• Всички
  • Видео
  • Обучителни видеа
  • Статии
Филтър
Подреди по
Подреди по

Грижи се правилно за кожата си

Преди да потърсиш правилните продукти за грижа за твоята кожа, е добре да знаеш какъв тип кожа имаш. Кожата на всеки човек е различна и има различни нужди. Ние сме тук, за да ти предоставим експертни и информативни статии, с които да ти помогнем да намериш перфектните кремове, мицеларни води или маски, да ти споделим опит, техники за нанасяне и съвети за по-добър начин на живот, да ти помогнем да подобриш вида и здравето на кожата си.

NIVEA знае, че грижата за кожата не трябва да е сложна

Дали е суха и люспеща се, мазна или предразположена към черни точки, ние можем да предложим на кожата ти това, от което се нуждае, за да поддържаш естествената си красота. Дори и да имаш перфектна кожа (браво на теб!), може да разгледаш някои от статиите ни за това, какво се крие ""зад сцената"" на грижата за кожата. Експертите ни ще ти дадат насоки за правилни техники за грижа за тялото и ще ти препоръчат оптималните продукти. Ако имаш суха и люспеща се кожа, имаш нужда от съвсем различни продукти от приятелката ти, която има мазна кожа, например. Зрялата кожа има по-различни изисквания от младата, а ние от NIVEA знаем как стават нещата. Ако търсиш конкретна информация можеш да сортираш сраницата по тема. Използвай филтрите най-отгоре, за да стигнеш по-бързо до това, което ти трябва. 

Кожата на всеки е различна, но ние имаме решения

Гордеем се с нашите възможности да осигуряваме висококачествени продукти, но също и правилни решения за всички проблеми с кожата. Ние постоянно добавяме нови и нови статии и се надяваме да можем да отговорим на всичките ти въпроси. Потърси в секцията Съвети за грижа за кожата и намери това, което ще ти помогне да се чувстваш по-комфортно и щастливо в кожата си.