Съвети за грижа за кожата

ПЪТЯТ КЪМ КРАСИВАТА КОЖА

Филтър
Подреди по
Подреди по

ПЪТЯТ КЪМ КРАСИВАТА КОЖА

За оптимална грижа за нашата кожа, трябва да знаем какъв тип е тя и какво ѝ действа благоприятно. Ние в NIVEA правим проучвания вече 100 години, за да ти предоставим нашите познания за грижа за кожата. Тук ще откриеш многобройни статии, които ще ти помогнат да опознаеш още по-добре кожата си, за да я поддържаш красива, следвайки нашите съвети и препоръки.

Погрижи се за кожата си и я поддържай красива и сияйна

За да полагаш правилната грижа за кожата си е важно първо да разбереш някои неща за твоя тип кожа. Така ще знаеш с какво ѝ пречиш и как да ѝ помогнеш да бъде здрава и красива. NIVEA може да ти е полезна с експертни съвети, съобразени с нуждите на кожата. Позволи ни да ти помогнем да възстановиш или поддържаш доброто състояние и вид на кожата си. Можем да ти предложим програми и насоки за най-подходящите продукти, какво трябва да избягваш и други съвети за грижа за твоя тип кожа.

Има много типове кожа, разбери как да определиш твоя

Първа стъпка в грижата за кожата е определянето на нейния тип. Склонна ли е към поява на пъпки? Чувствителна ли е? Суха или мазна? Знаейки всички тези характеристики, можеш да избереш правилната сутрешна и вечерна рутина за твоята кожа, както и най-подходящите за нея продукти, които няма да я омазняват допълнително и няма да предизвикват дразнене или сухота. В стремежа ни да те улесним, сме подготвили колекция от качествени статии с полезна информация, от която можеш да имаш нужда. За да откриеш по-лесно това, което търсиш, можеш да използваш удобните филтри в началото на страницата и да потърсиш съвети, базирани на типа кожа, цвят на тена или други характеристики.   

Помогни ни да открием най-правилните помощници за твоята кожа

Кожата ти е толкова уникална, колкото си и ти, и всяка кожа има нужда - малко или много - от различна грижа. Изборът на точните продукти или рутина за поддържане на здрав вид на кожата е ключът към инвестирането в нещо необходимо и предотвратява хвърлянето на пари на вятъра. Изключително важно е да разбереш нуждите на твоята кожа, преди да купиш каквото и да било за нея. Довери ни се, ние от NIVEA се гордеем с нашите висококачествени продукти и експертиза по отношение на грижата за кожата.