Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Грижа-за кожата-за-тийнейджъри-header

Всичко за грижа за кожата на тийнейджърите

Научи как да се грижиш за младата кожа на тийнейджърите

Лесно е да почувстваме натоварване при толкова много промени, които настъпват, докато растем и се равиваме. Научи как да възвърнеш контрола си в поне една област от живота си с тези съвети за грижа за безупречна кожа.

Грижа за кожата при тийнейджърите - прегърни промяната!

Открий какво се случва с кожата, докато се развиваш и как да изглеждаш най-добре, дори когато хормоните в тялото ти бушуват.

Емоциите на въртележка

happy-student-girl

Тийнейджърките имат толкова много неща, с които да се справят: момчета, изпити, месечен цикъл и всичко това, докато тялото им е като бойно поле за хормоните. Чувстваш  се щастлива за 1 минута и избухваш в сълзи на следващата. Но и този етап ще отмине и ще донесе още по-вълнуващи неща.

Как се променя кожата ти, когато си тийнейджър?

Помниш ли онези безгрижни дни, когато не те тревожеше нищо? Ако само ни бяха казали колко е страхотно да си на 10. 

По време на пубертета кожата ни започва да произвежда повече мазнини, известни като себум. 

Това може да повлияе на кожата по два начина. Една от най-честите промени е в типа на кожата - от суха или комбинирана тя се превръща в мазна. Можеш да забележиш също и акне или да се оплакваш от запушени пори.

Много момичета страдат от това, защото не поддържат кожата си достатъчно чиста. В действителност причината е, че кожата създава прекалено много мазнини, които се намират и остават в порите.

Кого отразява огледалото?

pretty-high-school-girl

Тялото ни се променя непрекъснато, докато сме тийнейджъри. Когато погледнеш в огледалото, забелязваш пъпки или пухкави бедра под скини дънките. С подходящи за новата ти фигура дрехи, както и с овлажняващи продукти за твоя тип кожа, ще се чувстваш чудесно в собствената си кожа.

Грижа за кожата при тийнейджърите - омайвай с женствеността си!

Всяко момиче мечтае за блестяща кожа. Използвай тези съвети за грижа за кожата и хидратиращите продукти от NIVEA, за да се справиш с акнето и мазната кожа.

Как NIVEA Soft може да преобрази твоята рутинна грижа за кожата?

Младите жени се нуждаят от продукти за грижа за кожата, които са подходящи за натоварения им начин на живот и допълват техния тип кожа. 

С * NIVEA Soft * тийнейджърите имат удобен, 3 в 1 овлажнител, който действа върху ръцете, лицето и тялото - идеален за училищната раница. 

Леката формула с витамин Е и маслото от Жожоба бързо се усвояват и освежават младата кожа. Връщаме си жизнеността и сме готови да посрещнем деня, без значение какво ни е подготвил живота.

Хидратиращ продукт от NIVEA

nivea-soft

Независимо дали имаш нужда от перфектния партньор при мазна кожа или искаш да постигнеш гладка кожа, NIVEA Soft е твоят освежаващо мек спътник. Хидратиращият крем успокоява и омекотява кожата без да запушва порите.

Съвети за грижа за кожата при тийнейджъри: 5 стъпки за безупречна кожа

  • Избери почистващи продукти, които са подходящи за твоя вид кожа - без мазнини за кожата с пъпки и овлажняващи за сухата кожа. 
  • Нанасяй слънцезащитен продукт през лятото и овлажняващ крем със слънчев фактор SPF през останалата част от годината. 
  • Не почиствай лицето си повече от два пъти на ден, за да избегнеш изсъхване на кожата. 
  • Пий много вода всеки ден, за да се поддържаш хидратирана и отвътре. 
  • Почиствай редовно четките за гримиране, за да избегнеш появата на бактерии по лицето. 
background

Най-добрите хидратиращи продукти от NIVEA за сияйна тийнейджърска кожа

Нашите препоръки за теб