бебешко олио NIVEA

Бебешко олио: Бебешки продукт с много приложения

Повечето майки се кълнат в бебешкото олио, когато стане въпрос за грижа за кожата на бебчетата им и дори и за тяхната кожа. Когато се използва правилно, олиото прави кожата гладка и я поддържа здрава.

Как бебешкото олио се грижи за бебешката кожа?

Бебешкото олио е фантастичен продукт, специално създаден с формула за защита и подхранване на деликатната бебешка кожа. Научи как да използваш бебешкото олио за най-добри резултати.
бебешко олио за чувствителна кожа

Идеално за чувствителната бебешка кожа

Тъй като кожата на бебчетата все още не е напълно развита, тя се нуждае от специална грижа. Употребата на бебешко олио е чудесен начин да я запазиш мека и гладка и да ѝ предоставиш необходимата защита. 
Бебетата са красив начин да създадеш човек

ЦИТАТ НА ДЕНЯ

бебешка баня с капка олио

БЕБЕШКА БАНЯ С КАПКА ОЛИО

Бебешкото олио е чудесна добавка за ваната, особено при къпане на новородено - просто добави няколко капки в топлата вода и се наслади на мекотата ѝ. 

Защо бебешкото олио е толкова уникално

  • Хипоалергично е и е дерматологично тествано. 
  • Най-добре се нанася върху мокра кожа. 
  • Има същия невероятен ефект върху възрастните. 
  • Създава защитен слой за кожата. 

Идеално за чувствителната бебешка кожа

Бебешката кожа е различна от тази на възрастните и се нуждае от допълнителна грижа и защита. Използвай деликатни бебешки продукти, които не съдържат агресивни съставки: това е много важно за мъничето ти, за да запазиш кожата му мека, гладка и без раздразнения. 

Бебешко олио NIVEA Baby Подхранващо олио осигурява на кожата защитна бариера, като предотвратява изпаряването на влагата в нея и по този начин не позволява на кожата да се изсуши. Въпреки че бебешката кожа попива влагата по-бързо от тази на възрастните, тя може и да изгуби влага бързо, което прави употребата на продукт като бебешкото олио жизненоважна.
 

БЕБЕШКОТО ОЛИО: ЗА БЕБЕТА И РОДИТЕЛИ

Въпреки че повечето приложения на бебешкото олио са насочени към бебетата, то може да е също толкова чудотворно и за възрастните.
масаж с бебешко олио за теб

НАСЛАДИ СЕ НА МАСАЖ С БЕБЕШКО ОЛИО

Ако бебетата могат да се радват на мекото докосване и красивият аромат на масажа с бебешко олио, защо и ти да не можеш? Отпусни се и отдели време за малко масаж на ръцете или на цялото тяло с бебешко олио. 

ПРЕДИМСТВА НА NIVEA BABY ПОДХРАНВАЩО ОЛИО

  • Тройна грижа - меко почистване, защита с интензивна хидратация и нежен масаж с олио. 
  • Хидратира кожата, благодарение на формулата с бадемово масло. 
  • Без парабени, без алкохол, без оцветители и без консерванти. 
  • Изработен със съдействието на дерматолози и педиатри. 
  • Клинично и дерматологично тествано за съвместимост с кожата. 

КОГА И КАК ДА ИЗПОЛЗВАШ БЕБЕШКОТО ОЛИО ВЪРХУ БЕБЕШКАТА КОЖА

Бебешкото олио може да бъде изключително благоприятно за кожата на твоето бебче и много майки го смятат за истинско чудо сред продуктите за хидратиране на бебешката кожа. 

Идеалното време за нанасяне на бебешко олио е веднага след къпане, тъй като тогава кожата съдържа най-много влага. Когато олиото се нанесе на влажна кожа, можеш да си спокойна, че си "заключила" максимално количество влага в кожата и тя се запазва добре хидратирана за възможно най-дълго.

Малките бебета често имат зони със суха или люспеща кожа. Бебешкото олио е идеално за третирането им и често е по-нежно, отколкото другите хидратиращи продукти. А защо да не опиташ и нежен масаж на бебето върху тези зони, за да помогнеш наистина на бебешкото олио да попие в кожата? 

