УЧАСТВАЙ ЗА СУПЕР НАГРАДА

СПЕЧЕЛИ ВАУЧЕР 150ЛВ. ЗА FASHION DAYS ИЛИ NIVEA КОЛЕДЕН КАЛЕНДАР

Разбра ли за най-новия ни продукт за декоративна козметика? Това е Околоочният коректор 3в1 NIVEA CELLULAR, който се задейства само с един клик и има апликатор за прецизно нанасяне. Силните му страни са: грижата на околоочен крем, хидратация с хиалуронова киселина и естествено покритие. И не – не прикрива само тъмните кръгове и сенки, подпухванията, торбичките и бръчиците под очите, а също и пъпки, зачервявания, черни точки и каквото още решиш, че е необходимо да бъде усъвършенствано в твоята грим-визия.

Звучи нереално, но е истина, точно както и нашата нова кампания със супер награди за теб. До края на месец ноември закупи продукти за грижа и почистване на лицето NIVEA за минимум 15 лева и можеш да участваш в томбола за ваучер от 150 лева за FASHION DAYS или NIVEA Коледен календар!

Прочети по-долу как да участваш и се запиши още сега! Късмет!

 


ЗАПИШИ СЕ

ОЧАКВАТ ТЕ СТРАХОТНИ НАГРАДИ

До края на месец ноември покупката на продукти NIVEA за грижа или почистване за минимум 15лв. ти дава шанс да участваш за тегленето на 2 вида супер награди: 1 от 15 ваучера от 150 лева за FASHION DAYS или 1 от 50 броя NIVEA Коледен календар. Запази фискалния бон или фактурата и ги регистрирай във формуляра по-долу, за да се запишеш. Стискаме ти палци!

ПП: Можеш да участваш многократно, като всеки път регистрираш нова покупка на продукти за грижа или почистване NIVEA на стойност от минимум 15лв.. 😊

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 

Обработваме данните ти само за целта на тази кампания и ще ги изтрием след окончателното обработване на кампанията [освен ако не е предоставено допълнително съгласие]. Допълнителна информация можеш да намериш в нашата Политика за поверителност.
 
*Попълни всички полета, обозначени със *.

УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА И ПОЧИСТВАНЕ НА NIVEA УЧАСТВАТ

Всички търговски обекти на територията на страната участват в тази кампания, както и всички продукти за грижа и почистване на лице от NIVEA. Вдъхнови се от нашите любимци по-долу.

СТАТИИ

ТОП СЪВЕТИ ЗА ТЕБ ОТ ТОП ЕКСПЕРТИТЕ НА NIVEA

Когато избираш продукти за грижа, е важно да знаеш някои основни неща. В тези статии ще откриеш повече, за да поддържаш кожата на лицето си чиста, свежа и сияйна за по-дълго.