nivea-men

ПОДАРИ СИ ПРЕЖИВЯВАНЕ

КУПИ ПРОДУКТИ NIVEA НА СТОЙНОСТ 12лв., РЕГИСТРИРАЙ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА И МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ДРОН DJI MINI 2

ПОДАРИ СИ ПРЕЖИВЯВАНЕ

СПЕЧЕЛИ ДРОН DJI MINI 2 ЗА НЕЗАБРАВИМИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ!

nivea-men

Всеки един момент от твоя живот си струва да бъде увековечен! И тъй като се надяваме тази година да ти донесе повече приключения, ти подготвихме изненада! Купи любимите си продукти за грижа NIVEA и можеш да спечелиш дрон DJI MINI 2, който ще бъде най-добрият ти партньор за щури приключения и ще улови по фантастичен начин всяко твое преживяване.


КАК ДА СПЕЧЕЛИШ

ТРИТЕ СТЪПКИ, КОИТО ЩЕ ТЕ ДОВЕДАТ ДО ПОБЕДАТА!

nivea-men

Купи продукти NIVEA на стойност минимум 12лв. от магазините на Kaufland в периода 1 – 28 февруари 2021г. и запази касовия бон.

Регистрирай касовата бележка на NIVEA.bg и попълни формуляра с твоите данни.

И готово: можеш да спечелиш 1 от 3 дрона DJI MINI 2 чрез жребий!

Пълна информация можеш да прочетеш в Правилника за участие тук.

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*Попълни всички полета, обозначени със *.
nivea-men

ЛЮБИМИТЕ ТИ ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА МОГАТ ДА ТИ ДОНЕСАТ СТРАХОТНА НАГРАДА! КУПИ ПОДХОДЯЩИТЕ ЗА ТЕБ ПРОДУКТИ NIVEA, КОИТО ВИНАГИ ТЕ КАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАШ ДОБРЕ В КОЖАТА СИ, И СЕ ЗАПИШИ ЗА УЧАСТИЕ!