metro

СПЕЧЕЛИ НАГРАДА ЗА ДОМА СИ С NIVEA

Купи продукти NIVEA от магазини METRO на стойност 20лв. с ДДС, регистрирай фактурата и участвай в томбола за 1 от 3 пречиствателя за въздух Philips! Открий как по-долу.

Механизъм

ПОГРИЖИ СЕ ЗА ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО СИ С NIVEA

Участвай в новата кампания на NIVEA, която се провежда в магазини METRO! 🎁️🎉 В периода 29 октомври – 25 ноември 2020г. можеш да участваш за супер награда, като напазаруваш продукти NIVEA за минимум 20лв. с ДДС от магазини METRO, а след това регистрираш фактурата във формуляра на NIVEA.bg. Така ще се запишеш в томбола, чрез която можеш да спечелиш 1 от 3 пречиствателя за въздух Philips! Винаги е време да се погрижиш за дома и близките си, а с NIVEA това е толкова лесно и приятно!
metro

Регистрирай се

УЧАСТВАЙ В ТОМБОЛА ЗА 3 БРОЯ ПРЕЧИСТВАТЕЛИ ЗА ВЪЗДУХ PHILIPS

Благодарим ти за участието. Тази кампания на NIVEA приключи.  Ела тук отново на 7 декември 2020г., за да провериш дали си сред печелившите на пречиствател на въздух Philips. Стискаме ти палци! 

 

Пълните условия за участие ще откриеш тук


Участващи продукти

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

Избери любимите си NIVEA продукти от магазини METRO и ги закупи в периода 29 октомври – 25 ноември 2020г., като запазиш фактурата, ако минималната сума е 20лв. с ДДС. Регистрирай се за участие на NIVEA.bg и можеш да спечелиш в томбола 1 от 3 пречиствателя за въздух Philips! Погрижи се за дома и семейството си с NIVEA! 

Победители

ВИЖ ДАЛИ СИ СРЕД ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Ела тук отново на 7 декември 2020г., за да провериш дали си сред късметлиите, които ще спечелят 1 от 3 пречиствателя за въздух Philips!