micellair-expert

NIVEA MicellAIR® Expert

Премахва дълготраен грим и спирала без остатъци

ИНОВАЦИЯ

Отстрани грима професионално, с нежна грижа за твоето лице

Серията NIVEA MicellAIRⓇ Expert е перфектното решение за любителите на многослоен и водоустойчив грим, навсякъде и по всяко време! За нежно и ефикасно почистване на грим, тествано, доказано и препоръчано от професионалистите.

Комбинацията между MicellAIRⓇ Expert комплекс и екстракт от черен чай действа като магнит за многослойния и водоустойчив грим, без да оставя остатъци или следи от продукта. . Кожата изглежда красива, чиста и здрава, а тъй като няма нужда от изплакване или търкане, деликатните зони и миглите ти са напълно защитени и обгрижени.

Независимо дали искаш да експериментираш с различни видове грим, да се забавляваш с приятелки или просто искаш една пълна промяна на визията, MicellAIR Expert ще отстрани дори и най-дълготрайния и многослоен грим само с няколко прости движения по лицето…и ще можеш да започнеш отново…и отново, до желания от теб резултат!


ПРЕДИМСТВА

Открий иновацията за премахване на грим

1

0% остатъци* – без остатъци от грим и неприятно усещане на мазни следи по кожата.

* От грим и мазни остатъци – потвърждава се от 89% от потребителите, използвали продуктите. Тестът е проведен сред 100 жени, за период от 1 седмица.

2

С екстракт от черен чай – съдържа противовъзпалителни агенти. Естествените антиоксиданти в състава имат положителен ефект върху метаболизма на клетките.

3

Технология MicellAIR – мицеларната вода осигурява бързо и лесно премахване на грима, без търкане и без да е необходимо изплакване.


ПРОДУКТИ

Премахни бързо и лесно многослойния грим

micellair-expert

MICELLAIR® EXPERT Двуфазна мицеларна вода

MICELLAIR® EXPERT MAKE-UP Мицеларна вода

MICELLAIR® EXPERT MAKE-UP Почистващи кърпички


ПОПИТАЙ ЕКСПЕРТИТЕ

Премахва професионално многослойния и дълготраен грим и оставя кожата да диша свободно

Какво прави серията NIVEA MicellAIR Expert толкова уникална?

NIVEA MicellAIRExpert премахва дори и тежкия, многослоен грим, бързо и лесно – но с нежна грижа и същевременно подхранвайки кожата. Знаете ли, че 30% от жените на възраст от 25 до 44 години използват над 9 продукта за грим всеки ден2? Те се нуждаят от почистващи продукти, които са особено бързи и ефикасни. За тези потребители създадохме нашата професионална серия с продукти NIVEA MicellAIR Expert.

Какви са предимствата на мицеларната технология?

Мицелите почистват в дълбочина и са нежни към кожата. В ядрото си съдържат разтварящи маслени частици и хидрофилни нишки. Маслените частици придърпват замърсяванията, излишният себум и грим от кожата. Хидрофилните нишки на мицелите, задържали замърсяванията, им помагат да полепнат като магнит по памучния тампон и по този начин този процес позволява ефективно почистване на кожата, без да е нужно търкане и изплакване. Така кожата е чиста и  предпазена кожата от раздразнения.

С какво се отличават продуктите от серията NIVEAMicellAIRExpert от другите мицеларни продукти на NIVEA?

Този специален комплекс от активни почистващи вещества и екстракт от черен чай. Той е познат с почистващите, успокояващите и антиоксидантни свойства. Това позволява ефикасното и нежно почистване на лицето, очите и устните от многослоен грим, без да оставя мазен филм върху кожата. В същото време, чувствителната околоочна зона и миглите са изключително обгрижени.

 

MicellAIRⓇ Expert подобрява зареждането с кислород на кожата. Защо това е предимство? 
Научните изследвания1 потвърждават, че нивото на кислород има положителен ефект върху кожата посредством поддържането на клетъчното дишане и събирането на енергия от клетките. Нашите тестове показват, че кожата абсорбира повече кислород след употребата на NIVEA MicellAIRⓇ Expert. Това е знак за напълно чиста кожа, върху която не остава следа от продукт. Резултатът – чиста, добре поддържана и здрава на вид кожа, която се чувства освежена, почистена и свободна да диша. 

Има ли специални продукти, създадени за премахването на водоустойчив грим? 
Да, разбира се. NIVEA MicellAIRⓇ  Expert Двуфазен лосион за премахване на водоустойчив грим и спирала отстранява нежно и ефикасно, благодарение на  двуфазната формула със сухи масла. NIVEA MicellAIRⓇ  Expert Почистващи кърпички почистват нежно очите и лицето, като също ефективно премахват водоустойчив грим и спирала. 

1   ин витро тест
2  Източник: Lightspeed GMI / Mintel, US, 1,038 жени потребители на Интернет над 18-годишна възраст. 


Изследвания & Открития

НАУКАТА ЗАД MICELLAIR®

11. НОВА ТЕХНОЛОГИЯ, РЕВОЛЮЦИОННА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Премахването на грим обикновено изисква почистване в няколко стъпки, а често резултатите не са задоволяващи. Технологията MicellAIRⓇ е лесният, ефикасен, но и нежен начин да почистиш грима си – без изплакване и без търкане.

22. МАЛКИ, НО ВПЕЧАТЛЯВАЩО МОЩНИ МИЦЕЛИ

Мицелите са микроскопични малки молекули, които ефикасно премахват най-малките частици мръсотия – като прах, мазни следи и грим, дори и от най-деликатната зона на кожата.

33. МИЦЕЛИТЕ ДЕЙСТВАТ КАТО МАГНИТ ЗА КОЖАТА

Мицелите са едновременно водолюбиви (хидрофилни) и обичащи мазнините (липофилни) и могат да премахнат частиците, които се разтварят както във вода, така и в мазнина. Те действат като магнит, обгръщат липофилните замърсени частици и ги премахват лесно, без да дразнят кожата.


Make-up tips & tricks

ОТКРИЙ СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ ЗА ТВОЯ ГРИМ ОТ @Bobismakeup

Гледай видеото на Боби (@Bobismakeup) и създай своята празнична визия, вдъхновена от професионалните ѝ съвети през 2019 година!

Боби и NIVEA MicellAIR Expert ти представят идея за красив празничен грим

Открий тайната за идеалната форма на очната линия във видеото!

Боби и NIVEA MicellAIR Expert ти показват 3 вида очна линия

 Гледай видеото, за да се вдъхновиш от различните идеи и визии при избора на цвят за устните.

Боби и NIVEA MicellAIR Expert ти представят трикове и съвети при нанасянето на червило

Боби ни запознава с основните типове сенки за очи и ни разкрива своите трикове и съвети за красив и дълготраен грим.

@bobismakeup и NIVEA MicellAIR Expert представят: Три основни и лесни техники при използването на сенки за очи

Гледай видеото на Боби (@Bobismakeup), в което тя споделя тайните за издръжлив грим през лятото!

Боби и NIVEA MicellAIR Expert разкриват ценни съвети за летен грим

Интересни съвети за теб