ДОВИЖДАНЕ, ПИГМЕНТНИ ПЕТНА! ЗДРАВЕЙ, СИЯЙНА КОЖА!

Новата серия срещу пигментни петна Cellular LUMINOUS630 е абсолютно иновативно лечение на NIVEA за тъмни петна, което действа върху кожата ти за видими резултати само след 4 седмици.

СИЛАТА НА LUMINOUS630

НАМАЛЯВА ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА, ЗА РАВНОМЕРЕН ТЕН НА КОЖАТА

Серия Cellular LUMINOUS630 срещу пигментни петна е с доказана ефикасност чрез действие върху първопричината за трите основни типа тъмни петна по кожата - излагане на слънце, стареене и хормонални промени, при бременност или менопауза. И трите могат да предизвикат дисбаланс на производството на меланин в кожата, което води до един и същ резултат: появата на тъмни пигментни петна по лицето.
[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"700","Y":"130","XMobile":"700","YMobile":"130","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ИЗЛАГАНЕ НА СЛЪНЦЕ","Copy":"Когато е изложена на слънце, кожата естествено произвежда меланин, който понякога може да се разпространи неравномерно и да изглежда като тъмни петна по кожата, така наречените слънчеви петна.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"550","Y":"450","XMobile":"550","YMobile":"450","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ХОРМОНАЛНИ ПРОМЕНИ","Copy":"Хормоналните промени, като тези по време на бременност или менопауза, могат да предизвикат свръхпроизводство на меланин и да доведат до пигментни петна.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"600","Y":"850","XMobile":"600","YMobile":"850","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"НАПРЕДВАНЕ НА ВЪЗРАСТТА","Copy":"С възрастта, производството на меланин в кожата намалява и това може да доведе до образуването на тъмни петна, така наречените \u0026bdquo;старчески петна\u0026ldquo;.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"730","Y":"980","XMobile":"730","YMobile":"980","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ВЪЗПАЛЕНИЕ НА КОЖАТА","Copy":"Тъмните петна могат да се появят и като следи и белези след възпаление на кожата като акне и пъпки.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

ЕФИКАСНОСТ

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД 4 СЕДМИЦИ И непрекъснато подобрение при редовна употреба*

4 седмици

Петната са видимо изсветлели.

8 седмици

Интензивността на петната е намалена с до 50%.

 

12 седмици

Интензивността на петната продължава да намалява*,
Изравняване на тена +60%,
Сияйност на кожата +62%

*при редовна употреба; оценка от тест, базирана на 12-седмично проучване с Активен серум за третиране на пигментни петна LUMINOUS630, проведено сред 34 жени през 2018г.

 

*при редовна употреба; оценка от тест, базирана на 12-седмично проучване с Активен серум за третиране на пигментни петна LUMINOUS630, проведено сред 34 жени през 2018г.

НАУКАТА ЗАД ФАКТИТЕ

АБСОЛЮТНА ИНОВАЦИЯ

LUMINOUS630

LUMINOUS630 е резултат от 10-годишно щателно проучване. Нашите учени от NIVEA си поставиха за цел предизвикателството за цял живот: да пресъздадат човешкия ензим, който произвежда пигмента меланин. Въз основа на това те тестваха над 50 000 възможни активни съставки в различни кръгове за оптимизация и молекулата с номер 630 се явява като най-успешната при балансиране на производството на пигментация и следователно и за намаляване на тъмните петна по кожата.

 

LUMINOUS630 ДЕЙСТВА НА КЛЕТЪЧНО НИВО С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ

 

ПРОДУКТИ

ТВОЯТА НОВА РУТИНА LUMINOUS630 СРЕЩУ ПИГМЕНТАЦИЯ

активен серум за третиране на пигментни петна CELLULAR LUMINOUS630

Серумът съчетава абсолютната иновативна съставка LUMINOUS630 в най-високата си концентрация с витамин Е и активираща клетките хиалуронова киселина*. Той осигурява най-високата ефективност на NIVEA за лечение на пигментни петна с двойно действие - намалява тъмните петна, като същевременно предотвратява повторното им появяване, при редовна употреба. За равномерна и сияйна кожа, с видими резултати след 4 седмици.

С нежна текстура и лека формула, серумът се абсорбира бързо. Деликатен е към кожата и се препоръчва за всички типове кожа, включително чувствителна.

*инвитро

 

ДНЕВЕН ФЛУИД CELLULAR LUMINOUS630 СЪС SPF50 ЗА ТРОЙНА ЗАЩИТА

Дневният флуид предпазва съществуващите петна от допълнително потъмняване и предотвратява повторната им поява. Той съчетава иновативната съставка LUMINOUS630 със слънцезащитен фактор SPF50, активираща клетките хиалуронова киселина* и витамин Е за предотвратяване на  фотостареенето и оптимално хидратиране на кожата. Освен това, формулата регулира омазняването и има матиращ ефект върху кожата.

Флуидът е изключително нежен към кожата и се препоръчва за всички типове кожа, включително чувствителна.

*инвитро

 

ДЕЙСТВИЕ

НАИСТИНА ДЕЙСТВА: NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® НАМАЛЯВА ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА

Пигментните петна по кожата на нашите доброволки Ева и Ким са причинени от UV лъчение. Поредицата от снимки по-долу показва резултата след ежедневна употреба на продуктите от серия NIVEA Cellular LUMINOUS630® за третиране на пигментни петна (в началото на лечението, след 4 седмици употреба и след 8 седмици редовна употреба).

