ПЕРФЕКТНАТА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ ОТ NIVEA ТИ НОСИ НАГРАДА

СПЕЧЕЛИ FOREO LUNA MINI 3

УЧАСТВАЙ В ТОМБОЛА ЗА УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ FOREO LUNA MINI 3

 

Пролетта е сезонът на новото начало, затова е идеален да започнеш нова рутина за грижа за лице! Нашата препоръка е революционната рутина срещу пигментни петна LUMINOUS630, която съдържа Активен серум и Дневен флуид - кожата ти ще ти се отблагодари със сияен и равномерен вид! Повече за серията ще откриеш тук.

Както винаги, NIVEA е тук, за да ти предостави най-подходящите продукти за твоя тен и ти дава шанс да спечелиш страхотни награди! Закупи продукти NIVEA за грижа и/или почистване на лице за минимум 15лв. от дрогерии dm и можеш да спечелиш 10 професионални уреда за почистване на лице FOREO LUNA MINI 3! Открий по-долу детайлите и се запиши още сега!

 


УЧАСТВАЙ

ЗАПИШИ СЕ ЗА УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ FOREO LUNA MINI 3

В периода 14 – 27 април 2022г. купи продукти NIVEA за грижа и/или почистване на лице от дрогерии dm на минимална стойност 15лв., регистрирай се на NIVEA.bg във формуляра по-долу и ще участваш автоматично за тегленето на 1 от 10 уреда за почистване на лице FOREO LUNA MINI 3!

Тази кампания на NIVEA приключи. Ела тук отново на 27 май 2022г., за да провериш дали си сред печелившите, които ще получат 1 от 10 професионални уреда за почистване на лице FOREO LUNA MINI 3!

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.