МЕХАНИЗЪМ

ПРЕКАРАЙ ПЪЛНОЦЕННО ВРЕМЕТО У ДОМА

Участвай в новата кампания на NIVEA, която се провежда в магазини dm в периода 30 септември - 27 октомври 2021г.! 🎁️🎉 Можеш да участваш за страхотни награди, като напазаруваш продукти NIVEA за минимум 12лв. с ДДС от магазини dm, а след това регистрираш касовия бон или фактурата във формуляра на по-долу. Така ще се запишеш в томбола, чрез която можеш да спечелиш 1 от 3 лаптопа или 1 от 30 броя 6-месечни абонамента за семейна програма „ДИЗАЙН ОТКРИВАТЕЛИ“! Прекарай пълноценно времето у дома и се радвай на компанията на близките си!
 

ЗА КАМПАНИЯТА

ОТКРИЙ ПОВЕЧЕ ЗА СЕМЕЙНА ПРОГРАМА "ДИЗАЙН ОТКРИВАТЕЛИ" НА RED PAPER PLANE

Семейна програма "Дизайн откриватели" на Red Paper Plane e измислена и създадена в България. Тя предоставя по-добро, по-пълноценно и по-интригуващо време за 4-10 годишни деца и за техните родители. Програмата създава учебни преживявания с дизайн мислене в учебна среда или у дома. Чрез този процес можем да насърчим успешно редица от компетенциите и уменията на 21-ви век - решаване на проблеми, критично мислене, емпатия, наблюдателност, любознателност, проактивност, работа в екип и увереност в способностите.

Със семейна програма "Дизайн откриватели" всеки месец получаваш нова тема от живота, седмични мисии, игри с карти, родителски дискусии и още много. Повече ще  разбереш на bg.rpplane.com/parents. Програмата е достъпна през дигитална платформа с внимателно избрани занимания, чрез които с помощта на дизайн мислене се подпомага развитието, образованието и общуването с децата между 4 и 10г.

 


РЕГИСТРИРАЙ СЕ

УЧАСТВАЙ В ТОМБОЛА ЗА ЛАПТОП ИЛИ 6-МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ „ДИЗАЙН ОТКРИВАТЕЛИ“

Приготви своя касов бон или своята фактура, удостоверяващи покупка на продукти за минимум 12лв. с ДДС и участвай за 1 от 3 лаптопа или 1 от 30 броя 6-месечни абонамента за семейна програма „ДИЗАЙН ОТКРИВАТЕЛИ“! Следвай стъпките по-долу.

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите и можеш да провериш дали си сред тях тук.

 

Пълните правила за участие ще откриеш тук.

 

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

Избери любимите си NIVEA продукти от магазини dm и ги закупи в периода 30 септември - 27 октомври 2021г., като запазиш касовия бон, ако минималната сума е 12лв. с ДДС. Регистрирай се за участие в томболата на тази страница и можеш да спечелиш 1 от 3 лаптопа или 1 от 30 броя 6-месечни абонамента за семейна програма „ДИЗАЙН ОТКРИВАТЕЛИ“! Прекарай пълноценно времето у дома с NIVEA!