СЛЪНЦЕЗАЩИТА И ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ С NIVEA SUN

Ежедневна грижа и високоефективна слънцезащита за твоята кожа!

СЛЪНЦЕЗАЩИТА ЗА ЛИЦЕ NIVEA SUN

ЛИЦЕТО ТИ СЕ НУЖДАЕ ОТ СПЕЦИАЛНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Кожата на лицето е много по-нежна и по-чувствителна, така че шансовете за прекомерно изгаряне са по-високи, отколкото върху останалата част по тялото. За да предотвратиш изгарянето от слънцето и появата на бръчки и слънчеви петна, е необходимо да използваш слънцезащитен продукт за лице с висок фактор SPF, който действа срещу UV лъчението, като същевременно осигурява и необходимата хидратация и грижа за тази уязвима зона.
 

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ИЗБЕРЕШ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ СЪС SPF

Слънцезащитният фактор SPF действа като защитен филм за кожата срещу вредното влияние на слънчевите лъчи. Продуктите за тяло със SPF може да предпазят лицето от UV лъчението, но текстурата им не е подходяща, за да гарантира правилната грижа за тази зона на кожата, тъй като този вид продукти са адаптирани предимно към нуждите на кожата на краката, ръцете, корема и гърба.

Кремовете за лице със SPF на NIVEA SUN имат високо ниво на слънцезащита срещу отрицателните ефекти от излагането на слънце, а текстурата им е лека, специално разработена за тънка и чувствителна кожа и са подходяща основа за грим. Научи повече за тях по-долу и избери този, който е подходящ за теб, като се довериш на слънцезащитна марка №1* в България!

*По данни на  NIQ за продажби в стойност на база България Scan Track изследване, в категория „Слънцезащитни продукти“, за период от 52 седмици, приключващ декември 2022г. (Copyright © 2022, The Nielsen Company.)

 

NIVEA SUN LUMINOUS 630

ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЧЕВИ И ПИГМЕНТНИ ПЕТНА

Ако искаш да се насладиш на слънцето, но без да забелязваш вредните му ефекти върху кожата си, разчитай на Слънцезащитен крем за лице NIVEA SUN Dark Spot Control с патентован LUMINOUS630 и с незабавна висока слънцезащита SPF50+! Патентованата формула Luminous630 осигурява незабавна UVA / UVB защита, успявайки да предотврати появата на петна, причинени от слънцето, и видимо да намали интензитета на съществуващите пигментни петна по кожата.
СЛЪНЦЕЗАЩИТА NIVEA SUN UV FACE

ИЗБЕРИ СЛЪНЦЕЗАЩИТНИЯ ПРОДУКТ, ПОДХОДЯЩ ЗА НУЖДИТЕ НА ТВОЯТА КОЖА

Независимо дали имаш комбинирана кожа и търсиш продукт с матиращ ефект, суха кожа, за която се нуждаеш от хидратиране в дълбочина, или чувствителна кожа, за която искаш слънцезащитен продукт без дразнещ ефект - в серия NIVEA SUN UV Face ще намериш точно това, от което има нужда кожата ти!

NIVEA SUN UV FACE SPECIALIST TRIPLE PROTECT SPF50+

НОВО: Флуид за лице с тройна защита SPF50+! Ултра-леката и немазна формула е с хиалуронова киселина за незабавен хидратиращ бустер за кожата на лицето. Попива веднага и е устойчива на изпотяване, а това превръща продукта в идеален за основа за грим.

Високоефективният флуид осигурява тройна защита за кожата на лицето, шията и деколтето срещу: 1. UV лъчи. 2. Синя светлина. 3. Замърсяване*. Предпазва от преждевременно стареене и увреждане на кожата, причинено от слънцето.

*Действа срещу ефектите на замърсяване като оксидативен стрес.

ВАЖНО: Разклати добре, преди употреба!

БОНУС: Удобна опаковка за употреба у дома или в движение.

 

NIVEA SUN UV FACE SHINE CONTROL SPF50

Мощната формула предпазва здравата кожа от вредите, причинени от няколко вида лъчи: UVA, UVB и синя светлина. Този продукт има мигновен и дълготраен матиращ ефект, успявайки да абсорбира излишната мазнина от повърхността на кожата незабавно.

Кожата ти ще бъде защитена както срещу UVA, така и срещу UVB лъчи, а също и срещу вредните ефекти, причинени от HEVL лъчите, като преждевременно стареене. Освен това кремът има лека формула, не оставя мазни следи и не е лепкав.

NIVEA SUN UV FACE ANTI-AGE Q10 SPF50

Крем за лице със слънцезащитен фактор SPF50 и анти-ейдж ефект. Осигурява ефективна защита срещу вредите, причинени от UVA и UVB лъчи и синя светлина. Има лека, хидратираща формула и е подходящ за ежедневна употреба.

Комбинацията от коензим Q10 и естествени антиоксиданти поддържа естествените механизми на кожата, за да я предпази от влиянието на слънцето, предотвратява появата на фини линии, бръчки и слънчеви пигментни петна. След употреба кожата остава кадифено мека и здрава на вид.

NIVEA SUN UV FACE MINERAL SPF50+

Специално разработен за деликатната кожа на лицето, слънцезащитен крем за лице NIVEA SUN UV Face Mineral съдържа 100% минерални UV филтри. Те създават защитен филм на повърхността на кожата, много ефективен при трансформиране на вредната слънчева светлина. Формулата съдържа също антиоксиданти и органично Алое вера, които осигуряват незабавна защита срещу изгаряне след престой на слънце, при дългосрочно увреждане на кожата и срещу преждевременно стареене.

Този продукт не съдържа химически UV филтри и е без аромат. Разработен е специално за нормална или чувствителна към слънцето кожа. Формулата не е мазна или лепкава, има матиращ ефект и не утежнява порите, което го прави идеален за ежедневна употреба.