beach-games-for-the-whole-family-header

Страхотни плажни игри за цялото семейство

Плажните игри помагат на децата да научават нови неща
Плажните игри помагат на децата да се учат заедно с родителите си. Спомените от семейните ваканции траят цял живот – независимо дали са свързани с пясъчни замъци с татко или плуване с мама. Открийте забавни плажни игри, подходящи за малки и големи.

Защо са толкова важни игрите на плажа?

Семейните почивки са уникална възможност за прекарване на време с обичаните хора и създаване на незабравими моменти с децата.

Как да сме в безопасност под слънцето, когато играем плажни игри

Слънцезащитният продукт на NIVEA с допълнителна водоустойчивост има формула за UV защита и хидратация, която осигурява на кожата всичко, от което тя се нуждае.

Защо са толкова важни слънцезащитните продукти за деца

Всички ние обичаме да прекарваме време под слънцето със семейство и приятели, но нежната кожа може да изгаря много бързо. 

Слънцето съдържа вредни UV лъчи, които проникват под повърхността на кожата и ѝ отнемат естествената хидратация. UVA лъчите са отговорни за стареенето на кожата и слънчевите алергии, докато UVB лъчите причиняват изгаряне. В допълнение, UV лъчите могат да причинят рак на кожата. 

Нанасянето на слънцезащитен продукт с допълнителна водоустойчивост за деца поддържа кожата им млада и мека. Нелепкавата формула на *NIVEA Sun Kids Protection Roll-On* осигурява допълнителна водоустойчива UVA и UVB защита, а апликаторът рол-он осигурява правилното количество от продукта равномерно и точно. 

Рол-он форматът е забавен и лесен за нанасяне за децата, като ги обучава за важността на защитата от слънце от ранна възраст. 

Колко често трябва да нанасяте слънцезащитен продукт?

При водоустойчивите слънцезащитни продукти поне 50% от първоначалната защита остава и след два 20-минутни престоя във водата. Допълнителната водоустойчивост удвоява времето (4 престоя по 20 минути). Разберете от видеото защо е важно да се нанася слънцезащита на всеки 2 часа и след плуване.

Какво кара слънцезащитният продукт да се отмива?

NIVEA предлага изключително водоустойчиви слънцезащитни продукти за дребосъците, които играят във водата. Спокойствие за вас и водни забавления за тях! Важно е обаче да нанасяте повторно на всеки 2 часа, тъй като потенето, подсушаването и плуването отнемат от нанесения продукт.

Запазете дребосъците в безопасност със слънцезащитни продукти NIVEA

Нашите препоръки за вас