Грижа за кожата на тийнейджърите, крем за пъпки, черни точки, проблемна кожа, комбинирана кожа, чиста и гладка кожа

Всичко за грижа за кожата на тийнейджърите

НАУЧИ КАК ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА МЛАДАТА КОЖА НА ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ

Лесно е да почувстваме натоварване при толкова много промени, които настъпват, докато растем и се развиваме. Научи как да възвърнеш контрола си в поне една област от живота си с тези съвети за грижа за безупречна, чиста и гладка кожа.

ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ - ПРЕГЪРНИ ПРОМЯНАТА!

Какво според теб трябва да включва грижата за кожата на тийнейджърите? Крем за пъпки, мицеларна вода или само измиващ гел за лице? Открий какво се случва с кожата ти, докато се развиваш, и как да изглеждаш най-добре, дори когато хормоните в тялото ти бушуват.
Младо момиче с книги

Емоциите на въртележка

Тийнейджърките имат толкова много неща, с които да се справят: момчета, изпити, месечен цикъл и всичко това, докато тялото им е като бойно поле за хормоните. Чувстваш се щастлива за 1 минута и избухваш в сълзи на следващата. Но и този етап ще отмине и ще донесе още по-вълнуващи неща.

Млада дама чиста кожа

Кого отразява огледалото?

Тялото ни се променя непрекъснато, докато сме тийнейджъри. Когато погледнеш в огледалото, забелязваш пъпки или пухкави бедра под скини дънките. С подходящи за новата ти фигура дрехи, както и с овлажняващи продукти за твоя тип кожа, ще се чувстваш чудесно в собствената си кожа.

Как се променя кожата ти, когато си тийнейджър?

Помниш ли онези безгрижни дни, когато не те тревожеше нищо? Ако само ни бяха казали колко е страхотно да си на 10. 

По време на пубертета кожата ни започва да произвежда повече мазнини, известни като себум. 

Това може да повлияе на кожата по два начина. Една от най-честите промени е в типа на кожата - от суха или комбинирана тя се превръща в мазна. Можеш да забележиш също и акне или да се оплакваш от запушени пори.

Много момичета страдат от това, защото не поддържат кожата си достатъчно чиста. В действителност причината е, че кожата създава прекалено много мазнини, които се намират и остават в порите. Ето затова, е необходима определена рутина за грижа за кожата на тийнейджърите – с подходящите продукти за почистване на лице и ефикасна грижа срещу пъпки и акнеична кожа.
 

Грижа за кожата при тийнейджърите - омайвай с женствеността си!

Всяко момиче мечтае за чиста и гладка кожа. Използвай тези съвети за грижа за кожата и хидратиращите продукти от NIVEA, за да се справиш с акнето и мазната кожа.
Крем NIVEA Soft

Хидратиращ продукт от NIVEA

Независимо дали имаш нужда от перфектния партньор при мазна кожа или искаш да постигнеш гладка кожа, NIVEA Soft е твоят освежаващо мек спътник. Хидратиращият крем успокоява и омекотява кожата ти, без да запушва порите.
 

Съвети за грижа за кожата при тийнейджъри: 5 стъпки за безупречна кожа

  • Избери почистващи продукти, които са подходящи за твоя вид кожа - без мазнини за кожата с пъпки и овлажняващи за сухата кожа. 
  • Нанасяй слънцезащитен продукт през лятото и овлажняващ крем със слънчев фактор SPF през останалата част от годината. 
  • Не почиствай лицето си повече от два пъти на ден, за да избегнеш изсъхване на кожата. 
  • Пий много вода всеки ден, за да се поддържаш хидратирана и отвътре. 
  • Почиствай редовно четките за гримиране, за да избегнеш появата на бактерии по лицето. 

Как NIVEA Soft може да преобрази твоята рутинна грижа за кожата?

Младите жени се нуждаят от продукти за грижа за кожата, които са подходящи за натоварения им начин на живот и допълват техния тип кожа. 

С крем NIVEA Soft тийнейджърите имат удобен, 3 в 1 хидратиращ продукт, който е мултифункционален и действа върху ръцете, лицето и тялото, а това го прави идеален за училищната раница.

Леката формула с витамин Е и масло от Жожоба бързо се усвоява и освежава младата кожа. Така възвръщаш жизнеността си и си готова да посрещнеш деня, без значение какво ти е подготвил живота.
 

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