face-care

ОТКРИЙ НАЙ-ДОБРАТА СИ ВЕРСИЯ С NIVEA CELLULAR!

Добави подходящ продукт за интензивна анти-ейдж грижа от NIVEA CELLULAR, за да се радваш на по-млада на вид кожа всеки ден!

БЪДИ ТВОЯТА НАЙ-ДОБРА ВЕРСИЯ, НЕЗАВИСИМО ОТ ВЪЗРАСТТА!

С напредване на възрастта намалява способността на кожата да регенерира клетките, както и естественото производство на хиалуронова киселина и колаген. Кожата все по-трудно поддържа оптимално ниво на хидратация, фините линии се превръщат в бръчки и кожата губи стегнатия си вид. Появяват се т.нар. старчески петна. 
 
За да противодействаш на тези процеси, е от съществено значение да имаш подходящи помощници, които да ти помагат да поддържаш кожата си млада на вид. Такива са интензивните продукти (серуми) за анти-ейдж грижа, които имат концентрирани формули и постигат бързи и видими резултати в борбата срещу бръчките и другите признаци на стареене.
 
Открий асортимента на NIVEA Cellular по-долу и избери подходящите анти-ейдж продукти за теб!
[{"X":"1020","Y":"30","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eДВУФАЗНО ОЛИО ЗА ЕЛАСТИЧНА КОЖА CELLULAR ELASTICITY\u003c/h2\u003e","Copy":"\u0026bull; Троен комплекс с ценни масла за интензивно подхранване\u0026nbsp;\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Подобрява еластичността\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; С хиалуронова киселина за хидратация","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"650","Y":"70","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eЛИСТ МАСКА ЗА СТЕГНАТА И КОНТУРИРАНА КОЖА CELLULAR \u003c/h2\u003e","Copy":"\u0026bull; Хидратира кожата\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Контурира и стяга\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Видимо освежава и изглажда кожата","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"180","Y":"10","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eСЕРУМНИ ПЕРЛИ ЗА ОБЕМ И КОНТУР CELLULAR \u003c/h2\u003e","Copy":"\u0026bull; Увеличават производството на колаген и стягат кожата\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Повдигат контура и имат лифтинг ефект\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Хидратират кожата с хиалурон","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"930","Y":"640","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eСЕРУМ ПРОТИВ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА CELLULAR ELASTICITY \u003c/h2\u003e","Copy":"\u003cp\u003e\u0026bull;\u0026nbsp;Намалява пигментните петна след 4 седмици\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Придава равномерен вид на кожата\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"480","Y":"740","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eИНТЕНЗИВНА АМПУЛА ПРОТИВ БРЪЧКИ CELLULAR\u003c/h2\u003e","Copy":"\u003cp\u003e\u0026bull; Намалява бръчките след 7 дни\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Интензивно хидратира в дълбочина\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"280","Y":"660","Color":null,"HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eСЕРУМ С ХИАЛУРОН CELLULAR \u003c/h2\u003e","Copy":"\u003cp\u003e\u0026bull; Осигурява хидратация в дълбочина\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Прави кожата видимо гладка и мека\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; Попива за 20 секунди и не лепне\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
face-care

Съставки

За да създадат ефективни продукти против бръчки, експертите на NIVEA непрекъснато разработват иновативни формули, базирани на най-ефикасните съставки.
face-treaments

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Присъствайки както в кожата, така и в съединителната тъкан, хиалуроновата киселина помага на клетките да запазят хидратацията и да поддържат обема си. В анти-ейдж продуктите на NIVEA има два вида хиалуронова киселина – макро-хиалуронова киселина, която запълва бръчките и изглажда повърхността на кожата, както и микро-хиалуронова киселина, която прониква дълбоко в кожните слоеве, за да предотврати формирането на нови бръчки.

face-treaments

КОЛАГЕН

Колагенът играе жизненоважна роля за запазване на младежкия вид на кожата. Тъй като поддържа структурата на кожата, той е отговорен за нейната стегнатост и кадифен вид. С напредването на възрастта естественото производство на колаген намалява и кожата губи от своята еластичност и така се формират фини линии и бръчки. Уникалните формули на NIVEA с колагенов бустер активират клетките от вътрешността и ги стимулират да произвеждат свои собствени резерви от колаген. 

face-treaments

ЦЕННИ МАСЛА

Дехидратацията и сухата кожа са ключови причини за появата на бръчки, фини линии и пигментни петна. За това в анти-ейдж формулите на NIVEA Cellular има ценни масла от жожоба, авокадо и бадем, известни със своите подхранващи свойства. Те успяват да проникнат в слоевете на кожата, придавайки ѝ желания фин, еластичен и кадифен вид.

face-treaments

ЕЛАСТИН

Еластинът е естествен компонент на кожата, отговорен за еластичността. Както и при другите съставки на кожата, производството на еластин намалява с възрастта и по този начин кожата губи своята еластичност. Формулите на продуктите за интензивна грижа против бръчки от NIVEA Elasticity съдържат еластинови бустери, които помагат на кожата да генерира отново собствените резерви от еластин, за да има сияен, стегнат и еластичен вид.


Продукти

Бъди уверена, енергична и се наслаждавай на живота всеки ден! Живей пълноценно и разкрий младостта си отвътре! С подходящата рутина за грижа против бръчки и малко самочувствие, възрастта е просто една цифра. Довери се на анти-ейдж продуктите от NIVEA – колекция от мощни формули с ефективни съставки, видими резултати и интензивна грижа против бръчки в хармония с биологията на кожата! 
face-treatments

СЕРУМНИ ПЕРЛИ CELLULAR ЗА ОБЕМ И КОНТУР

Серумните перли против бръчки NIVEA Cellular са с иновативна формула, подходяща за дневна и нощна грижа за кожата. Формулата съдържа колагенов бустер*, креатин и най-високата концентрация на хиалуронова киселина**. При всяко изпомпване на флакона, перлите се разтварят нежно в хидратиращ гел и се превръщат в свежо активиран, интензивен серум, който увеличава производството на колаген с 47%. Пробвай ги и се убеди в ефекта им! Можеш да ги купиш бързо от страницата на продукта.

