Открий иновативния начин
да почистиш лицето си!

НАЙ-ЕФИКАСНИТЕ ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ ЗА ЛИЦЕ ОТ NIVEA

Иновация

От почистваща рутина в удоволствие

Как да превърнеш обикновената рутина за почистване на лицето в необикновено преживяване?

Новите измиващи олиа за лице NIVEA преобразяват рутината за почистване на лицето в истинско удоволствие. Със своята революционна формула олио-в-мляко продуктът съчетава ефикасността на формула с ценно олио с нежността на почистващото мляко. Премахва ежедневните замърсявания, себум и дори водоустойчив грим, за да те дари с идеално чиста, копринено гладка и мека кожа - без значение какъв е твоя тип кожа. Кой казва, че почистването не може да бъде едно приятно изживяване?

 


Технологията

Превърни обикновеното в необикновено

Формулата с ценни естествени масла на NIVEA Измиващи олиа за лице и очи ефикасно почиства лицето, като същевременно е нежна към кожата. Употребата им е лесна и в същото време приятна. Когато се използват върху суха кожа, маслата разтварят всякакъв вид ежедневни замърсявания, себум и дори водоустойчив грим. Добавяйки само малко вода, маслата бавно се трансформират в нежна млечна текстура, която оставя кожата перфектно чиста, копринено гладка и мека. Независимо дали имаш суха, чувствителна или нормална кожа, измиващите олия ще превърнат обикновеното почистване на лицето в удоволствие.

Почистващи формули, които се грижат за кожата ти

Хидратираща формула

Хидратиращо измиващо олио за лице и очи

  • Подходящо за нормална кожа
  • С кокосово масло
  • За еластична и хидратирана кожа

Успокояваща формула

Успокояващо измиващо олио за лице и очи

  • Идеално за чувствителна кожа
  • С масло от гроздови семки
  • Действа деликатно и успокояващо върху кожата


Почистване

Винаги има причина да почистиш лицето си

Грижовно почистване в три стъпки

Стъпка 1

Използвай количество от  2-3 изпомпвания от продукта върху сухи ръце и масажирай нежно върху сухо лице със затворени очи.

Стъпка 2

След това добави малко вода върху лицето си и наблюдавай трансформацията. Ценните масла се превръщат в грижовна млечна текстура.

Стъпка 3

Сега изплакни лицето си обилно и се радвай на перфектно чиста, копринено гладка и мека кожа. Почувствай тази необикновена грижа за лицето, без изсушаване на кожата.

Кога да почистиш

Вечер

Денят е бил дълъг. Затова е време за релакс! Почисти лицето си и се наслади на момент за теб. Остави Измиващите олиа на NIVEA да премахнат ежедневните замърсявания и грим, докато завършваш деня си.

Сутрин

Започни деня си с Измиващите олиа на NIVEA и почувствай кожата си свежа! Наслади се на необикновеното усещане за идеално чиста, копринено гладка кожа.

Време за мен

Това е времето за презареждане и релакс. Време да превърнеш рутината в удоволствие с измиващите олиа за лице и очи на NIVEA! Погрижи се за кожата с това, от което тя се нуждае.

Избери подходящото за теб измиващо олио за лице и очи

Експертно мнение и ЧЗВ

Всичко, което трябва да знаеш за
Измиващите олиа за лице и очи

Нашите специалисти отговарят на твоите въпроси

Какво е измиващото олио за лице и как действа?

Измиващите олиа премахват нежно, но ефективно грима, замърсяванията и себума. Те имат не само хидратиращи свойства, но и действат като разтворители, което означава, че могат лесно да разтварят подобни субстанции. Олиата са особено ефективни като разтворители за други масла - като собствения себум на кожата и мазните съставки в състава на грима. Поради тази причина, измиващите олия могат ефективно да почистят кожата от себум и грим, като същевременно я оставят да се чувства мека и добре обгрижена.

Създадохме NIVEA Измиващи олиа за лице и очи, за да дадем на потребителите почистващ продукт, който е едновременно високоефективен и нежен към кожата.

 

 

Каква е разликата между измиващо олио и измиващ гел за лице?

Въпреки, че и двата продукта подлежат на изплакване с вода, както употребата, така и последващото усещане е различно. Освен това, измиващото олио за лице и очи е подходящо за използване и в областта на очите.

Нежната текстура на маслена основа в измиващото олио е от съществено значение за ефикасното почистване, тъй като гримът и себумът просто се разтапят. В същото време те оставят кожата да се чувства гладка и сияйна, като същевременно поддържат нивото на хидратация на кожата.

За кого е най-подходящо измиващото олио за лице и очи?

Измиващите олиа са подходящи за всеки тип кожа. Формулите на новите Измиващи олиа за лице и очи NIVEA са съобразени с нуждите на кожата - нормална или чувствителна, съответно с натурално кокосово олио за нормална кожа и с натурално масло от гроздови семки за чувствителна кожа.

Продуктът е особено подходящ за тези, които търсят дълбоко, но нежно почистване и отстраняване на грима.


Вдъхновение

Живей живота си по необикновен начин

Почистването на лицето не трябва да е единствената необикновена част от деня ти. Вдъхнови се и забележи това, което другите не виждат около себе си. Време е да превърнеш обикновеното ежедневие в изключително преживяване, което никога да не забравиш.

Върви или подскачай на път към офиса

Превърни тази понеделнишка разходка до офиса в щастлив момент и погледни на нея като едно ново начало за една прекрасна седмица. Никога не се знае какви невероятни изненади се готвят за теб през седмицата.

Чети или откривай

Каква книга четеш тази седмица? Осмисляй всяка дума и ѝ давай последващ живот. Наслади се на написаното, което ще обогати живота ти и ще ти даде страхотна тема за разговор на следващата среща с приятели.

Наблюдател или действащо лице

Не бъди просто наблюдател, покажи уменията си! Тръгни по различен маршрут по пътя към работа; никога не знаеш какво изключително вълнение те очаква на ъгъла.

Рутина или ритуал

Почистването на лицето не трябва да е просто друга рутинна дейност от ежедневието ти. Превърни го в оазис от време за теб, когато почистваш замърсяванията и грима си. Поглези се!