгове под очите изсветлява с 50% за 8 седмици*.

*12-седмично проучване сред 41 жени, 2020-2021г.

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ LUMINOUS630 DARK SPOT CONTROL SPF50+

Почувствай целувките на слънцето върху кожата си, а не вредата от него! Слънцезащитният крем за лице NIVEA SUN Dark Spot Control с патентован LUMINOUS630 осигурява незабавна и високоефективна UVA / UVB защита със SPF50+, като същевременно предпазва от преждевременно стареене. Благодарение на иновативната съставка LUMINOUS630® предотвратява образуването на пигментни петна, причинени от слънцето, както и допълнителното потъмняване на съществуващите петна по кожата.

Тази лека, немазна и освежаваща флуидна течност е в удобна туба, подходяща за ежедневна употреба у дома или в движение. Препоръчва се за всички типове и тонове кожа. За равномерен и сияен тен с видими резултати след 4 седмици.

ДЕЙСТВИЕ

НАИСТИНА ДЕЙСТВА: NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® НАМАЛЯВА ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА

Пигментните петна по кожата на нашите доброволки Ева и Ким са причинени от UV лъчение. Поредицата от снимки по-долу показва резултата след ежедневна употреба на продуктите от серия NIVEA Cellular LUMINOUS630® за третиране на пигментни петна (в началото на лечението, след 4 седмици употреба и след 8 седмици редовна употреба).

Това са резултатите от ежедневната употреба на продуктите от серия NIVEA Cellular Luminous630. Снимките не са ретуширани.

 
РУТИНА

ЕЖЕДНЕВНА РУТИНА ЗА ИСТИНСКИ СИЯЙНА КОЖА

сутрешен ритуал

Почисти кожата си и нанеси първо Активният серум за третиране на пигментни петна Cellular LUMINOUS630, а след това използвай Дневният флуид Cellular LUMINOUS630 със SPF50 за тройна защита.

ВЕЧЕРЕН РИТУАЛ

Нанеси Активният серум за третиране на пигментни петна Cellular LUMINOUS630 върху цялото лице като първа стъпка от твоята вечерна грижа за кожата, веднага след почистване. Масажирай нежно по цялото лице докато попие и след това нанеси Възстановяващ нощен крем, за да стимулираш обновяването на кожата и изсветляването на пигментните петна. 

 

РИТУАЛ ЗА екстра сияние

Започни рутината си отново с Активния серум за третиране на пигментни петна. След това, вместо дневна грижа, използвай Цветния флуид за изравняване на тена със SPF20. Нанеси го върху лицето, шията и деколтето – за незабавни резултати и видимо по-равномерен тен.

Нанасяй продукти с Luminous630 максимум до 4 пъти на ден.

ЧЗВ

ПОПИТАЙ УЧЕНИТЕ

 

КАКВО СА ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА?

Тъмните петна по лицето са резултат от небалансирано производство на меланин.

Меланинът е естествен пигмент, присъстващ в кожата ни, и е отговорен за естествения цвят на кожата на всеки човек. Различни фактори обаче могат да ускорят производството на меланин, който се натрупва в кожата и става видим по лицето под формата на тъмни петна и неравен тен на кожата.

КАК СЕ ПОЯВЯВАТ ТЪМНИТЕ ПЕТНА ПО ЛИЦЕТО?

Въпреки, че тъмните петна често са следствие на генетични фактори, има и други различни причини, поради които те се появяват:

 1. Първата и най-често срещана причина е излагането на слънце. Когато е изложена на слънце, кожата естествено произвежда меланин, който понякога може да бъде неравномерно разпространен.
 2. С напредване на възрастта производството на меланин в кожата ни също става по-малко и това може да доведе до образуване на т.нар. старчески петна.
 3. Хормоналният дисбаланс, например по време на бременност или менопауза, може да предизвика свръхпроизводство на меланин.
 4. И накрая, петна могат да се появят и като следи или белези след възпаление на кожата, например при акне и пъпки.

КАКВО Е LUMINOUS630 И КАК ОТКРИХТЕ ТАЗИ СЪСТАВКА?

В NIVEA сме обсебени от кожата и винаги разглеждаме биологията ѝ, за да разберем как да отговорим на нуждите на нашите потребители.

