24ч. ХИДРАТАЦИЯ И МОМЕНТАЛЕН ПРИЛИВ НА СВЕЖЕСТ

ГРИЖА ЗА КОЖАТА

ПРОХЛАДА И ОСВЕЖАВАЩО УСЕЩАНЕ

NIVEA Soft крем е с лека и грижовна формула, която запазва кожата ти хидратирана в продължение на 24 часа. Обогатен с Витамин Е и ценно масло от Жожоба, абсорбира се бързо и е подходящ за ежедневна употреба. Наслади се на моментален прилив на свежест още след първото нанасяне! 
ВИДЕО

СВЕЖА И ГЛАДКА КОЖА С КРЕМ NIVEA SOFT

Поглези кожата си и почувствай моментален прилив на свежест с Крем NIVEA Soft! 
Този лек, бързоабсорбиращ се и интензивно хидратиращ крем съдържа витамин Е и масло от жожоба, за да направи кожата на цялото ти тяло кадифено мека. 
Подходящ за ежедневна употреба. За гладко усещане през целия ден и грижа от глава до пети!
 
ЕДИН КРЕМ…ЗА ВСИЧКИ НУЖДИ

КРЕМ NIVEA Soft - МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН

NIVEA Soft е един, но с безброй приложения. Подходящ е за всекидневна употреба и за цялото тяло - лице, тяло и ръце. Това е просто перфектният хидратиращ продукт, който всеки трябва да притежава!

Крем NIVEA Soft се грижи за цялото тяло
Къде обичаш да използваш NIVEA Soft? По ръцете? Шията? Лактите или коленете? Краката? И лицето, разбира се! Наличен е в 4 размера, за да го вземеш с теб навсякъде и да го използваш винаги, когато усетиш нужда!

 

Използвай след плаж
Сложи NIVEA SOFT в хладилника за 30 мин и след това нанеси върху зоните, които са били изложени на слънце. За прохлада 
и освежаващо усещане на мига!

 

Още 3 начина да използваш NIVEA Soft
1. За сутрешна доза хидратация и свеж и отпочинал вид
2. При сухи лакти, колене, пети - навсякъде и по всяко време
3. Преди грим - идеален като основа за грим ;)

 
СЕРИЯТА

Creme, Care or Soft:
Кожата ти получава това, което иска

Едно нещо, в което ние в NIVEA сме изключително добри, са кремовете, които те карат да се чувстваш най-добре в кожата си. Тъй като кожата ти няма едни и същи нужди през годината, NIVEA Creme, NIVEA Care и NIVEA Soft ще ѝ осигурят точното количество хидратация през различните месеци.

Любов от първо докосване…

С Крем NIVEA Soft! 
Леката му формула с витамин Е и масло от жожоба се абсорбира бързо в кожата ти и я оставя с моментално освежаващо усещане, мека и гладка. Точно от това се нуждаеш, особено през лятото!

Обич, предавана от поколение на поколение

Класическият крем NIVEA в синя кутийка е добре познат по целия свят, благодарение на богатата си формула за интензивна подхранваща грижа и хидратираща защита. И е с уникалния NIVEA аромат!

Всеки ден е ден за грижа

Леката, но богата формула на крем NIVEA Care е идеална за ежедневна употреба и се разтапя нежно в кожата ти, осигурявайки ѝ оптимална хидратация без лепкави следи.

 

Кога да използвам NIVEA Soft?

Използвай Крем NIVEA Soft всеки път след почистване на кожата ти, за да я поддържаш подхранена и хидратирана. Този мултифункционален крем може да служи и като 
основа за грим за лицето и шията ти; като интензивно хидратиращ крем за колене, лакти и пети, както и за крем за крака и ръце.

Каква е разликата между NIVEA Soft и NIVEA Creme?

NIVEA Soft и NIVEA Creme са прекрасни хидратиращи кремове, които се различават по консистенция и лични нужди за грижа за кожата. Крем NIVEA Soft е лек и лесен за нанасяне, което го прави идеален за употреба върху големи части на тялото. NIVEA Creme е най-подходящ за кожа, която се нуждае от интензивна, богата подхранваща грижа.

Колко често трябва да използвам NIVEA Soft?

Можеш да използваш NIVEA Soft толкова пъти, колкото сметнеш за необходимо. 

Възможно ли е да използватм NIVEA Soft преди грим?

Да. Можеш да използваш Крем NIVEA Soft като основа за грим, преди да се гримираш.

Мога ли да използвам NIVEA Soft като част от ежедневната ми рутина?

Да. Можеш да използваш NIVEA Soft за хидртация на кожата си в ежедневието. Той е лек, лесен за нанасяне, бързопопиващ и идеален за покриване на по-големи части от тялото ти, включително ръцете и краката. NIVEA Soft освежава мигновено и хидратира до 24 часа.

За какъв тип кожа е най-подходящ Крем NIVEA Soft?

NIVEA Soft е подходящ за всички типове кожа. Формулата с витамин Е и масло от жожоба заключва влагата в кожата ти. Формулата е устойчива и може да се използва често за подобряване на естествения гладък вид на кожата ти.