Друго предимство на бебешкото олио е, че може да бъде чудесно лекарство за крусти. И е толкова нежно към скалпа, така че не би трябвало да причини допълнително раздразнение, ако се нанася с нежни масажни движения. Бъди изключително внимателна с тази част на главата. NIVEA Baby Подхранващо олио е страхотен избор за тази цел, тъй като е хипоалергично и е направено от подходящи за бебешката кожа съставки.
 
бебешки масаж с олио
СИЛАТА НА ДОКОСВАНЕТО - ПОДАРИ НА БЕБЕТО ЦЯЛОСТЕН МАСАЖ С БЕБЕШКО ОЛИО

Ръчички

Използвай пръстите си и нежно масажирай ръчичките, докато раздвижиш мускулите. След това хвани ръцете над китките и леко издърпай надолу. 
масажирай гръбчето и седалището
СИЛАТА НА ДОКОСВАНЕТО - ПОДАРИ НА БЕБЕТО ЦЯЛОСТЕН МАСАЖ С БЕБЕШКО ОЛИО

Гръб и седалище

Нежно завърти бебчето по коремче и започни да го масажираш по ръцете, раменете и след това стигни до крачетата. Увери се, че отделяш достатъчно внимание на мускулите на гръбначния стълб. 
масаж на стъпалата на бебето
СИЛАТА НА ДОКОСВАНЕТО - ПОДАРИ НА БЕБЕТО ЦЯЛОСТЕН МАСАЖ С БЕБЕШКО ОЛИО

Стъпала

Вземи едно краче и го покрий с бебешко олио, докато правиш нежни, кръгови движения върху стъпалото, като използваш палеца си, а после масажирай всяко пръстче поотделно. 
масаж на цялото тяло на бебето
СИЛАТА НА ДОКОСВАНЕТО - ПОДАРИ НА БЕБЕТО ЦЯЛОСТЕН МАСАЖ С БЕБЕШКО ОЛИО

Цяло тяло

Нежно масажирай цялата дължина на тялото на бебето от главата до петите с едно движение, преди да започнеш да масажираш от раменете до върховете на пръстчетата.
масажирай ръцете на бебето
СИЛАТА НА ДОКОСВАНЕТО - ПОДАРИ НА БЕБЕТО ЦЯЛОСТЕН МАСАЖ С БЕБЕШКО ОЛИО

Ръце

Отдели време да втриеш малко олио във всяко отделно пръстче, докато държиш ръката на детето. След това масажирай нежно дланите. 
масаж за крачетата на бебето
СИЛАТА НА ДОКОСВАНЕТО - ПОДАРИ НА БЕБЕТО ЦЯЛОСТЕН МАСАЖ С БЕБЕШКО ОЛИО

Крака

Започни с коремчето на бебето и се придвижи към крачетата, като използваш бебешко олио, за да масажираш мускулите. След това започни да ги движиш в кръгообразни движения, за да задействаш мускулите. 
бебешко олио за пълен релакс
СИЛАТА НА ДОКОСВАНЕТО - ПОДАРИ НА БЕБЕТО ЦЯЛОСТЕН МАСАЖ С БЕБЕШКО ОЛИО

Сега твоето бебче е напълно релаксирано

Бебешкият масаж с използване на бебешко олио ще успокои и релаксира бебчетата и ще ги приготви за сън. Наслади се на ценното време за сплотяване с твоето мъниче. 

Не е само за бебета - страхотни начини да използваш и ти бебешкото олио

Бебешкото олио е толкова мултифункционален продукт и е много на място в банята ти. Защо не го използваш за почистване на лицето си, например? Методът на почистване с олио е много нежен и плюс това хидратира кожата.

Някои хора се наслаждават на ефекта от употребата му върху сухите краища на косата - това осигурява интензивна хидратация и поддържа косата жизнена и здрава. Може дори да се използва като средство за бръснене за по-гладко и комфортно бръснене! 

Ако кожата ти е изцапана с боя, бебешкото олио може да е ключът към отстраняването му. При толкова много приложения не е изненада, че бебешкото олио е основен козметичен продукт за много от хората в днешно време.