*Тествано ин витро
**В серия NIVEA Hyaluron Cellular Filler
 

face-treatments

СЕРУМ С ХИАЛУРОН CELLULAR

Ако усещаш кожата си дехидратирана и недостатъчно свежа, пробвай уникалния серум с хиалурон NIVEA Cellular. Той е с ултра-лека текстура, която се абсорбира напълно от кожата само след 20 секунди и не оставя лепкаво усещане. Съдържа 100% ефективен микрохиалурон и 20% глицерин, които хидратират интензивно в дълбочина, видимо изглаждат кожата и я правят по-еластична, с младежки вид. Удобният капкомер помага да нанесеш серума прецизно всеки път и го превръща в идеална първа стъпка преди грим или нанасяне на дневен/нощен крем за лице.

face-treatments

АМПУЛА ЗА ИНТЕНЗИВНА ТЕРАПИЯ CELLULAR

Ампулата за интензивна терапия против бръчки е подходяща за интензивна терапия на дълбоки бръчки и е с 5 пъти по-висока концентрация на хиалуронова киселина от тази в дневния крем от същата серия. Ампулата е за многократна употреба и осигурява лесно и прецизно нанасяне, достатъчно за 7-дневна терапия. Добави я към твоята анти-ейдж рутина за грижа и се радвай на кожа с по-малко бръчки, по-гладка и кадифено-мека само след 7 дни!

face-treatments

10-МИНУТНА ЛИСТ МАСКА CELLULAR FILLER

Време е да поглезиш себе си и кожата си! Само след 10-минутен релаксиращ престой с лист маска за лице NIVEA Cellular Filler кожата ти ще изглежда видимо по-млада, по-стегната и с подобрен контур. Практичната лист маска е напоена със серум с хиалуронова киселина и колагенов бустер, за да активира клетките да произвеждат собствени резерви от тези съставки*. Резултатите се забелязват веднага! За екстра охлаждащ ефект постави в хладилника преди употреба.

*Тествано върху кожните клетки

face-treatments

СЕРУМ ПРОТИВ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА CELLULAR

Имаш проблем с пигментните петна? Няма да сгрешиш, ако се довериш на серума срещу пигментни петна NIVEA Cellular Elasticity! Той има супер ефективна формула, която потиска производството на меланин - виновникът за появата на по-тъмни участъци по кожата, и избледнява пигментните петна само след 4 седмици редовна употреба. След 12-седмична употреба петната по-кожата дори изчезват.

face-treatments

ДВУФАЗНО ПОДХРАНВАЩО ОЛИО CELLULAR ELASTICITY

Имаш суха кожа или нужда от допълнително подхранване? Иновативната формула на двуфазно олио Cellular Elasticity подхранва в дълбочина и стимулира производството на хиалуронова киселина, колаген и еластин в кожата. Формулата има две различни фази – водната фаза съдържа 80% хидратиращи и клетъчно активиращи съставки: хиалуронова киселина, колагенов и еластинов бустер*. Маслената фаза е обогатена с троен комплекс от масла за интензивно подхранване. Двете фази се смесват в луксозна текстура, която е лека и се абсорбира бързо от кожата. Продуктът е подходящ за по-суха кожа, преди или вместо дневен или нощен крем.

*Тествано върху кожни клетки


Масаж за лице

Прави си масаж на лицето поне веднъж седмично! Освен, че така ще поглезиш кожата си, масажът отпуска мускулите, необходими за израженията по лицето, които образуват бръчки и фини линии.
 
В допълнение, нежният натиск върху мускулите стимулира кръвообращението и производството на колаген. Използвай дневен крем за лице Cellular и следвай препоръките във видеото, за да изпълниш стъпките за млада, еластична и здрава на вид кожа!


Статии

Борбата с бръчките започва с формулите против бръчки, подходящи за твоята кожа, но не спира до тук! Открий в нашите статии повече съвети и препоръки за грижа и здравословен начин на живот, които ще ти помогнат да бъдеш твоята най-добра версия и да разкриеш по-младото си АЗ!
face-treatments


РАЗКРИЙ ПО-МЛАДОТО СИ АЗ С NIVEA CELLULAR FILLER

Преоткрий своята ежедневна рутина за стегната кожа с младежки вид всеки ден! NIVEA CELLULAR ускорява обновяването на клетките и производството на колаген. Прочети повече за продуктите и разкрий по-младото си АЗ още сега!


ПРЕДИМСТВА НА СЕРУМНИТЕ ПЕРЛИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Позната като звездна съставка в грижата против бръчки, хиалуроновата киселина играе съществена роля за хидратиране на кожата и поддържане на младежкия ѝ вид. Открий иновативната формула на серумните перли против бръчки NIVEA Cellular и разбери как да ги използваш, за да запазиш младостта на кожата си.

face-treaments

face-treaments


ПОВЕЧЕ УПРАЖНЕНИЯ ЗА ЛИЦЕВИТЕ МУСКУЛИ И ПО-МАЛКО БРЪЧКИ

За да си в най-добрата си форма е необходимо не само да съобразиш храненето си, но и да раздвижваш мускулите си ежедневно. От същото се нуждае и лицето ти, за да има стегнат и гладък вид! Пробвай тези специални упражнения за масаж на лицето, които ще направят кожата ти по-еластична, здрава и сияйна повече от всякога!