Абонирай се за бюлетина и можеш да спечелиш сет NIVEA Cellular!

Предимства

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ПРЕДИМСТВАТА ДА
ПОЛУЧАВАШ БЮЛЕТИНА НА NIVEA!

За да бъдеш винаги информирана за всичко, което подготвяме, от нови продукти за грижа до отстъпки и кампании с награди, всичко, което трябва да направиш, е да се абонираш за нашия бюлетин. Така ще се възползваш от изключителни предимства, като например:

➡️ Разбираш първа за нашите най-нови продукти, но също и за активните ни промоции и отстъпки

➡️ Имаш възможност да участваш в кампании за тестване на нови продукти

➡️ Получаваш персонализирани съвети за грижата за лице, коса и тяло, както и за защита от слънцето

➡️ Можеш да участваш в ексклузивни кампании с награди, активни само за абониралите се

➡️ Винаги си информирана - можеш да прочетеш бюлетина, където и да си, от всяко устройство

 

Плюс това, ако се абонираш за нашия бюлетин сега, можеш да спечелиш награди, с които кожата ти ще е винаги оптимално хидратирана, за да изглежда завидно добре, независимо дали се гримираш или не!


Абонирай се

АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НА NIVEA
И СПЕЧЕЛИ СЕТ NIVEA CELLULAR!

Освен, че ще се възползваш от предимството да си абонат на NIVEA, ще имаш шанса да спечелиш и страхотно хидратиращо дуо NIVEA Cellular за хидратирана и красива кожа:

  • Серум с хиалурон NIVEA Cellular Filler, който хидратира интензивно кожата със 100% микрохиалурон и глицерин и е идеалната първа стъпка в грижата за кожата и преди нанасянето на грим
  • Къшън 3в1 Hyaluron Cellular Filler, в избран от теб нюанс, който прави тена ти естествен и равномерен, без да има ефект на „маска“ и е идеален за тези, които обичат да използват мултифункционални продукти и да освежават кожата си в движение – навсякъде и по всяко време

Промоционалната кампания NIVEA Нови абонати приключи! Провери дали си сред печелившите участници тук.

Пълните правила можеш да прочетеш тук.


Иновативни продукти за красива кожа

ЗАПОЗНАЙ СЕ С НАГРАДИТЕ

ПЪРВАТА СТЪПКА ЗА ПО-ГЛАДКА И МЛАДА НА ВИД КОЖА

Започни ежедневната си рутина за грижа за лицето с нашия нов Хидратиращ серум CELLULAR FILLER със 100% микро-хиалурон и 20% глицерин, който мигновено хидратира кожата в дълбочина и видимо я изглажда. Серумът е с много лека формула, която се абсорбира само за 20 секунди, затова се превръща в идеалната първа стъпка преди нанасяне на дневен/нощен крем или преди гримиране.

ГРИЖА И ЦВЯТ В ЕДИН РЕВОЛЮЦИОНЕН ПРОДУКТ, НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ

Днес нямаш време или настроение за сложен грим? Или пък искаш само да разкриеш естествената красота на кожата си? Ако отговорът е ДА, къшънът NIVEA Cellular 3в1 е идеалният за теб аксесоар! Иновативната формула с хиалурон хидратира в дълбочина и подхранва кожата, а цветните пигменти осигуряват естествено покритие без ефект на "маска" и равномерен, младежки, сияен тен.