nova-formula-cellular-filler

Разкрий по-младото си аз
с NIVEA Cellular Filler

Стягаща серия за лице, която с 33% ускорява обновяването на клетките и производството на колаген - за по-ефективна борба с признаците на стареене. Свежа, сияйна и видимо по-стегната кожа с младежки вид!

Нова анти-ейдж рутина

ПРЕОТКРИЙ ТВОЯТА ЕЖЕДНЕВНА РУТИНА
ЗА СТЕГНАТА КОЖА

 

Съществената роля в грижата за по-млада и красива кожа играе ежедневната рутина. Тези, които се стремят към най-добрите резултати със своите продукти против бръчки, трябва да знаят едно - трябва постоянство и ежедневна грижа за кожата. Нашата серия HYALURON CELLULAR FILLER на NIVEA предлага перфектната и пълна грижа за една лека и ефикасна рутина, която може да определи бъдещето на твоята кожа само с 3 лесни стъпки - виж повече във видеото по-долу.

За допълнителен ефект: подари си подмладяващ масаж на лицето поне веднъж седмично. Масажът отпуска мимическите мускули на лицето, които при изразяване могат да причинят фини линии и бръчки, а нежният натиск стимулира кръвообращението, увеличавайки производството на колаген.

Пробвай, за да разкриеш по-младото си аз, и се увери как бръчките намаляват, а кожата става по-стегната и изглежда по-млада с всеки изминал ден.

 


Серия Cellular Filler

СЛЕДВАЩО НИВО В АНТИ-ЕЙДЖ
ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА

С увеличаване на възрастта способността на кожата да обновява клетките намалява и производството на колаген се забавя. Фините линии се превръщат в бръчки и кожата губи еластичността и младежкия си, стегнат вид. За да противодействаме на този процес, разчитаме на мощната формула с хиалурон и колагенов бустер.

 

Формулите от серията NIVEA CELLULAR FILLER се разтапят в кожата, като гарантират, че анти-ейдж съставките се абсорбират оптимално, за да взаимодействат директно с клетките и да разгърнат пълния си потенциал отвътре. Новата формула на серия CELLULAR FILLER увеличава обновяването на клетките с над 33% само за 24 часа, а производството на колаген с над 24% само за 7 дни*.

 

Резултатът? Кожата ти изглежда видимо по-стегната с по-малко бръчки, за да се чувстваш млада както отвътре, така и отвън.

 

*Тествано ин-витро

hyaluron-cellular

Иновация

НОВО: ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ ПО-ГЛАДКА
И МЛАДА НА ВИД КОЖА

Започни ежедневната си рутина за грижа за лицето с нашия нов Серум с хиалурон CELLULAR FILLER, който незабавно хидратира кожата в дълбочина и я изглажда. Серумът е с много лека формула, която се абсорбира само за 20 секунди, и го прави идеална първа стъпка в твоята анти-ейдж рутина.
hyaluron-cellular

Серум с хиалурон NIVEA CELLULAR FILLER

Нашият уникален активиращ клетките Серум с хиалурон CELLULAR FILLER има ултра лека текстура, която позволява на кожата да абсорбира активните съставки само след 20 секунди. Съдържа ефективен 100% микрохиалурон и 20% глицерин:

  1. Микро-хиалурон - Най-добрият вид хиалурон, известен със свойствата си да прониква в дълбоките слоеве на кожата и да действа отвътре. Мигновено изглажда кожата и спомага възстановяването ѝ отвътре навън.
  2. Глицерин - Уникалната комбинация от интензивно хидратиращи съставки овлажнява кожата, осигурявайки ѝ дълготрайно усещане за свежест

Удобният капкомер ти помага да дозираш точно хидратиращият серум HYALURON CELLULAR FILLER, като го прави лесен за въвеждане в ежедневната сутрешна и вечерна грижа за лице.

Приготви се да усъвършенстваш ежедневната си анти-ейдж рутина само за 20 секунди!


Анти-ейдж съставки

ЕДНА УНИКАЛНА ФОРМУЛА, КОЯТО АКТИВИРА КЛЕТКИТЕ

nova-formula-cellular-filler

МИКРО И МАКРО-ХИАЛУРОН

Хиалуронът се намира естествено в кожата, в нейната съединителната тъкан. Той помага на кожата да задържа влагата и да поддържа обема си.

Известно е, че макро-хиалуронът с дълга верига интензивно хидратира и изглажда повърхността на кожата. Късоверижният хиалурон, т.нар. микро-хиалурон, е известен със своята способност да прониква в дълбоките слоеве на кожата, за да действа отвътре и да запълва бръчките във времето.

hyaluron-cellular

КОЛАГЕНОВ БУСТЕР

Колагенът е основен компонент на кожата и има жизненоважна роля за младежкия ѝ вид. Като поддържаща влакнеста структура на кожата, той отговаря за здравината и стегнатостта ѝ, както и заа гладката ѝ повърхност.

