ПРЕВЪРНИ ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА
В ГРИЖА ЗА ГРАДСКИТЕ ДЪРВЕТА

ВКЛЮЧИ СЕ

ПОДКРЕПИ ГРИЖАТА ЗА ГРАДСКИ ДЪРВЕТА,
ДОКАТО СЕ ГРИЖИШ ЗА КОЖАТА СИ!

С всяка покупка на продукти NIVEA от магазини dm в периода 4.03.-31.03.2021 г., подкрепяш програмата Tree Care за грижа за градските дървета. С нея ще осигурим профилактичен преглед и мерки за здраве и безопасност на вековни дървета в два български града, за да се чувства кожата ни естествено добре в града.


ЧИСТА СРЕДА

ДЪРВЕТАТА, КОИТО ОСИГУРЯВАТ
ЕСТЕСТВЕНА ГРИЖА ЗА НАС В ГРАДА

Градските дървета пречистват въздуха и водата, пестят енергията, пазят сянка, намаляват шума и създават здравословна среда в града. Но също като кожата на човека, дърветата изискват специфични грижи, за да се чувстват добре в градовете, където са подложени на повече вредни влияния.

ЕСТЕСТВЕНА ГРИЖА

С ПРОГРАМАТА TREE CARE СЕ ГРИЖИМ
ЗА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ НА ГРАДСКИТЕ ДЪРВЕТА

Все повече еколози, организации и проучвания посочват колко е важна устойчивата грижа за дърветата в града. Правилната грижа за тях помага да сме здрави и да се чувстваме естествено добре. А редовните експертни прегледи гарантират както здравето на дървото, така и безопасността ни като минувачи в парка. Затова стартираме програмата Tree Care, в която ще отделяме средства от продажба на продукти Nivea в мрежата на dm през март, за да се погрижим за любими градски дървета с помощта на опитните еколози от Tree Doctor.

1МОНИТОРИНГ

и преглед на 50 дървета в София и Пловдив.

2ПРЕДПИСАНИЯ

на мерки за здраве и безопасност.

3ГРИЖА

и осигуряване на нужните процедури.


TREE CARE

С ОТДЕЛЕНИТЕ СРЕДСТВА ОТ ПРОДАЖБИ В dm В ПЕРИОДА 4.03 - 31.03.2021 г. ЩЕ СЕ
ПОГРИЖИМ ЗА 50 ВЕКОВНИ ДЪРВЕТА В СОФИЯ И ПЛОВДИВ

През април ще направим преглед на 50 вековни градски дървета в емблематични паркове на София и Пловдив. “Славейковите дъбове” в кв. Лозенец в София са известни с това, че са приютявали под сянката си писателите от Кръга “Мисъл” и продължават да са магнетично място и до днес. А “Цар-Симеоновата градина” със своите пеещи фонтани, е любима локация за разходка на пловдивчани и паметник на парковото изкуство. С помощта на експертите от Tree Doctor ще диагностицираме дърветата там, за да им осигурим професионална грижа.