НОВО: Серия душ гелове – NIVEA Fresh Blends

ПОТОПИ СЕ В СВЕЖЕСТ С ГРИЖА КЪМ ПЛАНЕТАТА

Грижа за кожата

С ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

brends-shower

*Естествено добитите съставки запазват над 50% от естественото си състояние след преработка, включително вода
**Съгласно метод 301/302 на ОИСР или еквивалентни методи


Освежаващо усещане

Изпробва ли новата серия душ гелове
NIVEA Fresh Blends?

Освежаваща и нежна формула с естествено извлечени съставки, плодови екстракти и растително мляко, която носи наслада за кожата и сетивата, съчетана с мисъл и грижа към опазването на околната среда. И да, използваме бутилки от 100% рециклируема пластмаса, което ни помага заедно да се грижим по-добре за планетата ни.


Нежна и подхранваща грижа

Поглези кожата и сетивата си с ароматен душ гел, вдъхновен от природата!

Грижовната комбинация от натурални плодови екстракти превръща новите душ гелове Fresh Blends в твоя подходящ избор за свежа и подхранваща грижа под душа. Всеки ден, с всеки душ, който вземеш, освен че глезиш кожата си, ти пазиш и се грижиш и за майката природа!
brends-shower

Здрава и свежа на вид кожа

Формулата с грижовно кокосово мляко и натурален екстракт от диня и мента ще накара кожата ти да се чувства свежа и здрава всеки път, когато излезеш от банята.

Красива и освежена кожа

Плодовият екстракт от малинов сок, комбиниран с вкусни боровинки и грижовно бадемово мляко, превръща този възхитителен душ гел в истинска радост за теб и сетивата ти. Кожата ти се чувства красива, гладка и свежа като роса.

brends-shower

brends-shower

Мека и еластична кожа

Веган формула***,  съчетаваща оризово мляко и плодов екстракт от кайсия и манго, нежна към кожата и щадяща към планетата и околната среда. Ежедневната му употреба ти дава усещане за мека и еластична кожа.

*** Веган формула – не съдържа съставки с животински произход.

Интересни съвети за теб