СЛЪНЦЕЗАЩИТАТА ОТ МАРКА №1 NIVEA SUN ТИ НОСИ НАГРАДА

СПЕЧЕЛИ ВАУЧЕР ЗА 200 ЛВ.

УЧАСТВАЙ В ТОМБОЛА ЗА ВАУЧЕР ОТ 200 ЛВ.

Най-накрая лятото е тук – готова ли си за планирани и импровизирани летни приключения? Каквито и да са плановете ти за този сезон, не забравяй, че сега вече грижата за кожата от вредното влияние на слънчевите лъчи е задължителна, тъй като UV-лъчението е още по-опасно.

Както досега, слънцезащитна марка №1* NIVEA SUN е готова да се грижи за кожата ти под слънцето от глава до пети, преди и след! Това е целта ни и в новата кампания в сътрудничество с дрогерии dm! Купи продукт NIVEA SUN в периода 9 юни – 6 юли 2022 г. и участвай в томбола за 15 ваучера на стойност 200 лв. от вериги оптики Grand Optics и JOY! По-долу ще откриеш детайлите и нашите топ препоръки за слънцезащитни продукти и грижа за кожата, изложена на слънце. 

 

*По данни на Nielsen IQ за продажби в стойност на база България Scan Track изследване, в категория „Слънцезащитни продукти“, за период от 52 седмици, приключващ декември 2021г. (Copyright © 2022, The Nielsen Company.) 


СЛЪНЦЕЗАЩИТА №1*

ДОВЕРИ СЕ НА СЛЪНЦЕЗАЩИТА №1* ЗА БЕЗГРИЖНО ЛЯТО

Разгледай някои от нашите предложения за високоефективна и надеждна слънцезащита и се вдъхнови, за да избереш подходящите слънцезащитни продукти за твоята кожа.

 

*По данни на Nielsen IQ за продажби в стойност на база България Scan Track изследване, в категория „Слънцезащитни продукти“, за период от 52 седмици, приключващ декември 2021г. (Copyright © 2022, The Nielsen Company.) 


ЗАПИШИ СЕ

УЧАСТВАЙ ЗА ВАУЧЕР ОТ 200 ЛВ. ЗА ОПТИКИ GRAND OPTICS И JOY

В периода 9 юни – 6 юли 2022 г. купи 1 продукт NIVEA SUN от дрогерии dm, регистрирай се във формуляра по-долу и ще участваш автоматично за тегленето на 1 от 15 ваучера на стойност 200 лв. от вериги оптики Grand Optics и JOY! Имаш троен шанс да спечелиш, тъй като ще участваш в три тегления, ако не спечелиш в предходното – на 17 юни, на 27 юни и на 8 юли!! Желаем ти късмет! 😊

Изтеглихме печелившите от първото теглене от тази кампания на 17 юни 2022 г. и можеш да провериш списъка тук. Следващите тегления са на 27 юни и 8 юли – побързай и се запиши за участие! Можеш да спечелиш 1 от 15 ваучера на стойност 200 лв. от вериги оптики Grand Optics и JOY!

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 

*Попълни всички полета, обозначени със *.

СЕРИЯ NIVEA SUN

ВИЖ КОИ ПРОДУКТИ УЧАСТВАТ

В тази кампания участват всички слънцезащитни продукти NIVEA SUN. По-долу ще откриеш нашите предложения, а Слънцезащитен крем за лице NIVEA SUN против пигментация SPF50 с патентованата формула LUMINOUS630 е една от нашите топ препоръки за лято 2022! 
 

СТАТИИ

ТОП СЪВЕТИ ЗА ИДЕАЛНАТА СЛЪНЦЕЗАЩИТА И БЕЗГРИЖНО ЛЯТО

Не всички се нуждаят от един и същ слънцезащитен продукт! Научи повече за слънцезащитата за деца и бебета, за лице и за цялото семейство от нашите подробни статии.