почистване на лице с измиващо олио

Открий иновативния начин
да почистиш лицето си!

ИНОВАТИВНИ ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ ЗА ЛИЦЕ ОТ NIVEA

Измиващото олио за лице е твоят нов ритуал за чиста и красива кожа, с естествен блясък! Деликатната формула с ценни масла премахва нежно замърсяванията от лицето и прави кожата кадифено мека, а заедно с това отстранява дори грима ти! При това без памучни дискети! Страхотно, нали? Научи повече за този продукт.

Иновация

От почистваща рутина в удоволствие

Как да превърнеш обикновената рутина за почистване на лицето в необикновено преживяване?

Измиващо олио за лице NIVEA преобразява рутината за почистване на лицето в истинско удоволствие. Със своята революционна формула олио-в-мляко продуктът съчетава ефикасността на формула с ценно олио с нежността на почистващото мляко. Премахва ежедневните замърсявания, себум и дори водоустойчив грим, за да те дари с идеално чиста, копринено гладка и мека кожа - без значение какъв е твоя тип кожа. Кой казва, че почистването не може да бъде едно приятно изживяване?


Технологията

Превърни обикновеното в необикновено

ценни есенциални масла

Формулата с ценни естествени масла на NIVEA ефикасно почиства лицето, като същевременно е нежна към кожата. Употребата е лесна и в същото време приятна. Когато Измиващото олио за лице и очи се използва върху суха кожа, маслата разтварят всякакъв вид ежедневни замърсявания, себум и дори водоустойчив грим. Добавяйки само малко вода, маслата бавно се трансформират в нежна млечна текстура, която оставя кожата перфектно чиста, копринено гладка и мека. Независимо дали имаш суха, чувствителна или нормална кожа, измиващото олио ще превърне обикновеното почистване на лицето в удоволствие.

Почистващи формули, които се грижат за кожата ти

хидратираща формула, кокосово масло

Хидратираща формула

Хидратиращо измиващо олио за лице и очи

  • Подходящо за нормална кожа
  • С кокосово масло
  • За еластична и хидратирана кожа

успокояваща формула, гроздови семки

Успокояваща формула

Успокояващо измиващо олио за лице и очи

  • Идеално за чувствителна кожа
  • С масло от гроздови семки
  • Действа деликатно и успокояващо върху кожата


Почистване

Винаги има причина да почистиш лицето си

Грижовно почистване в три стъпки

Кога да почистиш

употреба на измиващо олио за лице1

Стъпка 1

Използвай количество от  2-3 изпомпвания от продукта върху сухи ръце и масажирай нежно върху сухо лице със затворени очи.

употреба на измиващо олио за лице2

Стъпка 2

След това добави малко вода върху лицето си и наблюдавай трансформацията. Ценните масла се превръщат в грижовна млечна текстура.

употреба на измиващо олио за лице3

Стъпка 3

Сега изплакни лицето си обилно и се радвай на перфектно чиста, копринено гладка и мека кожа. Почувствай тази необикновена грижа за лицето, без изсушаване на кожата.

кога да използвам измиващо олио

Вечер

Денят е бил дълъг. Затова е време за релакс! Почисти лицето си и се наслади на момент за теб. Остави Измиващо олио за лице и очи NIVEA да премахне ежедневните замърсявания и грим, докато завършваш деня си.

ежедневна употреба на измиващо олио за лице

Сутрин

Започни деня си с Измиващо олио а лице и очи на NIVEA и почувствай кожата си свежа! Наслади се на необикновеното усещане за идеално чиста, копринено гладка кожа.

измиващо олио за лице, почистване с олио за лице

Време за мен

Това е времето за презареждане и релакс. Време да превърнеш рутината в удоволствие с измиващо олио за лице и очи от NIVEA! Погрижи се за кожата с това, от което тя се нуждае.

Избери подходящото за теб измиващо олио за лице и очи

Експертно мнение и ЧЗВ

Всичко, което трябва да знаеш за
Измиващите олиа за лице и очи

Нашите специалисти отговарят на твоите въпроси

Какво е измиващото олио за лице и как действа?

Измиващите олиа премахват нежно, но ефективно грима, замърсяванията и себума. Те имат не само хидратиращи свойства, но и действат като разтворители, което означава, че могат лесно да разтварят подобни субстанции. Олиата са особено ефективни като разтворители за други масла - като собствения себум на кожата и мазните съставки в състава на грима. Поради тази причина, измиващите олия могат ефективно да почистят кожата от себум и грим, като същевременно я оставят да се чувства мека и добре обгрижена.

Създадохме NIVEA Измиващи олиа за лице и очи, за да дадем на потребителите почистващ продукт, който е едновременно високоефективен и нежен към кожата.

 

 

ЗА КОГО Е НАЙ-ПОДХОДЯЩО ИЗМИВАЩОТО ОЛИО ЗА ЛИЦЕ И ОЧИ?

Измиващите олиа са подходящи за всеки тип кожа. Формулата на Измиващо олио за лице и очи NIVEA е съобразена с нуждите на кожата - нормална или чувствителна, съответно с натурално кокосово олио за нормална кожа и с натурално масло от гроздови семки за чувствителна кожа.

Продуктът е особено подходящ за тези, които търсят дълбоко, но нежно почистване и отстраняване на грима.

Каква е разликата между измиващо олио и измиващ гел за лице?

Въпреки, че и двата продукта подлежат на изплакване с вода, както употребата, така и последващото усещане е различно. Освен това, измиващото олио за лице и очи е подходящо за използване и в областта на очите.

Нежната текстура на маслена основа в измиващото олио е от съществено значение за ефикасното почистване, тъй като гримът и себумът просто се разтапят. В същото време те оставят кожата да се чувства гладка и сияйна, като същевременно поддържат нивото на хидратация на кожата.


Вдъхновение

Живей живота си по необикновен начин

Почистването на лицето не трябва да е единствената необикновена част от деня ти. Вдъхнови се и забележи това, което другите не виждат около себе си. Време е да превърнеш обикновеното ежедневие в изключително преживяване, което никога да не забравиш.

Върви или подскачай на път към офиса

Превърни тази понеделнишка разходка до офиса в щастлив момент и погледни на нея като едно ново начало за една прекрасна седмица. Никога не се знае какви невероятни изненади се готвят за теб през седмицата.

чети книги, жена на люлка с книга в ръка

Чети или откривай

Каква книга четеш тази седмица? Осмисляй всяка дума и ѝ давай последващ живот. Наслади се на написаното, което ще обогати живота ти и ще ти даде страхотна тема за разговор на следващата среща с приятели.

покажи умения, жена в парк

Наблюдател или действащо лице

Не бъди просто наблюдател, покажи уменията си! Тръгни по различен маршрут по пътя към работа; никога не знаеш какво изключително вълнение те очаква на ъгъла.

рутина или ритуал за грижа за кожата, почистване на лицето

Рутина или ритуал

Почистването на лицето не трябва да е просто друга рутинна дейност от ежедневието ти. Превърни го в оазис от време за теб, когато почистваш замърсяванията и грима си. Поглези се!

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