Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Nivea shower mousse

Поглези се с копринена пяна!

Наслади се на твоя момент на копринено изкушение с НОВАТА ДУШ ПЯНА ОТ NIVEA

НОВО ОТ NIVEA

Заслужаваш да се поглезиш с новата копринена пяна от NIVEA

ДУШ ПЯНА

NIVEA е подготвила нещо напълно ново и специално за теб! Изживяване и грижа под душа, които ще подобрят настроението ти през целия ден!

Първата от NIVEA Душ пяна ще обгърне кожата ти в копринена прегръдка от главата до петите. Богатата пяна гали нежно кожата, като я хидратира в дълбочина, оставяйки дълготраен дискретен аромат и копринена мекота. По този начин времето под душа се превръща в онзи 1% на наслада от деня ти, който преобразява и останалите 99%.

Едно прекрасно чувство, което ще промени начина, по който възприемаш ежедневния ритуал - с Душ пяната от NIVEA ще го превърнеш в твоя момент на копринено изкушение!

Момент на копринено изкушение

ОНЗИ 1% ОТ ТВОЯ ДЕН, КОЙТО ПРЕОБРАЗЯВА ДРУГИТЕ 99%Душ пяната от NIVEA преобразява моментите под душа със своята богата формула, която обгръща цялото тяло и глези сетивата. Едно ново и прекрасно чувство, което ще Ви накара да сияете през целия ден!

 

Започни деня си с Душ пяна от NIVEA и се чувствай уверена и красива през целия ден. Или запази този ритуал за вечерта, когато имаш нужда да останеш насаме със себе си и да изчистиш ума и тялото си от ежедневните емоции. 

 

И тъй като ти заслужаваш многобройни моменти, в които да се поглезиш, Душ пяната от NIVEA ти носи два пъти повече измивания от стандартен душ гел, а количество с размер на праскова е достатъчно, за да покриеш цялото си тяло в копринена пяна. 

Препоръки

ПОГЛЕЗИ СЕ С КОПРИНЕНАТА ДУШ ПЯНА!

Те вече поглезиха сетивата си с NIVEA! Виж как описват изживяването си. 
Тествай сега! 

Поглези се под душа с копринена пяна от NIVEA!

Благодарим ти, че се записа за участие в кампанията ПОГЛЕЗИ СЕ ПОД ДУША С КОПРИНЕНА ПЯНА ОТ NIVEA! Виж тук дали си сред печелившите.

Може би ще Ви хареса