Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

НАПРАВИ СВОЯТА КОМБИНАЦИЯ ЗА ЧИСТА И СИЯЙНА КОЖА

НАПРАВИ СВОЯТА КОМБИНАЦИЯ ЗА ЧИСТА И СИЯЙНА КОЖА

ОТКРИЙ НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ЗА ТВОЯТА КОЖА NIVEA ПРОДУКТИ!

Кажи да на красивата кожа

ПОЧИСТИ КОЖАТА СИ В ДЪЛБОЧИНА, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ЗДРАВА

Красивата кожа е резултат от почистване и грижа с правилните продукти, подходящи за твоя тип кожа. Ето затова, те каним да опознаеш всички видове почистващи продукти - мицеларни води, измиващи гелове и маски за лице - и да избереш комбинацията, която съответства на твоите нужди.

 

За да отговорят на индивидуалните нужди, експертите на NIVEA
разработиха различни продукти с формули, които едновременно почистват в дълбочина кожата и я хидратират.

NIVEA® URBAN SKIN DETOX

 

 

Грижовната формула на Мицеларна вода NIVEA® Urban Detox е обогатена с екстракт от зелен чай и осигурява ефективно отстраняване на грима, деликатно почистване и матиращ ефект за кожата. Мицелите привличат праховите частици и следите от грима като магнит, като позволяват на кожата да диша свободно отново. 

URBAN SKIN DETOX text pic

Micellar Rose gel

 

 

Мицеларният измиващ гел за лице с розова вода може да се използва за ежедневно почистване и сутрин, и вечер. Деликатната формула почиства нежно и премахва замърсяванията, без да изсушава кожата. След употреба кожата се чувства и изглежда чиста, освежена и красива.

Micellar Washing Gel with rose water

NIVEA® 3-in-1 Urban Skin Detox Clay

 

 

NIVEA® Urban Detox 3 в 1 Измиващ гел има ефективна и грижовна формула, обогатена с черен ориз, екстракт от зелен чай и естествена глина: отстранява замърсяванията в дълбочина, деликатно ексфолира и премахва черни точки. В зависимост от времето и предпочитанията ти, можеш да го използваш като измиващ гел, ексфолиант или маска за лице. 

3-in-1 Urban Skin Detox Clay

Мнението на инфлуенсърите

Открий любимите комбинации за чиста кожа на инфлуенсърите

Виж как Радост (@JoyTodorova) се грижи за кожата си с помощта на почистващите продукти от NIVEA Urban Detox!

Joy Todorova

„Аз наистина много харесвам NIVEA и силно ви препоръчвам любимата ми серия Urban Detox!

 

„Това е един от най-любимите ми NIVEA продукти, който ме спечели с изключително много предимства.“

Измиващ гел 3 в 1 с глина Urban Detox

 

„Лично аз обожавам, че не дразни очите и мога да премахна ефикасно спиралата си само за няколко секунди.“

Мицеларна вода 3 в 1 Urban Detox 

 

Радост (@JoyTodorova)

Joy Todorova

Виж ритуалът на Боби (@BobisMakeup) за почистване на кожата с NIVEA MicellAIR Expert!

@BobisMakeup

„За един гримьор са важни както хубавите грим продукти, така и продуктите за почистване и премахване на грима. Затова в студиото винаги имам MicellAIR Expert продукти от NIVEA. Незаменими са ми, когато правя пробни гримове и с клиентите пробваме различни варианти."

 

„За мен звездата нановата серия на NIVEA си остава двуфазния лосион! Малкото бижу е обогатено със сухи масла и екстракт от черен чай и е изключително подходящо за деликатната зона около очите."

 

Боби (@BobisMakeup)

@BobisMakeup

Мицеларна вода

ЛЕСЕН НАЧИН ДА ПРЕМАХНЕШ ГРИМА И ЗАМЪРСЯВАНИЯТА

REMOVE MAKE-UP AND IMPURITIES

Всеки ден, без значение какво правиш и независимо дали отиваш гримирана на работа или си била навън през целия ден без грим, частици прах, себум и мъртви клетки от кожата се прикрепят към лицето ти и блокират дишането ѝ. Те трябва да бъдат отстранявани всяка вечер. Важно е да почистваш лицето си и сутрин, за да отстраниш всички бактерии или замърсявания, натрупани през нощта, и да подготвиш кожата си за по-добро усвояване на съставките в продуктите, които използваш за грижа за лицето. 