Когато изследвахме тъмните петна и неравномерния цвят на лицето, направихме същото: знаем, че пигментните петна са резултат от дисбаланс на меланина. Затова разгледахме по-отблизо първопричината за появата на петна: ензимът, отговорен за производството на меланин.

Изследването ни отне 10 години, за да открием абсолютно иновативната съставка LUMINOUS630. Първо, пресъздадохме човешкия ензим, който произвежда меланин в нашата лаборатория, върху която тествахме повече от 50 000 молекули. След множество кръгове за оптимизация, молекулата с номер 630 беше най-успешната при балансиране на пигментацията и следователно за намаляване на петна! 630 беше нашият щастлив номер, искахме да го запазим в името. Така се роди нашата абсолютно иновативна съставка LUMINOUS630.

ЕФИКАСЕН ЛИ Е LUMINOUS630 И БЕЗОПАСЕН ЛИ Е ЗА УПОТРЕБА?

Приоритет на NIVEA са не само ефикасните иновации, но и тяхната абсолютна безопасност за кожата. LUMINOUS630 не прави изключение и премина през интензивни процедури за тестване след откриването си.

За първи път тествахме съвместимостта на съставката върху клетъчни култури в нашата лаборатория, където можем да докажем, че Luminous630 е лек за кожните клетки. Ефикасността надмина нашите очаквания.

След много щателна проверка на безопасността за кожата, тествахме съставката върху хора доброволци. Клиничните проучвания доказаха изключителна ефикасност при тъмни петна!

И накрая, проведохме проучване сред нашите потребители с Активния серум за третиране на пигментни петна LUMINOUS630 и получихме невероятна обратна връзка:

91% споделят „Продуктът прави кожата ми безупречна“
100% казват „Продуктът се понася добре от кожата ми“
100% са вдъхновени: „Искам този продукт да бъде част от моята рутинна грижа за лицето“
В резултат, LUMINOUS630 е съставка срещу пигментни петна, която е едновременно подходяща за ежедневна употреба и с висока ефективност.

КАКВО Е LUMINOUS630 И КАК ДЕЙСТВА?

LUMINOUS630 е най-новото откритие на NIVEA! Това е нашата патентована съставка, специално разработена за безопасно третиране и предотвратяване на пигментни петна.

LUMINOUS630 действа на клетъчно ниво, насочвайки първопричината на проблема с двойно действие:

 1. Действа върху съществуващите меланинови агломерати, за да изсветли петната.
 2. При непрекъсната употреба регулира производството на меланин, за да предотврати появата на нови петна.

Проведохме клинични проучвания върху Активният серум за третиране на пигментни петна, като проследихме състоянието на кожата след 4 седмици, 8 седмици и 12 седмици и доказахме изключителната ефикасност на LUMINOUS630:

 1. След 4 седмици петната видимо изсветляват.
 2. След 8 седмици интензивността на петната намалява с до 50%.
 3. Непрекъснато подобряване при продължителна употреба.

ЗАЩО СЕ НУЖДАЯ ОТ РУТИНА?

Проблемите с пигментацията по кожата могат да се появят в различни форми: като пигментни петна, белези с кафеникав цвят или неравномерен тен на кожата. Те дори могат да бъдат една от причините за появата на тъмни кръгове под очите. 

Тъй като един от водещите фактори за проблемите с пигментацията е UV радиацията, пигментните петна са склонни да се появяват на онези части на тялото ни, които са най-изложени на слънцето. И това включва не само лицето, но и шията, деколтето и ръцете. 

След като откри иновативната съставка за третиране на пигментните петна, за NIVEA беше важно да осигури на потребителите си пълно решение срещу пигментни петна по кожата, независимо от тяхната форма и външен вид.

КАКВА Е ВРЪЗКАТА С ТЪМНИТЕ КРЪГОВЕ?

Тъмните кръгове са резултат от няколко причини, включително нередности в пигментацията, уморена и дехидратирана кожа. Нашият Активен околоочен крем-серум срещу тъмни кръгове LUMINOUS630 е абсолютното решение срещу тъмни кръгове, следствие на 3-те основни причини, тъй като съдържа мощни активни съставки. 

Формулата съдържа:

 • Нашата патентована съставка LUMINOUS630®, идеална срещу пигментни петна
 • Енергизиращ кофеин, който премахва подпухванията и торбичките под очите
 • Хиалуронова киселина, която хидратира кожата и намалява фините линии и бръчки

ОТКРИЙ ПОВЕЧЕ