С течение на времето производството на колаген се забавя, кожата губи своя стегнат вид и се появяват бръчки. Нашият уникален колагенов бустер увеличава производството на колаген в кожата с над 24% само след 7 дни*.

*Тествано ин витро


Отзиви

ОТКРИЙ КАКВО МИСЛЯТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА NIVEA ЗА СЕРУМ С ХИАЛУРОН NIVEA CELLULAR FILLER

nova-formula-cellular-filler
*Източник:
Отзиви на потребителите на NIVEA.bg относно продукта Хидратиращ серум от серия NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER

nova-formula-cellular-filler
*Източник:
Отзиви на потребителите на NIVEA.bg относно продукта Хидратиращ серум от серия NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER
 

nova-formula-cellular-filler
*Източник:
Отзиви на потребителите на NIVEA.bg относно продукта Хидратиращ серум от серия NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER

nova-formula-cellular-filler
*Източник:
Отзиви на потребителите на NIVEA.bg относно продукта Хидратиращ серум от серия NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER

nova-formula-cellular-filler
*Източник:
Отзиви на потребителите на NIVEA.bg относно продукта Хидратиращ серум от серия NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER


Стягаща серия Hyaluron Cellular Filler

РАДВАЙ СЕ НА ВИДИМО ПО-СТЕГНАТА И МЛАДА КОЖА

Открий новата серия NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER, разработена за ефективна борба с признаците на стареене. Наслади се на твоята нова рутина за грижа против бръчки с ефикасни продукти, за да разкриеш по-младото си аз.
nova-formula-cellular-filler

nova-formula-cellular-filler

СЕРУМ С ХИАЛУРОН

Подготви кожата си с ултра лекия хидратиращ серум. Активиращата клетките формула с 100% микро-хиалурон и глицерин хидратира в дълбочина и мигновено изглажда и витализира кожата, като се превръща в идеалната стъпка преди нанасянето на дневен или нощен крем за лице.

nova-formula-cellular-filler

АМПУЛА СРЕЩУ БРЪЧКИ

Ампулата за 7-дневна терапия против бръчки съдържа хиалуронова киселина с най-висока концентрация в серията на NIVEА. Хиалуроновият и колагенов бустер активират кожните клетки и подобряват действието на дневния крем. Изпозлвай за интензивно хидратирана и по-стегната кожа с видимо по-малко фини линии.

nova-formula-cellular-filler

ДНЕВЕН КРЕМ

Допълни рутината си със стягащата дневна грижа против бръчки. Кремът за лице подпомага кожата в производството на собствен хиалурон и колаген* и подпомага собствената ѝ хидратация. Благодарение на SPF15, кремът предпазва от фотостареене, увреждане на клетките и старчески петна, следствие на UV-лъчението.

* Тествано ин витро

hyaluron-cellular

ОКОЛООЧЕН КРЕМ

Отвори очи със стягащия околоочен крем, специално разработен за чувствителната кожа около очите. Мигновено освежава и стяга кожата на околоочния контур и запълва бръчките и фините линии. Хиалуроновата киселина и колагеновият бустер ускоряват обновяването на клетките и ги снабдяват с интензивна хидратация.

nova-formula-cellular-filler

НОЩЕН КРЕМ

Нощна грижа против бръчки, която ускорява обновяването на клетките и производството на собствен колаген с хиалуронов и колагенов бустер. Кожата е възстановена и снабдена с интензивна хидратация и с всеки изминал ден е по-стегната и с видимо по-малко фини линии и бръчки.


Интервю с експерт

„КОМБИНАЦИЯТА ОТ ХИАЛУРОН И КОЛАГЕНОВ БУСТЕР РЕАКТИВИРА КЛЕТКИТЕ И УСКОРЯВА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО ИМ“

Д-р Доминик Гьодерц, Отдел R & D, Beiersdorf AG, отговаря на всички въпроси, свързани с новата формула на серия NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER.

Какви са причините за стареене на кожата? И какво се случва вътре в нея?

Има два основни фактора, които влияят върху скоростта и интензивността на стареенето. Първият е в самата кожа, в нашите гени. Те са отговорни за степента на биологичната активност и жизнеността на всяка от нашите кожни клетки. Клетъчните дейности, определени от нашите гени, като скоростта на производство на хиалурон и колаген или самият процес на обновяване на клетките, могат да се различават значително при хората, което води до много различни кожни прояви между двама души на една и съща възраст.

Но нашите гени не са отговорни единствено за степента и напредъка на стареене на кожата. Външните влияния като слънчевото облъчване също въздействат върху този процес, тъй като UVA и UVB лъчите са основните виновници за свободните радикали в кожата ни. Те са в състояние да унищожат структурата и целостта на нашите кожни клетки, както и на колагеновите нишки. В резултат на това по кожата ще започнат да се появяват бръчки.