Гримът може да раздразни кожата ти и, за да се предотвратят кожните проблеми и преждевременното стареене на кожата, той трябва старателно да се почиства всяка вечер. 

Препоръчваме ти да използваш мицеларна вода, защото това е деликатен и нежен начин за почистване на кожата и премахване на грима. Освен това, е грижовен и достатъчно нежен продукт, за да се използва върху деликатната област около очите. Формулата ефективно привлича и отстранява замърсяванията и натрупаните мазнини, без да е необходимо триене или изплакване. Всичко, от което се нуждаеш, е памучен тампон и твоята мицеларна вода NIVEA! 

Мицеларните води на NIVEA се предлагат в широко разнообразие, така че можеш да избереш най-доброто за нуждите на твоята кожа!

Почистващи гелове

ЗА ЕЖЕДНЕВНО ПОЧИСТВАНЕ И ОСВЕЖАВАНЕ

Daily cleansing

Ако си фен на измиването с вода, знаеш, че с измиващите гелове кожата се усеща наистина почистена и освежена. Кожата ти е изправена пред много предизвикателства през деня: нанасяне на  грим, докосване на лицето или замърсената околна среда. Почистването два пъти на ден за отстраняване на замърсяванията и мъртвите кожни клетки е решаваща част от всяка рутина за грижа за кожата и пътят към здрава и сияйна кожа. 

Измиващите лосиони на NIVEA са в широко разнообразие и се състоят от продукти, специално разработени за всеки тип кожа. Открий цялата колекция от почистващи продукти!

Почистващи маски

ЗА ПОЧИСТВАНЕ В ДЪЛБОЧИНА, ПИЛИНГ ИЛИ ХИДРАТАЦИЯ

deep cleansing

За да завършиш ритуала си за грижа и да имаш перфектно почистена кожа, трябва да използваш продукт с мощна формула, който може да почисти кожата отвътре навън. Препоръчваме ти 3 в 1 продукт с натурални съставки, които могат да се адаптират към времето и настроението ти! Измиващ гел с глина 3 в 1 NIVEA® Urban Detox може да се използва като измиващ продукт, като ексфолиант или като маска за лице. Ето предимствата му:

  • Измиващ гел: Почиства кожата основно и отстранява натрупаните замърсявания 
  • Ексфолиант: Почиства порите и избистря кожата чрез отстраняване на мъртвите кожни клетки
  • Маска: Премахва черни точни, матира кожата и я прави сияйна и красива

Можеш да имаш този 3 в 1 продукт още сега, като поръчаш онлайн от магазините на нашите партньори!

Промо

АКО ЗАКУПИШ ПОЧИСТВАЩ ПРОДУКТ NIVEA, МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ МИЦЕЛАРНА ВОДА ИЛИ ПАМУЧНИ ПОЧИСТВАЩИ ДИСКОВЕ!

Освен, че се грижат за кожата ти, продуктите за почистване на NIVEA могат също да ти донесат и награди! В периода 1 юни – 15 юли 2019г. всеки закупен продукт NIVEA Cleansing ти дава шанс да спечелиш Мицеларна вода (100мл) или памучни дискове за премахване на грим.

Promo

 

 

Радвай се на чиста, свежа и красива кожа с почистващите продукти от NIVEA и можеш да спечелиш Мицеларна вода (100мл) или памучни дискове за премахване на грим! 

До 15 юли 2019г. закупуването от избрани търговски обекти на почистващ продукт за лице от NIVEA ти дава шанс за награда! Запази касовата бележка, независимо от стойността, за да бъде маркирана при получаване на скреч-картата, която ще избереш сама!

Можеш да участваш неограничен брой пъти, като всеки път представиш нова, немаркирана касова бележка за покупка на NIVEA почистващ продукт за лице. 

Желаем ти късмет! 

 

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