Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

truly-caring-header

Истински грижовен почистващ продукт за лице

История на първия крем NIVEA Care

Жените са разчитали на NIVEA Creme от толкова години - сега можеш нежно да почистваш кожата си, докато се грижиш за нея със серията NIVEA Creme Care.

NIVEA Creme: над 100 години опит

На NIVEA Creme се доверяват поколения жени и новите почистващи продукти на NIVEA Creme са вдъхновени от култовия и много грижовен NIVEA Creme.

Синьо олицетворение на грижата

NIVEA Creme Care

Малката синя кутийка на NIVEA Creme, която много жени познават, откакто са били деца, е вдъхновението зад новата серия NIVEA Creme Care, поради грижовните ѝ и защитни свойства.

Икона на марката

 

NIVEA е известна със своята нежна грижа в продължение на повече от век, откакто създаде NIVEA Creme - първата емулсия, която се грижи за кожата като никоя друга и революционизира грижата за кожата на жените. Оттогава, NIVEA Creme е емблематичен продукт, който присъства на козметичния рафт в банята в цял свят. 

 

След като предлага такива популярни формули за душ гел, лосион за тяло и продукти за под душа, NIVEA вече е открила и начин да направи почистването на лицето специален грижовен процес с новата серия NIVEA Creme Care. Така че сега можеш да се насладиш на почистващ продукт за лице, който почиства и се грижи за твоята кожа, от марка, на която жените се доверяват от толкова години насам.

 

Различни продукти за почистване за различни навици на почистване

Ние всички сме толкова различни, колкото и нашите лица - няма "един размер", когато става въпрос за намирането на перфектния почистващ продукт за лице. Ето защо новата серия NIVEA Creme Care предлага три различни продукта. 

Почистващо мляко NIVEA Creme Care се нанася върху лицето с помощта на памучен тампон, докато Почистващ крем NIVEA Creme Care се използва в комбинация с вода. И накрая, Почистващи кърпички за лице NIVEA Creme Care могат да се използват за премахване на грима и почистване на лицето, когато и където пожелаеш - те са изработени от изключително мека тъкан, която ги прави още по-нежни и грижовни към кожата.

Уникалният аромат на NIVEA Creme

truly-caring-nivea-hands

Уникалният и разпознаваем аромат, вдъхновен от флоралните, цитрусови и мускусни аромати, е обичан от жените по целия свят, поради асоциациите му с любов и грижа - този аромат е възпроизведен в новата серия NIVEA Creme Care.

Ползи от използването на почистващ продукт за лице всеки ден

  • За да премахнеш всички замърсявания и мръсотии, които се натрупват през деня по лицето ти. 
  • Докато спим, клетките ни се подновяват, така че почистването на лицето сутрин е важно, за да премахнем мъртвите клетки по кожата. 
  • Нанасянето на грим и докосването на лицето могат да оставят усещане за нечистота - почистването е важно за освежаване на лицето след носене на грим.

Индивидуалната красота на лицето

Това, което прави жените толкова красиви, е тяхната уникалност - а какво е по-уникално от нашето лице?

Най-добрата комбинация: Почистване и грижа

truly-caring-shower

Едно нещо, което жените често откриват, докато избират почистващ продукт, е, че след това чувстват здрава кожата си - това не е случая с продуктите на NIVEA Creme Care. Тяхната комбинация от почистваща сила и нежна грижа ще накара кожата да се чувства хидратирана.

Грижа = Любов

Почистваме и се грижим за кожата си, защото я обичаме - тъй като искаме кожата ни да изглежда страхотно и да се чувства здрава, наша отговорност е да ѝ покажем любовта и грижата, които заслужава. Начинът да направиш това е чрез правилното и редовно почистване. 

Ето тук идва на помощ серията NIVEA Creme Care. Продуктите предоставят Комплекс NIVEA Creme Care и аромата на NIVEA Creme. Това спомага за поддържане на естествения баланс на влагата на кожата, без да причинява ненужно стрес или дразнене. Формулата за грижа ще остави кожата да се чувства чиста, овлажнена и преди всичко обичана.

Естественото лице се нуждае от естествена грижа

truly-caring-friends

Както всички ние изглеждаме по-различно, така и нуждите на кожата ни могат да бъдат много различни. Естествената грижа от NIVEA обгръща тази индивидуалност и ни учи как да я ценим - в крайна сметка това е, което ни прави уникални!

Нашите препоръки за теб