МЕХАНИЗЪМ

ОТДАЙ СЕ НА ПОЧИВКА С NIVEA

Новата кампания на NIVEA се провежда в магазини CBA в периода 21 октомври – 24 ноември 2021г.. за да участваш в нея, е необходимо да закупиш продукти NIVEA за минимум 12лв. с ДДС, а след това да регистрираш касовия бон или фактурата във формуляра по-долу. Така ще се запишеш в томбола, чрез която можеш да спечелиш ваучер за 2-дневна почивка в еко селище Omaya или 1 от 3 фотоапарата за моментни снимки Fujifilm Instax Mini Liplay!
 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

УЧАСТВАЙ ЗА 2-ДНЕВНА ПОЧИВКА В ЕКО СЕЛИЩЕ ОМАЯ
ИЛИ 3 ФОТОАПАРАТА FUJIFILM INSTAX

Тази кампания приключи и списъкът с печелившите участници е публикуван тук.

 

Пълните правила за участие ще откриеш тук.

 

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

Избери любимите си NIVEA продукти от магазини CBA и ги закупи в периода 21 октомври – 24 ноември 2021г., като запазиш касовия бон, ако минималната сума е 12лв. с ДДС. Качи снимка, за да се регистрираш за участие в томболата и можеш да спечелиш 2 дни на пълен релакс в Еко селище ОМАЯ или 1 от 3 фотоапарата за моментни снимки Fujifilm Instax Mini Liplay!

ПЕЧЕЛИВШИ

ВИЖ ДАЛИ СИ СРЕД ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Ела тук отново на 08.12.2021г., за да провериш дали си в списъка с късметлиите, които ще получат 2 дни на пълен релакс в Еко селище ОМАЯ или 1 от 3 фотоапарата за моментни снимки Fujifilm Instax Mini Liplay! Стискаме ти палци!