REALни постижения само с една серия - DEEP

ОТКРИЙ СЕРИЯ NIVEA MEN DEEP

Серия NIVEA MEN DEEP

Продуктите, с които ще надхвърлиш границата

Играчите на Real Madrid не се задоволяват с малко. Те винаги се стремят към повече и превръщат всеки мач в зрелище.
Същото важи и за теб: когато си поставиш високи цели, нищо не може да ти попречи. Винаги имаш високи очаквания и се възползваш от всяка възможност, за да постигнеш желания резултат.

Ето защо ние подкрепяме теб и играчите на Real Madrid с продуктите от серия NIVEA MEN DEEP, с които ще се чувстваш добре в собствената си кожа. Защото, когато се чувстваш комфортно и добре защитен, няма никакви ограничения за теб!


Открий продуктите

Усещане за дълбоко почистване с DEEP

Искаш ли да се чувстваш зареден с енергия и винаги готов за нови постижения? Избери NIVEA MEN DEEP: продуктите съдържат уникална формула с черен карбон, която действа мощно срещу бактериите и замърсяванията. Всички продукти от серията имат завладяващ модерен аромат на тъмно дърво и те карат да се чувстваш свеж и атрактивен през целия ден.

ДЕЗОДОРАНТИ

Изправи се пред ежедневните предизвикателства с увереност! Кожата ти ще е суха и свежа благодарение на дезодоранти DEEP. Със силата на черен карбон, те предпазват от изпотяване и оставят усещане за удобство и свежест, което трае 48 часа. Освен това, DEEP дезодорантите имат завладяващ мъжествен аромат. 

 

БРЪСНЕНЕ

Наслади се на освежаващо бръснене! Продуктите за бръснене DEEP почистват кожата ти за по-добро и гладко бръснене. Гелът и пяната предпазват кожата от порязвания, оставяйки усещане за комфорт върху кожата. Иновативната формула с черен карбон се трансформира от черен гел в богата бяла пяна и действа мощно срещу бактериите. Лосионът за след бръснене DEEP подпомага възстановяването от раздразнения след бръснене. Със своя уникален и мъжествен дървесен аромат, той оставя свежо и чисто усещане по кожата, което трае дълго. 

ДУШ 

Дай на кожата си свежест и почистване в дълбочина! Душ гел DEEP съдържа иновативна формула с естествена микрофина глина, която привлича замърсяванията и почиства кожата в дълбочина, оставяйки свежо усещане, което трае с часове. Освен това, благодарение на ефективния и същевременно лек гел, кожата е хидратирана и добре подхранена. 

 

ГРИЖА ЗА КОСАТА

За съживяване на косата, скалпа и брадата, което усещаш до 48 часа след душ! Продуктите за коса DEEP са разработени със специална формула, която съдържа електролити и черен карбон, които премахват излишния себум и остатъци от стилизиращи продукти. Резултатът: ревитализация и дълготрайна свежест за косата, скалпа и брадата!  


Go DEEP

Не се задоволявай с малко! GO REAL, GO DEEP!

С правилната грижа и начин на мислене можеш да надминеш себе си! Ето някои съвети, които да следваш:

  • Винаги бъди смел и опитвай нови неща! Не забравяй, че за теб няма граници!
  • Затънал си в рутината на ежедневието? "Подправи" живота си със спонтанни действия. Например, една вечер за игра с момчетата може да проясни предстоящия тежък ден на работното място. 
  • Когато не можеш да намериш мотивация, за да започнеш нещо, си спомни, че колкото по-рано започнеш, толкова по-рано ще видиш и резултатите. 
  • Единственият начин да се провалиш е да спреш да опитваш. Придържай се към целите си, независимо от всичко.  

Интересни съвети за теб