Погрижи се за лицето си с мицеларна вода

МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА КРАСИВА И ЧИСТА КОЖА

В този забързан свят, кожата ни не винаги получава вниманието, което заслужава. Мицеларната вода има преимуществото да спестява време, докато се грижи за лицето ни нежно и ефективно премахва замърсявания и грим.

ДОБАВИ МИЦЕЛАРНА ВОДА В РИТУАЛА ЗА КРАСОТА

Какво е мицеларна вода и как да я използваш най-добре? Да погледнем подробно какво представлява продукта и какво е действието му върху кожата.

КАКВО Е МИЦЕЛАРНА ВОДА

Мицеларна вода от NIVEA е специално разработена да осигурява бързо, приятно и ефикасно почистване на кожата и премахване на грима. Тя съдържа специални молекули, познати като мицели. 

Мицелите спомагат за почистването на грим дори и от очите и устните, като привличат като магнит омазняването и други замърсявания по лицето.
 
Мицеларната вода интензивно, но деликатно почиства кожата само с една лесна стъпка, като ѝ осигурява и допълнителна хидратация. 

Благодарение на иновативната мицеларна технология, тя е изключително нежна и високоефективна и действа без триене и нужда от изплакване.

ЗА КАКВО ДА ИЗПОЛЗВАШ МИЦЕЛАРНА ВОДА

Мицеларната вода е мултифункционален продукт. Благодарение на мицеларната технология, тя действа като средство за почистване, освежаване, премахване на грим и нежно хидратиране. Независимо дали искаш да премахнеш ежедневните замърсявания или да отстраниш грима си, мицеларната вода е твоят продукт.
как да използвам мицеларна вода

7 ПРИЧИНИ ДА СЕ ДОВЕРИШ НА МИЦЕЛАРНАТА ВОДА

  •  Мицеларната вода е удобен продукт за премахване на грим
  •  Тя осигурява интензивно почистване и позволява на кожата да диша свободно
  •  Мицеларната вода действа тонизиращо на кожата
  •  Има лек хидратиращ ефект
  •  Съдържа ценни масла и витамини
  •  Мицеларната вода едновременно премахва грим и почиства лицето
  •  Подходяща е и за чувствителни зони като очи и устни
 
предимства на мицеларната вода

Деликатно и ефективно премахване на грим

Очарованието на мицеларната вода е, че с нея едновременно почистваш лицето и премахваш грима. Формулата е създадена като ефективно средство за отстраняване както на лек грим, така и на водоустойчива спирала и дълготраен грим. Едновременно с това, тя е деликатна и не дразни кожата.
почистване на грим с мицеларна вода, гримирана жена, отстраняване на грим с памучен тампон

Деликатно и грижовно почистване

Чувствителната кожа ще се почувства прекрасно, когато е третирана с Мицеларна вода за чувствителна кожа. Формулата с пантенол и масло от гроздово семе успокоява кожата и я дарява с моментална хидратация и свежест.

Кой има най-големи ползи от мицеларната вода?

Мицеларната вода е перфектна и за жени, които имат нужда от интензивно почистване на грим и за тези, които искат просто да освежат кожата си и да я почистят след дълъг ден.
мицеларна вода за чувствителна кожа

Почистване с мицеларна вода

Дари кожата си с грижата, която тя заслужава, с мицеларна вода от NIVEA.

Специалните формули за три типа кожа- чувствителна, суха и нормална- осигуряват най-правилната грижа за всяка кожа.
запази спокойствие и обичай кожата си

МИЦЕЛАРНАТА ВОДА КАТО ПРОДУКТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ГРИМ

Мицеларната вода е удобно решение за премахване на ежедневен грим. Тя не само спестява време, но и е деликатна и към най-чувствителната кожа.

Всяка жена е наясно с важността на премахването на грима и измиването на лицето преди сън. Проблемът е, че понякога просто искаме да си легнем по-бързо. 

С NIVEA Мицеларна вода няма да губите много време в почистването на кожата си и премахването на грима. Освен това ще се радвате на троен ефект- чиста, тонизирана и хидратирана кожа.

ИНТЕРЕСНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