СЛЪНЦЕЗАЩИТА ЗА ЛИЦЕ NIVEA SUN

Ежедневна, високо ефективна слънцезащита за твоята кожа!

СЛЪНЦЕЗАЩИТА ЗА ЛИЦЕ NIVEA SUN

ЛИЦЕТО ТИ СЕ НУЖДАЕ ОТ СПЕЦИАЛНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Кожата на лицето е много по-тънка и по-чувствителна, така че шансовете за прекомерно изгаряне са по-високи, отколкото върху останалата част по тялото. За да предотвратиш изгарянето от слънцето и появата на бръчки и слънчеви петна, е необходимо да използваш слънцезащитен продукт за лице с висок фактор SPF, който действа срещу UV лъчението, като същевременно осигурява и необходимата хидратация за тази уязвима зона.

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ИЗБЕРЕШ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ СЪС SPF

Слънцезащитният фактор SPF действа като защитен филм за кожата срещу вредното влияние на слънчевите лъчи. Продуктът за тяло със SPF може да предпази лицето от UV лъчението, но текстурата му не е подходяща, за да гарантира правилната грижа за тази зона на кожата, тъй като този вид продукти са адаптирани предимно към нуждите на кожата на краката, ръцете, корема и гърба.

Кремовете за лице със SPF на NIVEA SUN имат високо ниво на слънцезащита срещу отрицателните ефекти от излагането на слънце, а текстурата им е лека, специално разработена за тънка и чувствителна кожа. Научи повече за тях по-долу и избери този, който е подходящ за теб!

 


НОВО: LUMINOUS 630

ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЧЕВИ И ПИГМЕНТНИ ПЕТНА

Ако искаш да се насладиш на слънцето, но без да забелязваш вредните му ефекти върху кожата си, разчитай на крем за лице NIVEA SUN UV Face Specialist Spot Control със SPF50! Патентованата формула Luminous630 осигурява незабавна UVA / UVB защита, успявайки да предотврати появата на петна, причинени от слънцето, и видимо да намали интензитета на съществуващите пигментни петна по кожата.

СЛЪНЦЕЗАЩИТА NIVEA SUN UV FACE

ИЗБЕРИ СЛЪНЦЕЗАЩИТНИЯ КРЕМ, ПОДХОДЯЩ ЗА НУЖДИТЕ НА ТВОЯТА КОЖА

Независимо дали имаш комбинирана кожа и търсиш продукт с матиращ ефект или суха кожа, за която търсиш енергизиране, или чувствителна кожа, за която искаш слънцезащитен продукт без дразнещ ефект - в серия NIVEA SUN UV Face ще намериш точно това, от което се нуждаеш!

NIVEA SUN UV FACE SHINE CONTROL SPF50

Мощната формула Ultra Spectrum осигурява защита срещу вредите, причинени от няколко вида лъчи: UVA, UVB и синя светлина. Този продукт има мигновен и дълготраен матиращ ефект, успявайки да абсорбира излишната мазнина от повърхността на кожата незабавно.

Кожата ти ще бъде защитена както срещу UVA, така и срещу UVB лъчи, а също и срещу вредните ефекти, причинени от HEVL лъчите, като преждевременно стареене. Освен това кремът има лека формула, не оставя мазни следи и не е лепкав.

NIVEA SUN UV FACE ANTI-AGE Q10 SPF50

Кремът за лице със слънцезащитен фактор и анти-ейдж ефект осигурява ефективна защита срещу вредите, причинени от няколко вида лъчи, благодарение на формулата Ultra Spectrum: UVA, UVB и синя светлина. Комбинацията от коензим Q10 и естествени антиоксиданти поддържа естествените механизми на кожата, за да я предпази от влиянието на слънцето, предотвратява появата на фини линии, бръчки и слънчеви петна. След употреба кожата остава кадифено мека и здрава на вид.

NIVEA SUN UV FACE MINERAL SPF50+

Специално разработен за деликатната кожа на лицето, слънцезащитен крем за лице NIVEA SUN UV Face Mineral съдържа 100% минерални UV филтри. Те създават защитен филм на повърхността на кожата, много ефективен при трансформиране на вредната слънчева светлина. Формулата съдържа също антиоксиданти и органично Алое вера, които осигуряват незабавна защита срещу изгаряне след престой на слънце, при дългосрочно увреждане на кожата и срещу преждевременно стареене.

Този продукт не съдържа химически UV филтри и е без аромат. Разработен е специално за нормална или чувствителна към слънцето кожа. Формулата не е мазна или лепкава, има матиращ ефект и не утежнява порите, което го прави идеален за ежедневна употреба.