Истински грижовен почистващ продукт за лице

ИСТОРИЯ НА ПЪРВИЯ КРЕМ NIVEA CARE

Жените са разчитали на NIVEA Creme от толкова години - сега можеш нежно да почистваш кожата си, докато се грижиш за нея със серията NIVEA Creme Care.

NIVEA Creme: над 100 години опит

На NIVEA Creme се доверяват поколения жени и новите почистващи продукти на NIVEA Creme са вдъхновени от култовия и много грижовен NIVEA Creme.
NIVEA Creme Care

Синьо олицетворение на грижата

Малката синя кутийка на NIVEA Creme, която много жени познават, откакто са били деца, е вдъхновението зад новата серия NIVEA Creme Care, поради грижовните ѝ и защитни свойства.

Икона на марката

 

NIVEA е известна със своята нежна грижа в продължение на повече от век, откакто създаде NIVEA Creme - първата емулсия, която се грижи за кожата като никоя друга и революционизира грижата за кожата на жените. Оттогава, NIVEA Creme е емблематичен продукт, който присъства на козметичния рафт в банята в цял свят. 

 

След като предлага такива популярни формули за душ гел, лосион за тяло и продукти за под душа, NIVEA вече е открила и начин да направи почистването на лицето специален грижовен процес с новата серия NIVEA Creme Care. Така че сега можеш да се насладиш на почистващ продукт за лице, който почиства и се грижи за твоята кожа, от марка, на която жените се доверяват от толкова години насам.

 

Различни продукти за почистване за различни навици на почистване

Ние всички сме толкова различни, колкото и нашите лица - няма "един размер", когато става въпрос за намирането на перфектния почистващ продукт за лице. Ето защо новата серия NIVEA Creme Care предлага три различни продукта. 

Почистващо мляко NIVEA Creme Care се нанася върху лицето с помощта на памучен тампон, докато Почистващ крем NIVEA Creme Care се използва в комбинация с вода. И накрая, Почистващи кърпички за лице NIVEA Creme Care могат да се използват за премахване на грима и почистване на лицето, когато и където пожелаеш - те са изработени от изключително мека тъкан, която ги прави още по-нежни и грижовни към кожата.

truly-caring-nivea-hands

Уникалният аромат на NIVEA Creme

Уникалният и разпознаваем аромат, вдъхновен от флоралните, цитрусови и мускусни аромати, е обичан от жените по целия свят, поради асоциациите му с любов и грижа - този аромат е възпроизведен в новата серия NIVEA Creme Care.

Ползи от използването на почистващ продукт за лице всеки ден

  • За да премахнеш всички замърсявания и мръсотии, които се натрупват през деня по лицето ти. 
  • Докато спим, клетките ни се подновяват, така че почистването на лицето сутрин е важно, за да премахнем мъртвите клетки по кожата. 
  • Нанасянето на грим и докосването на лицето могат да оставят усещане за нечистота - почистването е важно за освежаване на лицето след носене на грим.

Индивидуалната красота на лицето

Това, което прави жените толкова красиви, е тяхната уникалност - а какво е по-уникално от нашето лице?
truly-caring-smile
Какви тайни разкрива лицето ти?

Емоциите

Независимо дали става дума за нещо, което ни пречи или се борим да задържим щастието, е трудно да скрием емоциите по лицето си и те често разкриват много неща.
truly-caring-diet
Какви тайни разкрива лицето ти?

Диетата

Това, което ядем и пием ежедневно, може да окаже влияние върху нас повече от това, което се случва вътре в тялото ни - лицето на човек, който е на диета, богата на плодове, зеленчуци и добри източници на протеини, ще изглежда по-здраво и по-сияйно също и на външен вид.
truly-caring-sport
Какви тайни разкрива лицето ти?

Физически упражнения

Честите физически упражнения могат да имат много положително въздействие върху начина, по който изглеждаш и се чувстваш. Получава се циркулиране на кръвта в тялото, което означава повече циркулация на кръвта и по лицето - това ще те остави с розова здрава на вид кожа след всяка тренировка.
truly-caring-sleeping
Какви тайни разкрива лицето ти?

Навици по време на сън

Докато спим, клетките на кожата преминават в режим на регенерация и се подновяват. Това означава, че ако държим достатъчно очите си затворени, има по-малка вероятност да страдаме от уморена, вяла кожа и тъмни кръгове - а това е една добра причина, поради която се казва, че сънят е красота!

truly-caring-reading
Какви тайни разкрива лицето ти?

Нивото на стрес

В днешно време обществото ни поставя под нарастващ натиск както на работа, така и вкъщи. Високите нива на стрес могат да окажат въздействие върху лицето ти - затова не забравяй да отделиш време за релакс, ако стресовите нива са високи.

Грижа = Любов

Почистваме и се грижим за кожата си, защото я обичаме - тъй като искаме кожата ни да изглежда страхотно и да се чувства здрава, наша отговорност е да ѝ покажем любовта и грижата, които заслужава. Начинът да направиш това е чрез правилното и редовно почистване. 

Ето тук идва на помощ серията NIVEA Creme Care. Продуктите предоставят Комплекс NIVEA Creme Care и аромата на NIVEA Creme. Това спомага за поддържане на естествения баланс на влагата на кожата, без да причинява ненужно стрес или дразнене. Формулата за грижа ще остави кожата да се чувства чиста, овлажнена и преди всичко обичана.

truly-caring-shower

Най-добрата комбинация: Почистване и грижа

Едно нещо, което жените често откриват, докато избират почистващ продукт, е, че след това чувстват здрава кожата си - това не е случая с продуктите на NIVEA Creme Care. Тяхната комбинация от почистваща сила и нежна грижа ще накара кожата да се чувства хидратирана.
truly-caring-friends

Естественото лице се нуждае от естествена грижа

Както всички ние изглеждаме по-различно, така и нуждите на кожата ни могат да бъдат много различни. Естествената грижа от NIVEA обгръща тази индивидуалност и ни учи как да я ценим - в крайна сметка това е, което ни прави уникални!

Интересни съвети за теб