НОВО: NIVEA SUN UV Face МИНЕРАЛНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА за лице

ново: Слънцезащитен крем за лице с минерални филтри

ВИСОКО ЕФЕКТИВНА СЛЪНцЕЗАЩИТА БЕЗ ХИМИЧНИ ФИЛТРИ

Новият Слънцезащитен крем за лице с минерални филтри SPF 50+ осигурява надеждна и много висока UVA и UVB защита - и всичко това без химически филтри! Той е водоустойчив и не съдържа съставки, които влияят негативно на морския свят, а външната му опаковка е направена с до 89% рециклируеми материали . Открий новия слънцезащитен крем за лице с минерални филтри в удобен туба формат от 50мл: за лесна и бърза употреба, , където и да си!

Минералната UV защита за лице NIVEA SUN UV SPF50+ съдържа Антиоксидант и био Алое Вера, което не само предпазва от слънчево изгаряне, но и предотвратява дехидратирането, като оставя усещане за гладка и освежена кожа. Формулата е не-мазна,  с матиращ ефект, не запушва порите, което я прави изключителноподходяща за ежедневна употреба.

100% минерална защита

Как всъщност действат минералните UV филтри? За разлика от химическите UV филтри, слънцезащитата със 100% минерални UV филтри образува защитен филм на повърхността на кожата, който отразява слънчевите лъчи далеч от кожата, вместо да преобразува UVA и UVB лъчението в топлина. Частиците в слънцезащитния крем действат като малки огледала върху кожата ти.


НАШАТА НАЙ-УСТОЙЧИВА СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Когато разработваме нови продукти, за нас е важно не само да защитим кожата ти, но и да помислим за опазване на околната среда. Формулатана новия слънцезащитен продукт NIVEA SUN Mineral не съдържа UV филтрите октиноксат, оксибензон, октокрилен и микропластмаси, и по този начин предотвратяват избелването на коралите. По този начин те отговарят на стандартите на Закона за Хавайските рифове. Веган формулите не съдържат никакви животински съставки. Сгъваемите опаковки са сертифицирани по FSC® и са изработени от материал с отговорно снабдяване.