Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

NIVEA MicellAIR® Expert

NIVEA MicellAIR® Expert

Премахва дълготраен грим и спирала без остатъци

Иновация

Отстрани грима професионално, с нежна грижа за твоето лице

Серията NIVEA MicellAIRⓇ Expert е перфектното решение за любителите на многослоен и водоустойчив грим, навсякъде и по всяко време! За нежно и ефикасно почистване на грим, тествано, доказано и препоръчано от професионалистите.

Комбинацията между MicellAIRⓇ Expert комплекс и екстракт от черен чай действа като магнит за многослойния и водоустойчив грим, без да оставя остатъци или следи от продукта. . Кожата изглежда красива, чиста и здрава, а тъй като няма нужда от изплакване или търкане, деликатните зони и миглите ти са напълно защитени и обгрижени.

Независимо дали искаш да експериментираш с различни видове грим, да се забавляваш с приятелки или просто искаш една пълна промяна на визията, MicellAIR Expert ще отстрани дори и най-дълготрайния и многослоен грим само с няколко прости движения по лицето…и ще можеш да започнеш отново…и отново, до желания от теб резултат!

Предимства

Открий иновацията за премахване на грим

Продукти

Премахни бързо и лесно многослойния грим

Попитай експертите

Премахва професионално многослойния и дълготраен грим и оставя кожата да диша свободно

Какво прави серията NIVEA MicellAIR  Expert толкова уникална?

NIVEA MicellAIR Expert премахва дори и тежкия, многослоен грим, бързо и лесно – но с нежна грижа и същевременно подхранвайки кожата. Знаете ли, че 30% от жените на възраст от 25 до 44 години използват над 9 продукта за грим всеки ден2? Те се нуждаят от почистващи продукти, които са особено бързи и ефикасни. За тези потребители създадохме нашата професионална серия с продукти NIVEA MicellAIR  Expert.

Какви са предимствата на мицеларната технология?

Мицелите почистват в дълбочина и са нежни към кожата. В ядрото си съдържат разтварящи маслени частици и хидрофилни нишки. Маслените частици придърпват замърсяванията, излишният себум и грим от кожата. Хидрофилните нишки на мицелите, задържали замърсяванията, им помагат да полепнат като магнит по памучния тампон и по този начин този процес позволява ефективно почистване на кожата, без да е нужно търкане и изплакване. Така кожата е чиста и  предпазена кожата от раздразнения.

С какво се отличават продуктите от серията NIVEA MicellAIR  Expert от другите мицеларни продукти на NIVEA?

Този специален комплекс от активни почистващи вещества и екстракт от черен чай. Той е познат с почистващите, успокояващите и антиоксидантни свойства. Това позволява ефикасното и нежно почистване на лицето, очите и устните от многослоен грим, без да оставя мазен филм върху кожата. В същото време, чувствителната околоочна зона и миглите са изключително обгрижени.

 

MicellAIRⓇ Expert подобрява зареждането с кислород на кожата. Защо това е предимство? 
Научните изследвания1 потвърждават, че нивото на кислород има положителен ефект върху кожата посредством поддържането на клетъчното дишане и събирането на енергия от клетките. Нашите тестове показват, че кожата абсорбира повече кислород след употребата на NIVEA MicellAIRⓇ Expert. Това е знак за напълно чиста кожа, върху която не остава следа от продукт. Резултатът – чиста, добре поддържана и здрава на вид кожа, която се чувства освежена, почистена и свободна да диша. 

Има ли специални продукти, създадени за премахването на водоустойчив грим? 
Да, разбира се. NIVEA MicellAIRⓇ  Expert Двуфазен лосион за премахване на водоустойчив грим и спирала отстранява нежно и ефикасно, благодарение на  двуфазната формула със сухи масла. NIVEA MicellAIRⓇ  Expert Почистващи кърпички почистват нежно очите и лицето, като също ефективно премахват водоустойчив грим и спирала. 

1   ин витро тест
Източник: Lightspeed GMI / Mintel, US, 1,038 жени потребители на Интернет над 18-годишна възраст. 

 

 

 

Изследвания & Открития

науката зад MICELLAIR®

Make-up tips & tricks

ОТКРИЙ СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ ЗА ТВОЯ ГРИМ ОТ @Bobismakeup

За да направиш грима си идеален и професионален ти трябва кураж. 😊 Рискувай и рисувай - за ретуширането и бързото и ефикасно премахване дори и на дълготраен грим и водоустойчива спирала ще се погрижат продуктите от серия NIVEA MicellAIR Expert!

Боби и NIVEA MicellAIR Expert ти представят идея за красив празничен грим

Гледай видеото на Боби (@Bobismakeup) и създай своята празнична визия, вдъхновена от професионалните ѝ съвети през 2019 година!

Боби и NIVEA MicellAIR Expert ти показват 3 вида очна линия

Открий тайната за идеалната форма на очната линия във видеото!

Боби и NIVEA MicellAIR Expert ти представят трикове и съвети при нанасянето на червило

 Гледай видеото, за да се вдъхновиш от различните идеи и визии при избора на цвят за устните.

@bobismakeup и NIVEA MicellAIR Expert представят: Три основни и лесни техники при използването на сенки за очи

Боби ни запознава с основните типове сенки за очи и ни разкрива своите трикове и съвети за красив и дълготраен грим.

Боби и NIVEA MicellAIR Expert разкриват ценни съвети за летен грим

Гледай видеото на Боби (@Bobismakeup), в което тя споделя тайните за издръжлив грим през лятото!

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