Чувствай се добре в кожата си

С дезодорант NIVEA BLACK & WHITE Silky Smooth

Black & White

КОПРИНЕНО МЕКИ ПОДМИШНИЦИ ВЕДНАГА СЛЕД БРЪСНЕНЕ ИЛИ ЕПИЛАЦИЯ

Формулата с 0% алкохол и специални подхранващи съставки в новия дезодорант Black & White Silky Smooth поставя нов стандарт в грижата за подмишниците, особено след бръснене и епилация. Подхранващите съставки правят кожата мека и копринено гладка. 

Защо кожата на подмишниците е толкова чувствителна?

Кожата под мишниците има много потни жлези, дрехите по-често се трият в нея, а по-честото бръснене и епилиране на тази зона я уврежда. При повечето жени подмишниците се зачервяват и раздразват след бръснене и епилация, а понякога това е съпътствано с болки и сърбеж.

Пълна грижа

Формулата с 0% алкохол и специални подхранващи съставки на новия дезодорант NIVEA Black & White Silky Smooth поставя нов стандарт в грижата за чувствителната кожа на подмишниците, особено след бръснене и епилация. Нежната формула прави кожата изключително мека и гладка, предпазва от петна по дрехите и неприятни миризми.

Какви са предимствата на дезодорант NIVEA Black & White Silky Smooth?

  • Можеш да нанесеш веднага след бръснене и епилация, без да се притесняваш от реакция
  • Не съдържа алкохол, следователно не причинява дразнене на кожата
  • Защитава дрехите ти от бели следи и жълти петна
  • 48-часова надеждна защита от изпотяване
  • Подхранва кожата
  • С чувствен, женствен аромат

Нов стандарт в грижата за кожата


Революционен продукт

РЕВОЛЮЦИЯТА НА NIVEA СЛЕД БРЪСНЕНЕ
Е ТУК И НЕ Е ЗА МЪЖЕ

Революционен продукт

Новият NIVEA Black & White Silky Smooth е дезодорант с 0% алкохол и  подхранващи съставки, който можеш да нанесеш директно след бръснене и епилация за копринено гладки подмишници. Но грижата не спира тук! Той също се грижи за дрехите ти, като не оставя бели петна върху черните дрехи или жълти следи по белите дрехи. 

Гладка кожа и дрехи без петна - как да го постигнеш?

Дезодорант NIVEA Black & White Silky Smooth съдържа специална формула срещу бели и жълти следи върху дрехите. Активните съставки се комбинират със специални масла, които правят белите следи невидими. В допълнение, те образуват защитна обвивка на текстилните влакна преди да подействат съставките, които причиняват появата на жълти петна. Така петната остават на повърхността и са по-лесни за изпиране.

Мммм, този неустоим аромат!

Ароматът съчетава флорални, мускусни и плодови нотки в неустоима комбинация. В сърцевината на аромата са женските нотки на Дамаска роза и златни орхидеи, а върховните нотки са от аромати на зелени листа и листа от мандарина. Базовите нотки на сандалово дърво, амарант, слива и бял мускус са тези, които придават изтънченост на нежния, фин аромат на дезодоранта.


Експертно интервю

ГРИЖОВНИ ПОДХРАНВАЩИ СЪСТАВКИ
ЗА КРАСИВА КОЖА

Защо кожата на подмишниците е толкова чувствителна? Какви са признаците на раздразнена кожа на подмишниците?

Подмишниците са много чувствителни зони на тялото. Тъй като кожата на подмишницата е предимно в сгънато състояние и има голям брой потни жлези, тя е уникална в сравнение с други области на тялото. Подложена е на триене от дрехите, но също така е изложена на дразнене от бръснене и епилация. Около 97% от жените обезкосмяват подмишниците си. Независимо от начина, по който го правят, повърхностните слоеве на кожата биват засегнати и тя се уврежда. Повечето жени имат признаци на кожно раздразнение, включително зачервяване, усещане на парене, сърбеж, както и усещане за сухота. 

Какво е специално на формулата на дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth? Как прави кожата по-гладка?

Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Smooth съдържа подхранващи съставки за кожата. Те помагат на кожата да бъде мека и гладка. Наши проучвания показват, че жените действително виждат и усещат разликата. Кожата на подмишниците е обгрижена, изглежда и се чувства по-красива.

Мога ли да използвам Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth директно след бръснене?

Да, Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth е приятен за използване върху прясно обръсната или епилирана кожа. Първата причина за това е, че той не съдържа алкохол, който обикновено причинява дразнене и усещане на парене. На второ място, дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth осигурява чувство на комфорт след бръснене и епилация. Подхранващите за кожата съставки, поддържат кожата по-мека и гладка  и я правят по-красива на външен вид.

NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth предпазва ли от неприятни миризми, при положение, че не съдържа алкохол?

Алкохолът обикновено се използва в дезодоранти, за да се убиват бактериите, причиняващи неприятни миризми. Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth не съдържа етилов алкохол, за да осигури най-добрата грижа след бръснене и епилация. За да предложи защита срещу телесни миризми без алкохол, Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth съдържа мощни антибактериални активати, които осигуряват 48-часова ефикасна защита срещу неприятна миризма.

Съдържа ли Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth алуминиеви соли? Безопасни ли са те?

Всички дезодоранти, които осигуряват ефективна защита срещу влага за подмишниците, съдържат алуминиеви соли (например алуминиев хлорохидрат ACH). Алуминиевите соли също спомагат за намаляване на броя на бактериите, които причиняват миризмата, свързана с потта. Понастоящем няма друга активна съставка, която да е така надеждно ефективна срещу производството на пот и добре понасяна от кожата по едно и също време.

Подобно на всички останали съставки, използвани в козметиката, алуминиевите соли са строго регулирани и подлежат на строг контрол на безопасността и научни тестове. Така че потребителите могат да са уверени, че те са безопасни за тялото.  

Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth ефективен ли е срещу бели петна и жълти следи като другите NIVEA Black & White Invisible дезодоранти?

Да, Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth осигурява същата защита срещу бели петна и жълти следи по дрехите като другите дезодоранти от серията NIVEA Black & White Invisible. Това е тествано в партньорство с известния институт Hohenstein. Тази акредитирана лаборатория за тестове и изследователски институт участва в тестването и сертифицирането на текстил, както и в приложните изследвания в областта на текстила.

Какво причинява белите петна, които са често срещани върху дрехите? Какво причинява пожълтяването на белите дрехи в областта на подмишниците?

Белите следи по подмишницата, оставени от дезодорантите, се причиняват главно от антисептивните активни съставки. Те се намират под формата на прах и следователно стават лесно видими върху кожата и тъмните дрехи. Жълтите петна се натрупват постепенно при пране. Различни фактори допринасят за образуването на тези петна (напр. Антисептични активни вещества, кожен себум), както и взаимодействието с водата и перилните препарати. Тази химическа реакция води до получаване на жълтеникави оттенъци, които остават върху тъканта. 

Как Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth действа срещу бели и жълти петна?

Срещу белите петна Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth използва технология против бели следи: активните съставки против изпотяване са формулирани в суспензия и покрити с маскировъчни масла, които правят остатъците невидими.
За да се противодейства на жълтото оцветяване, Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth съдържа патентовано анти-оцветяващо активно вещество. Тази съставка защитава текстилните влакна, преди компонентите на петната да проникнат в тях. Така петната остават на повърхността и могат да се изперат по-лесно.

Какво е специално за аромата в Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth?

Дезодорант NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth има много изтънчен и отличителен аромат, който е вдъхновен от фини луксозни парфюми. Той съчетава цветни и плодови нишки с мускус и зелени нотки. Върховите нотки включват шапка, бръшлян и листа от мандарини, а сърцевината на аромата е съставена от Дамаска роза, златна орхидея и чисти водни нотки. Базовите нотки са сандалово  дърво и амарантдърво, бял мускус и слива.  

За експерта

Д-р Йенс Шулц е мениджър  в отдела за разработване на глобални продукти за дезодоранти в Beiersdorf. Завършил е химия и физика и има 18 години опит в областта на научноизследователската и развойната дейност.