За съжаление, клетките в кожата ни стават по-лениви с възрастта, като същевременно забавят клетъчната си активност и скоростта си на възпроизводство. Кожата на младите хора се подновява на всеки 28 дни. За възрастните хора този процес се нуждае от повече време и се случва едва на всеки 35 дни. Това означава, че клетките се регенерират и обновяват много по-бавно. Като се има предвид всичко това, тези аспекти ще определят състоянието на кожата ни в напреднала възраст.

 

Затова ли продуктите на серия Cellular Filler съдържат хиалуронов и колагенов бустер? Защо по-точно нашата кожа се нуждае от тези две съставки против стареене?

Нашата формула за активиране на клетките с комбинация от хиалуронов и колагенов бустер реактивира кожните клетки и ускорява обновяването им, за да подпомогне производството на собствен хиалурон и колаген в кожата. Това е един от съществените процеси, за да поддържаме кожата с младежки вид.

Хиалуроновата киселина е важна естествена част от нашето тяло и е известна със своите свойства в подобряването на способността на кожата да свързва влагата. С напредване на възрастта способността на кожата да произвежда хиалурон намалява. В резултат на това бръчките стават по-дълбоки. За да достигнем до тези зони, използваме микро-хиалурон, късо верижният хиалурон, който е в състояние да проникне по-дълбоко в слоевете на кожата, като помага запълването на бръчки отвътре.

Колагенът е най-разпространеният протеин в съединителната тъкан и е отговорен преди всичко за стегнатия вид на кожата ни. Нашите кожни клетки образуват естествено колагенови нишки, но като част от естествения процес на стареене, съдържанието на колаген в кожата намалява с около 1% годишно от зряла възраст, водейки до липсата на еластичност. Следователно това е основна цел за нашата анти-ейдж серия да стимулира производството на колаген.

 

Кожата започва ли да произвежда повече колаген?

Да. Нашите продукти за грижа за лице Cellular действат в хармония със собствените процеси на кожата. Тази специална активираща клетката формула с колагенов бустер помага на клетките ни да действат като по-млади такива и да произвеждат нов колаген в кожата. Нашите обширни изследвания показват, че само след 7-дневна употреба на нашия дневен крем за лице HYALURON CELLULAR FILLER, производството на колаген в кожата може да се увеличи с над 24%*. Но това не е всичко: с нашите уникални перли за възстановяване на обема HYALURON CELLULAR FILLER можеш да увеличиш производството на колаген с до 49% само след 72 часа*.

*ин витро

 

Друго основно предимство на продуктите Cellular е подобряването на процеса по обновяване на кожните клетки. Защо това е важно в борбата с признаците на стареене?

Както бе споменато по-рано, с увеличаване на възрастта обновяването на клетките на кожата ни се забавя и бръчките стават по-видими. Всички формули от серия HYALURON CELLULAR FILLER реактивират клетките и ускоряват ежедневния процес на обновяване. Само с дневния крем за лице HYALURON CELLULAR FILLER вече можем да подобрим обновяването на клетките с 33% само за 24 часа* и да поддържаме кожата да изглежда млада на вид.

*ин-витро

nova-formula-cellular-filler

Д-р Доминик Гьодерц
Лабораторен мениджър
Отдел NIVEA Face Care

 

 

NIVEA има и нов продукт - Серум с хиалурон CELLULAR FILLER със 100% микро-хиалурон и глицерин. Бихте ли ни разказали повече за това?

Хидратиращият серум HYALURON CELLULAR FILLER е с нашата нова, уникална активираща клетките формула за незабавно изглаждане и интензивно хидратиране на кожата. Със своите 20% глицерин и внимателно подбран 100% микрохиалурон, ние се фокусираме само върху тази добре позната, но мощна смес от съставки. Известно е, че микрохиалуронът прониква в слоевете на кожата и подпомага хидратацията ѝ отвътре, докато глицеринът попълва собствените запаси от влага на кожата.

Вдъхновени от актуалните ритуали за красота, нашите експерти разработиха този продукт като първа стъпка от ежедневната ти грижа за лице. Само след 20 секунди кожата ти ще бъде подготвена за следващите стъпки за грижа, дори ще подсили предимството на хидратацията на последващия продукт, за да подпомогне допълнително действието на продуктите против стареене.

 

Имате ли други препоръки за борба със стареенето на кожата?

Като общ съвет: Започни по-рано с редовната рутинна грижа за кожата, тъй като да "поправиш" е много по-сложен процес от предотвратяването. Ежедневната рутина за грижа за лицето се състои от почистване на лицето, нанасяне на серум за стимулиране на кожните клетки и последващи дневни или нощни кремове за грижа.

Освен това се придържай към балансирана диета, здравословен и активен начин на живот и отдели време за себе си. И накрая, никога не подценявай значението на защитата от слънцето в ежедневната си грижа. Без значение дали си на закрито или на открито и независимо от сезона, UV-лъчението винаги присъства и оказва значително влияние върху стареенето на кожата. Ето защо нашият дневен крем за лице HYALURON CELLULAR FILLER се предлага със SPF15, за да предпази кожата от индиректно UV стареене, увреждане на клетките и пигментни петна.

Интересни съвети за теб