Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Как ефективно да използваме бебешко олио за постигане на най-добри резултати

Бебешко олио: Бебешки продукт с много приложения

Как да използваш бебешкото олио за най-добри резултати

Повечето майки се кълнат в бебешкото олио, когато стане въпрос за грижа за кожата на бебчетата им и дори и за тяхната кожа. Когато се използва правилно, олиото прави кожата гладка и здрава.

Как бебешкото олио се грижи за бебешката кожа?

Бебешкото олио е фантастичен продукт, специално създаден с формула за защита и подхранване на деликатната бебешка кожа.

Идеално за чувствителната бебешка кожа

Бебешката кожа е различна от тази на възрастните и се нуждае от допълнителна грижа и защита. Използвай деликатни бебешки продукти, които не съдържат агресивни съставки: това е много важно за мъничето ти, за да запазиш кожата му мека, гладка и без раздразнения. 

Бебешко олио NIVEA Baby Подхранващо олио осигурява на кожата защитна бариера, като предотвратява изпаряването на влагата в нея и по този начин не позволява на кожата да се изсуши. Въпреки че бебешката кожа попива влагата по-бързо от тази на възрастните, тя може и да изгуби влага бързо, което прави употребата на продукт като бебешкото олио жизненоважна. 

Бебешка баня със капка олио

Баня за бебето с мъничко олио

Бебешкото олио е чудесна добавка за ваната, особено при къпане на новородено - просто добави няколко капки в топлата вода и се наслади на мекотата ѝ. 

Защо бебешкото олио е толкова уникално

  • Хипоалергично е и е дерматологично тествано. 
  • Най-добре се нанася върху мокра кожа. 
  • Има същия невероятен ефект върху възрастните. 
  • Създава защитен слой за кожата. 

Идеално за чувствителната бебешка кожа

майка-целува-бебе

Тъй като кожата на бебчетата все още не е напълно развита, тя се нуждае от специална грижа. Употребата на бебешко олио е чудесен начин да я запазиш мека и гладка и да ѝ предоставиш необходимата защита. 

Красиви думи

Красиви Думи

Бебешко олио за бебета и родители - чудесни начини да го използваш

Въпреки че повечето приложения на бебешкото олио са насочени към бебетата, то може да е също толкова чудотворно и за възрастните.

Кога и как да използваш бебешкото олио върху бебешката кожа?

Бебешкото олио може да бъде изключително благоприятно за кожата на твоето бебче и много майки го смятат за истинско чудо сред продуктите за хидратиране на бебешката кожа. 

Идеалното време за нанасяне на бебешко олио е веднага след къпане, тъй като тогава кожата съдържа най-много влага. Когато олиото се нанесе на влажна кожа, можеш да си спокойна, че си "заключила" максимално количество влага в кожата и тя се запазва добре хидратирана за възможно най-дълго.

Малките бебета често имат зони със суха или люспеща кожа. Бебешкото олио е идеално за третирането им и често е по-нежно, отколкото другите хидратиращи продукти. А защо да не опиташ и нежен масаж на бебето върху тези зони, за да помогнеш наистина на бебешкото олио да попие в кожата? 

Друго предимство на бебешкото олио е, че може да бъде чудесно лекарство за крусти. И е толкова нежно към скалпа, така че не би трябвало да причини допълнително раздразнение, ако се нанася с нежни масажни движения. Бъди изключително внимателна с тази част на главата. NIVEA Baby Подхранващо олио е страхотен избор за тази цел, тъй като е хипоалергично и е направено от подходящи за бебешката кожа съставки. 

Полегни си и се наслади на масаж с бебешко олио!

Отпуснете се и се насладете на масаж с бебешко олио!

Ако бебетата могат да се радват на мекото докосване и красивият аромат на масажа с бебешко олио, защо и ти да не можеш? Отпусни се и отдели време за малко масаж на ръцете или на цялото тяло с бебешко олио. 

Предимства на NIVEA Baby Подхранващо олио

  • Тройна грижа - меко почистване, защита с интензивна хидратация и нежен масаж с олио. 
  • Хидратира кожата, благодарение на формулата с бадемово масло. 
  • Без парабени, без алкохол, без оцветители и без консерванти. 
  • Изработен със съдействието на дерматолози и педиатри. 
  • Клинично и дерматологично тествано за съвместимост с кожата. 

Не е само за бебета - страхотни начини да използваш и ти бебешкото олио

Бебешкото олио е толкова мулкитфункционален продукт и е много на място в банята ти. Защо не го използваш за почистване на лицето си, например? Методът на почистване с олио е много нежен и плюс това хидратира кожата. 

Някои хора се наслаждават на ефекта от употребата му върху сухите краища на косата - това осигурява интензивна хидратация и поддържа косата жизнена и здрава. Може дори да се използва като средство за бръснене за по-гладко и комфортно бръснене! 

Ако кожата ти е изцапана с боя, бебешкото олио може да е ключът към отстраняването му. При толкова много приложения не е изненада, че бебешкото олио е основен козметичен продукт за много от хората в днешно време.