Това са резултатите от ежедневната употреба на продуктите от серия NIVEA Cellular Luminous630. Снимките не са ретуширани.

 

НАНАСЯНЕ

ежедневна рутина за истински сияйна кожа

сутрешен ритуал

Почисти кожата си и нанеси първо Активният серум за третиране на пигментни петна Cellular LUMINOUS630, а след това използвай Дневният флуид Cellular LUMINOUS630 със SPF50 за тройна защита.

ВЕЧЕРЕН РИТУАЛ

Нанеси Активният серум за третиране на пигментни петна Cellular LUMINOUS630 върху цялото лице като първа стъпка от твоята вечерна грижа за кожата, веднага след почистване.

 

Нанасяй продукти с Luminous630 максимум до 4 пъти на ден.

ЧЗВ

ПОПИТАЙ УЧЕНИТЕ

 

КАКВО СА ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА?

Тъмните петна по лицето са резултат от небалансирано производство на меланин.

Меланинът е естествен пигмент, присъстващ в кожата ни, и е отговорен за естествения цвят на кожата на всеки човек. Различни фактори обаче могат да ускорят производството на меланин, който се натрупва в кожата и става видим по лицето под формата на тъмни петна и неравен тен на кожата.

КАК СЕ ПОЯВЯВАТ ТЪМНИТЕ ПЕТНА ПО ЛИЦЕТО?

Въпреки, че тъмните петна често са следствие на генетични фактори, има и други различни причини, поради които те се появяват:

  1. Първата и най-често срещана причина е излагането на слънце. Когато е изложена на слънце, кожата естествено произвежда меланин, който понякога може да бъде неравномерно разпространен.
  2. С напредване на възрастта производството на меланин в кожата ни също става по-малко и това може да доведе до образуване на т.нар. старчески петна.
  3. Хормоналният дисбаланс, например по време на бременност или менопауза, може да предизвика свръхпроизводство на меланин.
  4. И накрая, петна могат да се появят и като следи или белези след възпаление на кожата, например при акне и пъпки.

КАКВО Е LUMINOUS630 И КАК ОТКРИХТЕ ТАЗИ СЪСТАВКА?

В NIVEA сме обсебени от кожата и винаги разглеждаме биологията ѝ, за да разберем как да отговорим на нуждите на нашите потребители.

Когато изследвахме тъмните петна и неравномерния цвят на лицето, направихме същото: знаем, че пигментните петна са резултат от дисбаланс на меланина. Затова разгледахме по-отблизо първопричината за появата на петна: ензимът, отговорен за производството на меланин.

Изследването ни отне 10 години, за да открием абсолютно иновативната съставка LUMINOUS630. Първо, пресъздадохме човешкия ензим, който произвежда меланин в нашата лаборатория, върху която тествахме повече от 50 000 молекули. След множество кръгове за оптимизация, молекулата с номер 630 беше най-успешната при балансиране на пигментацията и следователно за намаляване на петна! 630 беше нашият щастлив номер, искахме да го запазим в името. Така се роди нашата абсолютно иновативна съставка LUMINOUS630.

ЕФИКАСЕН ЛИ Е LUMINOUS630 И БЕЗОПАСЕН ЛИ Е ЗА УПОТРЕБА?

Приоритет на NIVEA са не само ефикасните иновации, но и тяхната абсолютна безопасност за кожата. LUMINOUS630 не прави изключение и премина през интензивни процедури за тестване след откриването си.

За първи път тествахме съвместимостта на съставката върху клетъчни култури в нашата лаборатория, където можем да докажем, че Luminous630 е лек за кожните клетки. Ефикасността надмина нашите очаквания.

След много щателна проверка на безопасността за кожата, тествахме съставката върху хора доброволци. Клиничните проучвания доказаха изключителна ефикасност при тъмни петна!

И накрая, проведохме проучване сред нашите потребители с Активния серум за третиране на пигментни петна LUMINOUS630 и получихме невероятна обратна връзка:

91% споделят „Продуктът прави кожата ми безупречна“
100% казват „Продуктът се понася добре от кожата ми“
100% са вдъхновени: „Искам този продукт да бъде част от моята рутинна грижа за лицето“
В резултат, LUMINOUS630 е съставка срещу пигментни петна, която е едновременно подходяща за ежедневна употреба и с висока ефективност.

КАКВО Е LUMINOUS630 И КАК ДЕЙСТВА?

LUMINOUS630 е най-новото откритие на NIVEA! Това е нашата патентована съставка, специално разработена за безопасно третиране и предотвратяване на пигментни петна.

LUMINOUS630 действа на клетъчно ниво, насочвайки първопричината на проблема с двойно действие:

  1. Действа върху съществуващите меланинови агломерати, за да изсветли петната.
  2. При непрекъсната употреба регулира производството на меланин, за да предотврати появата на нови петна.

Проведохме клинични проучвания върху Активният серум за третиране на пигментни петна, като проследихме състоянието на кожата след 4 седмици, 8 седмици и 12 седмици и доказахме изключителната ефикасност на LUMINOUS630:

  1. След 4 седмици петната видимо изсветляват.
  2. След 8 седмици интензивността на петната намалява с до 50%.
  3. Непрекъснато подобряване при продължителна употреба.

ОТКРИЙ ПОВЕЧЕ