urea-care

НОВО: UREA + CARE С 5% УРЕA И ДЕКСПАНТЕНОЛ

ПОДСИЛВА ЕСТЕСТВЕНАТА ЗАЩИТА НА КОЖАТА С ДЕКСПАНТЕНОЛ И УРЕA

Както ние трябва да се предпазим от вятъра и студа с подходящото облекло, така и кожата ни се нуждае от подходящата защита срещу външни влияния. Крем NIVEA Urea + Care с 5% уреа и декспантенол подсилва защитната бариера на кожата и действа в баланс с естествения микробиом на кожата, който е невидим слой от естествена бактерия, която спомага за поддържането на кожата здрава и красива. Осигурява интензивнa хидратация  за до 72 часа и противодейства на загубата на влага на кожата.

ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНЕНА КОЖА

Тези две съставки са перфектната комбинация от съставки за подхранване и регенериране на стресираната и много суха кожа. Декспантенолът, известен също като пантенол, има хидратиращи свойства и подпомага заздравяването на раните и регенерацията на кожата. Уреата, от друга страна, е маслена субстанция, която гарантира, че влагата в кожата ще бъде запазена. Перфектното дуо за защитена и обгрижена кожа!
urea

ДЕКСПАНТЕНОЛ И УРЕА

Тези две съставки са идеалната комбинация за грижа и регенериране на стресираната и много суха кожа. Декспантенолът, известен също като пантенол, има овлажняващи свойства и подпомага заздравяването на раните и регенерацията на кожата. Уреата, от друга страна, е маслена субстанция, която гарантира, че кожата няма да изсъхне. Перфектното дуо за защитена и обгрижена кожа!
urea-care


УПОТРЕБА

urea-care

1. НАНЕСИ

Нанеси обилно върху желаната зона и остави продукта да попие добре.

2. СПЕЦИАЛНА ГРИЖА

За изключително суха кожа и чувствителни зони на тялото препоръчваме да нанесеш отново.